konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
21-06-12
08:30
Είμαι ένας γάτος 3,5 περίπου μηνών. Με παράτησαν στον δρόμο και ψάχνοντας για φαί, βρήκα την αυλή μιας κοπέλας, που είχε πάντα γεμάτα μπολάκια. Τις πρώτες ημέρες της το έπαιζα δύσκολος, δεν την άφηνα να με ακουμπήσει καθόλου. Έτρεχα και κρυβόμουν σε μέρη που δεν μπορούσε να με φτάσει, το έπαιζα κομάντο. Μετά από λίγες ημέρες άρχισα να την ακούω. Μου μίλαγε, μου μίλαγε, όλο μου μίλαγε. Μια μέρα με ξάφνιασε και κατάφερε να με ακουμπήσει. Ε, πολύ κρατήθηκα, σκέφτηκα. Ξάπλωσα και αφέθηκα στα χάδια της. Την επόμενη μέρα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα με πάρει σπίτι, για να με φιλοξενήσει μέχρι να βρω ένα μόνιμο, όπως και έγινε.Θα δοθώ εμβολιασμένος μόνο για σπίτι, με προυπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην σωστή ηλικία.Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 968000010056891
Αρ.τσιπ 968000010056891
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 285 μηνύματα.
21-06-12
10:50
Αγάπη μου να βρεις σύντομα τους νέους σου γατογονείς που θα σε αγαπάνε και θα σε προσέχουν πολύ πολύ πολύ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
23-06-12
10:48
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
23-06-12
11:43
Ο απόλυτος πάνθηρας! Μαύρος γάτος, ο γάτος των ονείρων μου 

Καλή τύχη άρχοντα...

Καλή τύχη άρχοντα...
konstans
Περιβόητο μέλος
19-07-12
14:34
Kλειδώστε παρακαλώ, ο μικρούλης βρήκε σπίτι!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
19-07-12
14:42
Τέλεια..
κούκλος ο μικρός!!
κούκλος ο μικρός!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum