Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτό θα σας κάνω μία απλή ερώτηση: "Πού κοιμάται η γατούλα/γατούλες σας το βράδυ;"
H Σούμη, έχω παρατηρήσει ότι όταν θα ξαπλώσει στο κρεβάτι μας, θα έρθει να βολευτεί ανάμεσα στα πόδια μου και μόνο! Eίναι σπάνιο να ξαπλώσει ανάμεσα σ'εμένα και τον άντρα μου και ακόμα πιο σπάνιο να κοιμηθεί στα πόδια του άντρα μου.
Bρίσκει την πιο βολική θέση για κείνη, και την πιο άβολη για μένα και ξαπλώνει φαρδιά-πλατιά.
Eπίσης, έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα θα βρει κάποιο τρόπο να με ακουμπήσει. Eίτε με την πλάτη της, είτε με το κεφάλι της, είτε με τα ποδαράκια της.
Eίναι πολύ όμορφη η αίσθηση αυτή, αλλά θέλω να καταλάβω γιατί το κάνει. Δείχνει την προτίμησή της προς εμένα; Aισθάνεται ανασφάλεια;
Πάντως, τα γατουλίνια μας είναι απίστευτες ψυχούλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
effie
Νεοφερμένο μέλος
Άπαιχτες πάντως - τους αξίζει το καλύτερο και το διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσεως!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Θα ήθελα να το κάνω σαν δημοσκόπηση, αλλά δεν ξέρω πώς. Σ'αυτό ίσως να με βοηθήσει η Michelle.
Εργαλεία Θεμάτων -> Προσθήκη δημοσκόπησης σε αυτό το θέμα
Δες κι εδώ: https://www.mycat.gr/forum/faq.php?s...F%F3%EA%FC%F0%E7%F3%E7&match=all&titlesonly=0
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Όταν είναι εδώ ο Χρήστος κοιμάται είτε στην καρέκλα του υπολογιστή, είτε στο ονυχοδρόμιο. Αυτό την ώρα που κοιμόμαστε.. Την ώρα που είμαστε ξύπνιοι κοιμάται στο κρεβάτι βαρδυς πλατύς...
Όταν όμως ο Χρήστος λείπει, κοιμάται πάντα αγκαλιά μου με το κεφάλι του στον λαιμό μου... (Τι σημασία έχει να πνίγομαι;;;;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Σε ένα χαμηλό ράφι στη γραφειο-βιβιλιοθήκη, κάτω απο το γραφείο μου που είναι σχεδόν άδειο
2. Δίπλα στο κουτί του υπολογιστή
3. Στον καναπέ
4. Στο χερούλι του καναπε (είναι χωριστό και το έχω βγάλει και το έχω βάλει στο πάτωμα)
5. Στην αγκαλιά μου (
)6. Στο τραπέζι της κουζίνας
mela
Νεοφερμένο μέλος
Τις περισσότερες καθημερινές με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ.
Οπότε όταν πια έχει σπάσει τα νεύρα του Θανάση και αφού της έχει κάνει όλα τα χατήρια, έρχεται και απλώνεται φαρδυά πλατιά ανάλογα που θα βρει χώρο: στην πλάτη μου, στο στέρνο, κολλημένη στο μάγουλό μου (μάγουλο με μάγουλο; έτσι ακριβώς). Είναι το καλύτερο ηρεμηστικό
Θα πω στον Θανάση ν'ανεβάσει καμμιά φωτο. Έχει πολύ γέλιο
Στο κρεβάτι όσες φορές κατάφερε και τρύπωσε στην κρεβατοκάμαρα, πάντα έρχεται σε μένα. 'Οχι ανάμεσα στα πόδια όπως έκανε η Μπλάκυ, αλλά στην γωνία του κρεβατιού ή ακριβώς πάνω στο μαξιλάρι μου. Κι όταν βαρεθεί, αρχίζει και με δαγκώνει στο κεφάλι ή με χτυπάει με την πατούσα της για να ξυπνήσω και ανάλογα με τις διαθέσεις της : να παίξουμε ή να της ανοίξω να βγει στο μπαλκόνι.
Η Μπλάκυ πάντως έκανε όπως η Σούμη της Gemini, ίδια κι απαράλλαχτα.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο τώρα που η Νταίζη είναι άρρωστη δεν θέλει να κοιμάται μαζί μας κ χώνεται στο κλουβάκι της κάτω στο πάτωμα 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε βέβαια κι άλλες θέσεις όπως, σκαμπό κλπ. A, και πίσω από τα κεφάλια μας στον καναπέ της αρέσει πολύ και βέβαια πάνω στα πόδια μας, χαλαρώνει με τα χεράκια της για μαξιλαράκι. Tην σκέφτομαι και λιώνω.
Aυτό που περιμένει τώρα το μωράκι είναι να βγούμε τη βόλτα που έγραφα στο «ελευθερία στο μπαλκόνι», όμως πρέπει να μείνω κι άλλο στη δουλειά. Δεν είπα κιόλας οτι δεν βγαίνουμε και κάθε μέρα. 4 μέρες τη βδομάδα, όμως, το λιγότερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool