Brit care - Castrate

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Η εταιρία Brit έχει 5 διαφορετικές τροφές για γάτες: τις Indoor, Long Hair, Castrate, Light και Kitten. Παρακάτω θα αναλυθεί η Castrate.

Με Ph 6.0, η σύνθεσή της, προλαμβάνει τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, εξασφαλίζει την υγιή λειτουργία των νεφρών και προλαμβάνει το σχηματισμό λίθων.
Η Brit περιέχει όλα τα ειδικά συστατικά – έλαια σολωμού για λαμπερό τρίχωμα, μεταλλικά στοιχεία ( γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, MSM) για υγιείς αρθρώσεις, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, και αμινοξέα για υγιή οργανισμό και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μέση ανάλυση

[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Κρέας κοτόπουλου και προϊόντα κοτόπουλου (>40%), ρύζι, καλαμπόκι, λίπος πουλερικών (με τοκοφερόλη), αφυδατωμένη πρωτεΐνη πτηνών, αφυδατωμένο καλαμπόκι, αποφλοιωμένο ρύζι, λάδι σολωμού, φυσικές αρωματικές ύλες, βρώμη ρυζιού, αποξηραμένος πολτός τεύτλου, μαγιά μπύρας, ανόργανες ύλες, φυσικές ίνες, DL-μεθειονίνη, L-λυσίνη, Mannan-oligo-sacharides, φρουκτο-ολογοσακχαρίδια, βαλεριάνα, οργανικό σέλινο, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, φολικό οξύ, χλωριούχος χολίνη, βιοτίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε, ταυρίνη.
2^=Περιεκτικότητα
Πρωτεΐνες | 36%
Λιπαρά | 12%
Τέφρα | 7,5%
Φυτικές ίνες | 5%
2^=Βιταμίνες και μέταλλα
Ασβέστιο | 0,8%
Φώσφορος | 0,7%
Νάτριο | 0,88%
Μαγνήσιο |0,06%
Βιταμίνη Α | 30.000 IU
Βιταμίνη D3 | 2.000 IU
Βιταμίνη Ε (a-tocopherol) | 600mg
Ταυρίνη | 1500mg
Χαλκός | 22mg
[/table]

Θρεπτικότητα
(η παράγραφος προστέθηκε από ruko)

Το ελαφρώς χαμηλό ποσοστό πρωτεϊνών της Brit αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι τουλάχιστον το 40% αυτών προέρχεται από ζωικές πηγές. Και παρόλο που οι περισσότερες πρωτεΐνες προέρχονται από φυτικές πηγές, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις ξηρές τροφές, η καλή περιεκτικότητα της Brit σε κρέας σημαίνει ότι το τελικό ποσοστό αξιοποιήσιμων πρωτεϊνών δεν διαφέρει σημαντικά από άλλες τροφές της κατηγορίας της. Τα λιπαρά της, αν και ελαφρώς περισσότερα σε σχέση με άλλες τροφές για στειρωμένα, είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, για να αποφεύγεται η παχυσαρκία.

Συσκευασία - Αντιδράσεις της γάτας

Έχει καλό και αεροστεγές κούμπωμα. Ο γάτος μου, αν και καλομαθημένος στις τροφές, στην αρχή δεν την ήθελε, μιας και συνηθισμένος σε άλλη μυρωδιά ήταν λίγο επιφυλακτικός με τη νέα. Μετά όμως από μια δυο φορές την λάτρεψε! (Επίσης δεν είχε κανένα θέμα με διάρροιες, λόγω αλλαγής τροφής).

Από τα άλλα μου γατάκια αρσενικά-θηλυκά, μεγάλα-μικρά, ακόμα και η σκύλα, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Τιμή - Διάθεση

Τιμή 2 κιλά 10?.
Την βρήκα και σε προσφορά 1+1 δώρο. Βγαίνει και σε μεγαλύτερη συσκευασία 7,5 κιλών, στην τιμή των 28,90?.

