Blackie chan, φουντωτός γάτος κομάντο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Είμαι ένας γάτος 3,5 περίπου μηνών. Με παράτησαν στον δρόμο και ψάχνοντας για φαί, βρήκα την αυλή μιας κοπέλας, που είχε πάντα γεμάτα μπολάκια. Τις πρώτες ημέρες της το έπαιζα δύσκολος, δεν την άφηνα να με ακουμπήσει καθόλου. Έτρεχα και κρυβόμουν σε μέρη που δεν μπορούσε να με φτάσει, το έπαιζα κομάντο. Μετά από λίγες ημέρες άρχισα να την ακούω. Μου μίλαγε, μου μίλαγε, όλο μου μίλαγε. Μια μέρα με ξάφνιασε και κατάφερε να με ακουμπήσει. Ε, πολύ κρατήθηκα, σκέφτηκα. Ξάπλωσα και αφέθηκα στα χάδια της. Την επόμενη μέρα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα με πάρει σπίτι, για να με φιλοξενήσει μέχρι να βρω ένα μόνιμο, όπως και έγινε.Θα δοθώ εμβολιασμένος μόνο για σπίτι, με προυπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην σωστή ηλικία.Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 968000010056891

205234_428143843892595_905986918_n.jpg

179159_428149300558716_69765628_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάπη μου να βρεις σύντομα τους νέους σου γατογονείς που θα σε αγαπάνε και θα σε προσέχουν πολύ πολύ πολύ!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_3797.jpg

100_3783.jpg

Ο απόλυτος πάνθηρας! Μαύρος γάτος, ο γάτος των ονείρων μου :inlove::inlove::inlove:
Καλή τύχη άρχοντα...

Kλειδώστε παρακαλώ, ο μικρούλης βρήκε σπίτι!

Τέλεια..
κούκλος ο μικρός!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back