Canadian Spyhnx

tsi-tsi.cat

Νεοφερμένο μέλος

Ο tsi-tsi.cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας
Διάβασα εδώ ένα άρθρο για τις γάτες sphynx προσπαθω να βρω μια άκρη για να αγοράσω μία τέτοια γάτα μιας και τις λατρεύω εδώ και παρα πολύ καιρο.Δηστυχώς τα περισσότερα site ειναι του εξωτερικού και δεν μπορώ να βρω έναν εκτροφέα εδώ στην Ελλάδα εκτός από μια κυρία που εκτός ότι τα έχει 1500 ευρώ τα δίνει και αποκλειστικά στειρωμένα και δεν θ'ελω να πάω και σε pet shop μιας και δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα.
Κάθε πληροφορία σας θα ήταν πολύτιμη:hmm:

Ευχαριστώ πολύ

doubleclickgr@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα τα εκτροφεία δίνουν τα γατάκια στειρωμένα (για τους προφανείς εμπορικούς λόγους). Αν θέλεις το γατάκι για αναπαραγωγή, για να γίνεις κι εσύ εκτροφέας δηλαδή, θα είναι σίγουρα άλλη η τιμή. Αν όμως το θέλεις για κατοικίδιο, δε βλέπω το λόγο να μην το πάρεις στειρωμένο :hmm:
Τα 1500 είναι αρκετά, αλλά νομίζω ότι οι σπάνιες ράτσες τόσο περίπου τιμώνται.
Την περίπτωση φάτσας αντί για ράτσας την έχεις εξετάσει; ;) Έχει το πλεονέκτημα ότι σώζεις μια ζωή... (ακόμα κι αν είναι λίγο πιο τριχωτή απ' ό,τι την ονειρεύεσαι!!) :P
Παρ' όλα αυτά, αν θέλεις ντε και καλά Σφίγγα, μπορείς να πάρεις και από το εξωτερικό, οι εκτροφείς είναι έμπειροι σε αποστολές και θα κανονίσουν τα απαραίτητα. Η Mariel πχ πήρε το Νόελ από την Αυστρία, αν θυμάμαι καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως να τα έχεις ήδη δει, αλλά just in case, μπορεί να βρεις πληροφορίες εδώ:
https://www.sphhellas.com.gr/index.php?lang=gr

Απ' όσο θυμάμαι υπάρχουν και εδώ εκτροφείς, γιατί είχα δει Sphynx στην έκθεση του Ελληνικού Ομίλου Γάτας. Πάρε τον ΕΟΓ για να σου δώσουν τηλέφωνα εκτροφέων.

Το τηλέφωνό τους είναι +30-210-90 21 302
και το φαξ +30-210-90 11 038

Τα 1500 είναι αρκετά, αλλά νομίζω ότι οι σπάνιες ράτσες τόσο περίπου τιμώνται.

Πράγματι, είναι λίγο φουσκωμένο, αλλά απ' την αλλη τα πετ σοπ τις δίνουν για 1000 ευρώ. Σ' αυτά φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται η στείρωση και ο κτηνιατρικός έλεγχος.

Και κάτι άλλο: ΜΗΝ μπεις σε πειρασμό και πάρεις από πετ σοπ! Πίστεψέ με, είναι false economy.

Εχω ήδη μία πεσική αυτή που βλέπεται στη φωτο καθώς και 5 μικρές φάτσες που γεννήθηκαν στις 11/07/2007 και κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα.
Δεν θέλω να γίνω εκτροφέας αλλά θα ήθελα η γάτα μου να κάνει έρωτα έστω μία φορά όπως η τσίτσι που είναι μια χαρούμενη μητέρα.

Το site sphxhellas είναι αυτό που δίνει τα γατιά με 1500 που το βρίσκω λίγο ακριβό.

Θα ρωτήσω στον ΕΟΓ καλό αυτό..

regards
kyriakos:rolleyes:
xxx

Δεν θέλω να γίνω εκτροφέας αλλά θα ήθελα η γάτα μου να κάνει έρωτα έστω μία φορά όπως η τσίτσι που είναι μια χαρούμενη μητέρα.

Κυριάκο, όπως θα ξέρεις, :Pοι γάτες δεν ονειρεύονται να εμφανιστεί ξαφνικά ο γαλάζιος πρίγκηπας που θα τις ανεβάσει στον έβδομο ουρανό σε μια μαγευτική πρώτη νύχτα. Και μόνος σου είδες ότι το ζευγάρωμα περιλαμβάνει ουρλιαχτά, ξύλο, γατο-βρισίματα και μόνο ρομαντικό δεν είναι.:lol:
Θέλω να πω πως το σεξ δεν έχει τη συναισθηματική/πολιτισμική φόρτιση που του δίνουν οι άνθρωποι. Ούτε οι γάτες είναι πιο ισορροπημένες αν γεννήσουν μια φορά - είναι μύθος αυτό. Σε 1-2 μήνες η Τσίτσι θα αρχίσει να διώχνει μόνη της τα μικρά της: άλλο η μητρότητα στους ανθρώπους και άλλο στις γάτες.
Σου εύχομαι να βρεις τη γατούλα που θέλεις!:)

ruko ποσο δικιο έχεις..Η αληθεια ειναι αυτη καθώς επισης και οταν γεννανε οι γατες αδυνατιζουν λογω του οτι πρεπει να τρεφουν 3-4 γατακια καθε φορα και γενικα ταλαιπωρουνται απο τη γεννα..Δεν ειναι οι γατες οπως οι ανθρωποι αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι..Αλλο η ευχαριστηση στον ανθρωπο και αλλο στις γατες..Εμενα ο γατος μου που δεν εκανε ποτε του ερωτα δεν νομιζω να ειναι δυστυχισμενος, σε αντιθεση με ενα αδεσποτακο που τον βλεπω συνεχως γδαρμενο και πολυ αγριο..

Δεν ξέρω αν τα στειρωμένα είναι πιο ευτυχισμένα απο το μη, εξαρτάται πάντα απο τις συνθήκες που ζουν. Κι εγώ πιστεύω πάντως ότι καλύτερα να στειρωθεί αν είναι το ζώο μικρό, να μην καταλάβει τη διαφορά του πριν και του μετά. Το θεωρώ χειρότερο να περιμένει κανείς να ζευγαρώσει και μετά.
Οπότε κι εγώ θα σου πρότεινα μην αποφύγεις το στειρωμένο.

υποστηριζω πως δεν ειναι κακο η συνουσια, η γεννηση και το μεγαλωμα των μωρων για τις γατες μιας και ειναι στην φυση του καθε ζωου. μονο που τα ζωα (εκτος του ανθρωπου) δεν βλεπουν το πρωτο αυτων που αναφερω ως ευχαρηστηση αλλα οσο χρεος τους να κανουν απογωνους για να συνεχισουν το ειδος τους. γιαυτο και το κανουν σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και οχι οποτε τους ερθει. δεν θα ηταν καλυτερα να μην ερθουν στον κοσμο νεα γατακια που θα ''πιασουν'' τις θεσεις αλλων γατιων που εχουν ηδη γεννηθει και υποφερουν στην ''συγχρονη φυση''; αλλωστε μιας και εχουμε υπερπληθυσμο γατιων και σκυλιων δεν θα εχεις και τυψεις μην τυχων αφανηστει το ειδος;)
υ.γ. η τσιτσι θα ηταν χαρουμενη ητε ειχε μωρα ητε οχι, αφου ειναι ασφαλης εχει φαι και νερο και χαδακια οποτε θελει:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back