Εισαγωγέας
Greece
SIA KTINIATRIKI Co.
Θηβών 2, 191 00 Mέγαρα Αττικής
τηλ: 2296021544
fax: 2296021544
email: info@ktiniatriki.grhttps://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρησιμοποιώ Britt στα σκυλιά μου, πάνω από 1.5 χρόνο και κρίνοντας από αυτά δε μπήκα καν στη διαδικασία να τη δοκιμάσω στα γατιά μου.
Δεν ξέρω αν στη γατίσια έχουν κάνει κάτι καλύτερο, αλλά η σκυλίσια παρόλη την ωραία ταμπελίτσα με τα συστατικά, στην πράξη, ως προς το σκυλί δεν είδα τίποτε θετικό. Πέρα από το ότι με ελάχιστα πιο πολύ δόση πάχυναν και μετά τα βάλαμε στη δίαιτα με την weight control που έχουν, τα κακά τους είναι πολλά και μαλακά, ενώ τα επίπεδα ενέργειάς τους τίποτε το ιδιαίτερο.

Τα γατόνια σου από κακάκια και ενέργεια πώς τα πάνε? Επίσης η διάθεσή τους? τα βλέπεις πιο νευρικά, πιο ήρεμα? πώς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε έναν στειρωμένο δίνω την συγκεκριμένη(castrate), γιατί είναι για στειρωμένα, και δεν με αφήνει σε ησυχία.:) Δεν έχει παχύνει, η τρίχα λάμπει, και δεν χάνει τόση, όσο τα άλλα που τρώνε άλλη τροφή. Δίνω μάχη κάθε φορά με τα υπόλοιπα, μην του την φάνε.

Στην σκυλίτσα μου δίνω επίσης brit για σκυλιά φυσικά (junior). Όλα καλά, και τέλεια.
Στο 8χρονο λαμπραντορ ριτρίβερ, επίσης brit senior

Δεν εννοώ την τροφή Mica πάλι της brit προσοχή, είναι η φτηνή έκδοση, και δεν μου γέμισε το μάτι.

Και γω στα σκυλουρίνια τα 2 την brit senior δίνω και στα άλλα 2 που είναι νεαρούλια την brit adult. Σκέφτομαι πάντως τώρα, μετά από τα θεαματικά αποτελέσματα που έχω δει με τη nutram για τη γάτα μου να τα περάσω και τα σκυλιά σε nutram.

Τη brit για γατόνια την είδα τώρα στο pet shop που αγοράζω, υποθέτω δεν πρέπει να κυκλοφορεί καιρό στην αγορά. Θα έχει ενδιαφέρον εν καιρώ να δούμε και γνώμες και άλλων μελών.

Και γω ξεκίνησα πριν λίγο καιρό την castrate σε ένα στειρωμένο αρσενικό γάτο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα διάρροιας, παρόλο που δεν έγινε και σταδιακά η αλλαγή. Το τρίχωμα του είναι λαμπερό και την τρώει μια χαρά:).
Kyveli την έχω δει να κυκλοφορεί το τελευταίο εξάμηνο περίπου. Είχα πάρει και κάποια άλλη της Brit από τις παραπάνω που αναφέρει η Julia κάποια στιγμή (δε θυμάμαι τώρα πια ήταν) και είχα μείνει ευχαριστημένη... και ο γάτος κυρίως:P.

Πολυ εντυπωσιακο το ποσοστο κοτοπουλου(>40%).
Μακαρι στη πραξη να ειναι τοσο καλη.

Τα δικά μου γατιά, ενώ την πρώτη μέρα πήγαν με περιέργεια να δοκιμάσουν τη νέα τροφή, από το επόμενο γεύμα και μετά μου την άφηναν στο πιάτο. Πράγμα που δε συνέβη με καμία άλλη ξηρά τροφή ως τώρα. Ίσως άμα τα ξενηστικώσω εντελώς να τη φάνε τελικά, αλλά δε βλέπω και το λόγο... Μάλλον δεν ήταν του γούστου μας :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back