Boήθεια με αδέσποτη μαμά 4 μωρών

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Εχω μια αδεσποτη γατα που μοιαζει με σιαμ παρα πολυ, ειχα βαλει κ αγγελια παλιότερα για να υιοθετηθει αλλα δεν υπήρχε ανταποκριση απο κανένα. Προχτες σε μια κουτα στο μπαλκόνι ειδα τα 4 μωρακια της. Πρέπει να είναι το πολύ τριών ημερών αλλά δεν με αφήνει να την πλησιάσω κ κάνει τα χαρακτηριστικά χιιιι. Θέλω αν γίνεται εστω τα μωράκια να μην γίνουν φοβητσιάρικα οπως τα περισσότερα που γεννιούνται αλλα να μπορέσω να τα δωσω σε οικογένειες που θα τα θέλουν. Πως μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο; Εχω και άλλες δύο γάτες που αναμένεται να γεννήσουν αλλα δεν ξέρω ακόμα το μέρος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γατουλα εχει γεννησει στο μπαλκονι σου??? αν ναι παει να πει οτι σε εμπιστευεται...οποτε με φαγακι και πολυ αγαπη σιγουρα θα γινει πιο προσιτη οπως και τα γατουλια της αν μεγαλωσουν εκει θα σε μαθουν απο μικρα και δεν θα φοβουνται... τωρα λογικο ειναι να σου κανει χιιι γιατι φοβαται για τα μικρα της... δωστης λιγο χρονο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι με εμπιστευεται η γλυκια μου. Εγγυες ειναι επισης η αδερφη της κ η μαμα της ξανα για τριτη φορα σε ενα χρονο. Εκεινη δεν ειναι καν 1 χρονού και την έχω μεγαλωσει εγω απο μωρο. Θα ηθελα να μπορουσα να τα πηγαινα για στειρωση αλλα δυστυχως δεν εχω τα χρηματα γι αυτο το λογο δεν τα πηγα ακομα. Πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να τα καταφερω να τα παω. Στο μπαλκονι μου τους βαζω κ τροφη κ νερο και τους εχω και κουτες για το κρυο και κρεβατακια. Γεννησε ακριβως διπλα στο απεναντι μπαλκονι της κουζινας. Λες ότι θα με αφήσει να τα πλησιάσω οταν μεγαλώσουν λιγακι;

βρε κοριτσακι μου μηπως θα ηταν καλυτερα να τις πιασεις κ να τις στειρωσεις σιγα σιγα

Αυτο θα κανω γιατι δεν παει αλλο η κατασταση.Απλα δεν εχω δουλεια ακομα κ δυσκολα ταιζω και τα δικα μου. Εκεινα τα εχει αναλαβει η μητερα μου κ παιρνει τροφες. Αν βρω δουλεια αμεσα θα αρχισουν οι στειρωσεις με αυτες τουλαχιστον που μπορω να τις πιασω γιατι δεν καθονται ολα. Και αυτη η σιαμ με ψιλοφοβαται μονο με μυριζει αλλα δεν αφηνει να την χαιδεψω. Με την αδερφη της εχω πιο καλες σχεσεις τη χαιδευω και καθεται αλλα οταν την εβαλα σπιτι κ εκλεισα τη μπαλκονοπορτα τρελαθηκε κ γι αυτο δεν ξαναβαλα αγγελια να τη δωσω γιατι καταλαβα οτι επειδη μεγαλωσε ελευθερη δεν αντεχει μεσα. Σας βαζω και μια φωτο της μανας αν υπαρχουν υπευθυνοι γονεις για τα μωρακια της. Κλεινουμε απο τωρα μωρακια ειναι 2 τιγρακια με ασπρες μουριτσες και 2 μαυροασπρα απο οτι ειδα χτες που ελειπε :)

Συνημμένα

• Εικόνα008.jpg
    Εικόνα008.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 54
σιγουρα θα σε αφησει αφου τα γεννησε και εκει;) ... καλο ειναι να τα χαιδευεις απο μικρα οταν αρχισουν να βλεπουν και να περπατανε για να σε μαθουν.... παντως κανε οτι μπορεις να στειρωσεις τις γατουλες κριμα ειναι..

Χθες σε καποια φαση που ειχε φυγει μαλλον για τουαλετα μπορεσα και τα εβαλα να με μυρισουν και τα χαιδεψα. Ακομα δεν εχουν ανοιξει ματακια και τα ποδαρακια τους ειναι ροζ χωρις τριχωμα. Δεν ειχα ξαναδει τοσο μικρα αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι μεγαλυτερα απο 3 ημερων γιατι θα τα ειχα παρει χαμπαρι νωριτερα αν ειναι μεγαλυτερα.

για να μην εχουν ανοιξει ακομη τα ματακια ειναι πολυ μικρα οντως ..:) . σιγουρα θα σε μαθουν....

Να πηγαίνεις συχνά και να τα χαϊδεύεις για να συνηθίσουν την μυρωδιά σου και γενικά την ανθρώπινη μυρωδιά. Αν δεν υπάρχει αυτό θα γίνουν μισό-άγρια σαν την μαμά τους.

Όπως είπαν και τα κορίτσια προσπάθησε να κάνεις τα μικρά να σε συνηθίσουν και μόλις μεγαλώσουν λιγάκι (σε κανα δυο βδομάδες) προσπάθησε να τα βγάλεις και μια φωτό να βάλουμε αγγελίες και να τα προωθήσουμε μήπως βρεθούν κάποιοι κ τα πάρουν!

Ηδη τα εχω βγαλει φωτο και μαζι με τη μαμα τους αλλα δεν μπορω να της περασω γιατι δεν βρισκω το προγραμμα για το κινητο παντως ειναι πανεμορφα και τοσο μικρα!!Το αλλο Σαβ/κο που θα ξαναμπω θα εχω βγαλει και αλλες και θα προσπαθησω να τις ανεβασω.

Να τα τα μωράκια!Ακόμα δεν έχουν ανοίξει ματάκια και είναι τόσο μικρά!ΠΕριμένουμε υποψήφιους και υπεύθυνους πάνω από όλα γονείς να τα υιοθετήσουν!

Συνημμένα

• 12-04-07_171.jpg
    12-04-07_171.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 12-04-07_170.jpg
    12-04-07_170.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 51
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αχ σκέτα κουκλία:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Πανεμορφα!!! Πράγματι πολύ μικρά!!!
:inlove: :inlove: :baby: :baby:
Υπομονή και θα σε μαθουν!!!!

Είναι όντως πολύ μικρά!!Μ' αφήνει και τα πιάνω τώρα με λίγο τρόμο όμως...:) Τα έβγαλα και άλλες καλύτερες φωτο!!

Συνημμένα

• Εικόνα000.jpg
    Εικόνα000.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Εικόνα006.jpg
    Εικόνα006.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Εικόνα001.jpg
    Εικόνα001.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Εικόνα005.jpg
    Εικόνα005.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 48
Έδώ βλέπετε την πονηριά της Φύσης σε όλο της το μεγαλείο!έχετε δει οπιοδίποτε μωρό και να πείτε πω πω τι άσχημο!!!!!!!Όλα είναι:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=1561
Έδώ βλέπετε την πονηριά της Φύσης σε όλο της το μεγαλείο!έχετε δει οπιοδίποτε μωρό και να πείτε πω πω τι άσχημο!!!!!!!Όλα είναι:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back