Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά εν τω μεταξύ (εχουμε την κοπέλα που καθαρίζει εδώ και είχε αναψει την ηλεκτρική, επομένως εγώ την ''προστάτευα'' την Beauty
)μου κάνει ένα πράγμα με το χεράκι της λες κι ήθελε να μου πει: Έλα δεν καταλαβαίνεις;!;! Θέλω να βγω έξω!! Τρελάθηκα!
Anyway, στο θέμα τώρα! Εκεί που την κοιτάζω να αγναντεύει απο το παράθυρο, βλέπω την πλάτη της να κάνει κάτι σαν σπασμούς!;!;!;
Τί είναι πάάάάλι αυτό;;;;
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει; Μήπως έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη; Είναι μήπως σοβαρό;;;; όταν την πιάνω με δαγκώνει και φωνάζει
Τί είναι αυτό;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό με την πλάτη το κάνουν γενικότερα οι γάτες. Δεν θα έλεγα ότι είναι σπασμοί μάλλον σαν τρεμούλιασμα μοιάζει περισσότερο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
τα μικρα της θα θελει σιγουρα μπορει να τα ακουει να νιαουριζουνε και θελει να παει κοντα τουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
. Στο παράθυρο πηγαίνει πάντα
Με δαγκ΄'ωνει μόνο όταν την πιάνω εκεί
κι όχι όταν τηνπιάνω γενικότερα
Πάντως αυτό με την πλάτη είναι πολύ έντονο... Δεν νομίζω να μοιάζει με τρεμούλιασμα...
μάλλον σπασμοί είναι και μάλιστα πάρα πολύ έντονοι...
Δεν ξέρω, τί να πω....

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Όχι όχι. την άφησα να βγει έξω αλλά δεν ήθελε. Στο παράθυρο πηγαίνει πάντα
Με δαγκ΄'ωνει μόνο όταν την πιάνω εκεί
κι όχι όταν τηνπιάνω γενικότερα
![]()
Πάντως αυτό με την πλάτη είναι πολύ έντονο... Δεν νομίζω να μοιάζει με τρεμούλιασμα...μάλλον σπασμοί είναι και μάλιστα πάρα πολύ έντονοι...
Δεν ξέρω, τί να πω....
![]()
![]()
μηπως πρεπει να την δει κανενας κτηνιατρος?
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως πρεπει να την δει κανενας κτηνιατρος?
Δεν ξέρω...
Αχ αρχίζω να ανησυχώ τώρα...:cry:
Πάντως για αυτό το βαλα το θέμα εδώ, μπας και μπορέσει να βοηθήσει κανένας...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Όντως με την πλάτη έχουν ένα θέμα οι γάτες, δυσφορούν, αλλά χωρίς λόγο δεν δαγκώνουν....και εφόσον ειναι κάτι καινούργιο
καλά θα ήτανε να την δεί ο γιατρούλης της, ειναι και μανούλα !!!!!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την πάς καλύτερα, μήπως την έχει τσιμπήσει κάτι που δεν φαίνεται και πονάει??????
Όντως με την πλάτη έχουν ένα θέμα οι γάτες, δυσφορούν, αλλά χωρίς λόγο δεν δαγκώνουν....και εφόσον ειναι κάτι καινούργιο
καλά θα ήτανε να την δεί ο γιατρούλης της, ειναι και μανούλα !!!!!!!
Ναι, θα το πω της γειτόνισσας μπας και την πάει...

Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα οσον αφορα αυτο το τρεμούλιασμα πιθανόν να είναι ψύλλοι αφού τριγυρίζει έξω. Δεν ειναι ανησυχητικο για τη γάτα.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να πω, κάτι σαν λυγμοί;:cry:
Έμαθα πολύ άσχημο νέο... Πάρα πολύ άσχημο...:cry:
Πέθανε το ένα της παιδί... Το γκρί το τιγρέ που σας είχα δείξει...:cry:
Φαινεται πως το βράδυ προσπαθούσε να κοιμηθεί όσο γίνεται βολικότερα για τα παιδιά της αλλά το σπιτάκι ήταν μικρό (σε αυτό γέννησε και σε αυτό έμεινε αυτή και τα μωρά μέχρι χθες.
) κι έτσι φαίνεται πως το πάτησε και κοιμήθηκε πάνω του άθελά της κι έτσι το σκότωσε...:cry: Ελπίζω το αγγελούδι να είναι τώρα καλά...
Να το:cry: :
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
πολύ κρίμα για το γατάκι... είναι όμως κάτι αρκετά συνηθισμένο νομίζω, το έχω ξανακούσει πολλές φορές.Μην ανθρωποποιείς όμως τις αντιδράσεις της Beauty, γάτα είναι, όχι άνθρωπος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευαίσθητη, απλά με το δικό της τρόπο). Δεν κλαίει, ούτε έχει λυγμούς. Σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της, η γέννα και ο θηλασμός προκαλούν μεγάλο άγχος και κούραση. Το τρεμούλιασμα της πλάτης είναι ενόχληση, πολύ απλά. Στο λέω για να μη στενοχωριέσαι άδικα, γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά θα το καταλάβει και θα αγχωθεί ακόμα περισσότερο...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ στεναχωρεθηκα.Μηπος να της επερνες κανα σπιτακι μεγαλιτερο να βολεβεται ανετα αυτη και τα μικρα.μην εχουμε αλλα απροοπτα.Πος ομως αν σινεβει αυτο δε το καταλαβε σινιθως λαγοκοιμουνται οι γατες και εχουν τα αυτακια τους σε εγριγορση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρημα το μικρουλιπολυ στεναχωρεθηκα.Μηπος να της επερνες κανα σπιτακι μεγαλιτερο να βολεβεται ανετα αυτη και τα μικρα.μην εχουμε αλλα απροοπτα.Πος ομως αν σινεβει αυτο δε το καταλαβε σινιθως λαγοκοιμουνται οι γατες και εχουν τα αυτακια τους σε εγριγορση.
Δεν ξέρω...
Πάντως κρεββατ'ακι μεγαλύτερο της έχουνε. Σήμερα πήγα στο σπίτι της γειτόνισσας και έμεινα πολύ ώρα να παρακολουθώ τις κινήσεις της Beauty και τα μωρά της...
Να φωτό:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεινα δίπλα της για πολλή ώρα για συμπαράσταση που έφυγε το μικρό της. Θα ανεβάσω και βίντεο
Να και μια πάρα πολύ όμορφη φωτό:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Τετοιο κρεβατακι λες να παρς και στο ντινακι μου να εχει μια ανεση γιατι το καλαθακι του το εχει κανει σκονη κσινει τα νιχια του το δαγκωνει τωρα τελευταια και εχει γηνει κουρελι.γιατι ομως το κανει αυτο?
Κι οσο σκεφτομαι τις δυο του κηπου που θα γεννησουν, τρελλαινομαι!Τι θα γινουν τοσα μωρα?Ειναι πολυ αγριες και (ηταν)μικρες για στειρωση!
Εγω θα σου ελεγα να την κοιταξεις για ψυλλους.
Αν δεν ειναι αυτο, ειναι ενδειξη εκνευρισμου(οπως ειπαν και τα κοριτσια).
Η σαρδελα που ειναι μονιμως εκνευρισμενη το κανει συνεχεια αυτο...και κοπαναει την ουρα της σα μαστιγιο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool