ατζελα1
Νεοφερμένο μέλος
Η ατζελα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
06-01-10
22:05

γεια σας γατοφιλοι!εδω γελαμε!
αυτη η αστεια ιστορια ειναι αληθινη!γιατι οι γατουλες μας ειναι τα πιο αξιολατρευτα,αστεια και χαριτωμενα πλασματα στον κοσμο! ! !
Λοιπον που λετε, ειχα παρει την Κλεοπατρα αγκαλια....επειδη ομως ηθελα να πιω νερο, σηκωθηκα και την εβαλα να κατσει στον ωμο μου, οπως κρατουν καμια φορα οι μαμαδες τα μωρα
τους, προσεχοντας να μην μου πεσει.ενω περπατουσα για την κουζινα, τη νιωθω να γλιστρα απο τον ωμο μου και να κατεβαινει κατω!
στηριζοταν πανω στην πλατη μου και ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ καθετα.
εσκυψα λιγουλακι προς τα μπρος για να μην πεσει, αλλα αυτη ειχε καλα τον ελεγχο. μια και δυο λοιπον δινει εναν πηδο και κατεβαινει κατω!δεν ηξερα πως της αρεσε τοσο πολυ η καταβαση της πλατης μου!
και μαλιστα δεν ηξερα πως μπορουσε να ισορροπησει εντελως καθετα πανω στην πλατη μου, ενω κινουμαι!
ουαου!
υπολκινομαι προστα στην ευελιξια της!

Γραψτε μου και εσεις και αλλες αστειες γατοιστοριες αν θελετε!
τιποτα δεν ειναι καλυτερο απο το να μοιραζεσαι αστειες στιγμες με αλλους γατοφιλους!
συμφωνειτε 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
06-01-10
23:03
συγχαρητηρια με προλαβες..εγω δεν θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα αν και εχω αναφερθει βδομαδες νωριτερα σε παρομοια συμπεριφορα του δικου μου!!
αν και ολους νομιζω μας ξεπερνα ο νυν σχολικος συμβουλος φιλολογων Μπαμπης Δερμιτζακης
διαβαστε εδω (ηθελα να το γραψω πιο μπροστα αλλα το αμελησα)
https://www.peri-grafis.com/ergo.php?id=1045
αν και ολους νομιζω μας ξεπερνα ο νυν σχολικος συμβουλος φιλολογων Μπαμπης Δερμιτζακης
διαβαστε εδω (ηθελα να το γραψω πιο μπροστα αλλα το αμελησα)
https://www.peri-grafis.com/ergo.php?id=1045
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα.
06-01-10
23:11
Εμενα η ζουζου ενα απογευμα εκανε κατι με το οποιο γελασα πολυ.Τη Ζουζου την εχουμε εξω γι'αυτο και δεν παιρναμε πολλες ωρες μαζι.Ενα απογευμα κατεβηκα για να την ταισω.Τα πιατακια της τα εχουμε κατω απο το μπαρμπεκιου,οπως και το σπιτακι της.Βαζω λοιπον πανω στο μπαρμπεκιου το πιατο για να της βαλω το φαγητο της,ανεβαινει και αυτη επανω και περιμενε μεχρι να την αφησω να φαει.Αφου της εβαλα το φαγητο,περνω το πιατακι και σκυβω για να της βαλω το πιατο κατω απο το μπαρμπεκιου.Καθως ημουν σκυμενη,η ζουζου ανεβηκε στην πλατη μου και επαιζε με τα μαλλια μου.Στο τελος ευτυχως κατεβηκε.Μετα απο λιγο πηδηξε παλι επανω και με ακουμπησε με το κεφαλακι της στο σαγονι μου.Ωρες -ωρες ειναι πολυ αστεια και χαδιαρα.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
22-01-10
23:00
γειά σας!!
εγώ σας έχω δύο αστείες γατοϊστορίες από την ίδια την γατούλα, ποια άλλη, τη χουάϊτ!!!
η χουάϊτ είναι η παρεούλα της μουσταρδούλας από τον οκτώβριο
λοιπόν, ακούστε την πρώτη γατοϊστορία!!
σήμερα ανέβηκε επάνω το σκυλάκι της αδερφής μου...ήρθε για επισκεψούλα...το σκυλάκι αυτό είναι πολύ καλό με τα γατούλια
αλλά η χουάϊτ έχει άλλη γνώμη!!
μόλις η χουάϊτ είδε την τούρλου, έπεσε ένα τρελό κυνηγητό, με την τούρλου να τρέχει να κρυφτεί και την χουάϊτ από πίσω της!!!!!
ποιος είδε την χουάϊτ και δεν την φοβήθηκε!!
η τούρλου κατατρόμαξε και η χουάϊτ ατρόμητη, να την κυνηγάει, έχοντας όλη την εξουσία και τη δύναμη.... ήταν απίστευτο, έπρεπε να τρέξουμε από πίσω της να την μαζέψουμε!!! ευτυχώς δεν έγινε τίποτα
αλλά όσες ώρες έμεινε η τούρλου μαζί μας, η χουάϊτ ήταν έξω από την κλειστή πόρτα και περίμενε πότε θα βγει η τούρλου για να την ορμήξει!
α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο!!
η δεύτερη ιστορία, είναι από την χουάϊτ επίσης:
όταν της χαϊδεύω τη μουσουδίτσα για λίγη ώρα, χασμουριέται!
έχει πολύ πλάκα γιατί το κάνει σχεδόν κάθε φορά...
δοκιμάστε το με τις γατίτσες σας και πείτε μου...
αυτά τα νέα της χουάϊτ που για την τούρλου δεν ήταν καθόλου ευχάριστα
αλλά τέτοιο θάρρος και τόλμη μια σταλιά πλάσμα!?!
εγώ σας έχω δύο αστείες γατοϊστορίες από την ίδια την γατούλα, ποια άλλη, τη χουάϊτ!!!
η χουάϊτ είναι η παρεούλα της μουσταρδούλας από τον οκτώβριο
λοιπόν, ακούστε την πρώτη γατοϊστορία!!
σήμερα ανέβηκε επάνω το σκυλάκι της αδερφής μου...ήρθε για επισκεψούλα...το σκυλάκι αυτό είναι πολύ καλό με τα γατούλια
αλλά η χουάϊτ έχει άλλη γνώμη!!
μόλις η χουάϊτ είδε την τούρλου, έπεσε ένα τρελό κυνηγητό, με την τούρλου να τρέχει να κρυφτεί και την χουάϊτ από πίσω της!!!!!
ποιος είδε την χουάϊτ και δεν την φοβήθηκε!!
η τούρλου κατατρόμαξε και η χουάϊτ ατρόμητη, να την κυνηγάει, έχοντας όλη την εξουσία και τη δύναμη.... ήταν απίστευτο, έπρεπε να τρέξουμε από πίσω της να την μαζέψουμε!!! ευτυχώς δεν έγινε τίποτα
αλλά όσες ώρες έμεινε η τούρλου μαζί μας, η χουάϊτ ήταν έξω από την κλειστή πόρτα και περίμενε πότε θα βγει η τούρλου για να την ορμήξει!
α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο!!
η δεύτερη ιστορία, είναι από την χουάϊτ επίσης:
όταν της χαϊδεύω τη μουσουδίτσα για λίγη ώρα, χασμουριέται!
έχει πολύ πλάκα γιατί το κάνει σχεδόν κάθε φορά...
δοκιμάστε το με τις γατίτσες σας και πείτε μου...
αυτά τα νέα της χουάϊτ που για την τούρλου δεν ήταν καθόλου ευχάριστα
αλλά τέτοιο θάρρος και τόλμη μια σταλιά πλάσμα!?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulina
Νεοφερμένο μέλος
Η Gatoulina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
01-04-10
19:34
Καλησπερα σε ολους! 
Η δικη μου ιστορια αφορα την σκυλιτσα μου την Ριτα. (εχει σχεση και με γατακια φυσικα)
Λοιπον που λετε, μια φορα κι εναν καιρο, ηταν μια σκυλιτσα που την ελεγαν Ριτα. Την Ριτα καποιος "καλος" ανθρωπος, μια ωραια μερα, την παρατησε στη γειτονια μας... Την βλεπαμε τις πρωτες μερες να κανει βολτες στη γειτονια, μεχρι που μια μερα, ειδαμε μια γειτονισσα να κουβαλαει την Ριτα αγκαλια και να την μεταφερει! (Η Ριτα μας δεν ειναι και κανα μικρο σκυλακι...) Την ρωτησαμε που την πηγαινε και μας ειπε πως την ειχε χτυπησει αμαξι και την πηγαινε στα μωρα της! (Εμεις δεν ειχαμε ιδεα οτι ειχε κουταβακια!) Πηγαμε και τα ειδαμε. Ηταν 6. Ευτυχως δεν ειχε χτυπησει. Απλα ειχε τρομαξει.
Οι μερες περνουσαν, τα μικρα μεγαλωναν ωσπου μια μερα, η γειτονισσα μας εφερε στη Ριτα 4 μικρα γατακια που βρηκε πεταμενα σε ενα σκουπιδοτενεκε με την ελπιδα οτι θα τα θηλασει. Και τα θηλασε!!! Τα φροντιζε μαζι με τα δικα της μωρακια και μεγαλωναν ολα μαζι ευτυχισμενα...
Σιγα σιγα, τα γατακια και τα σκυλακια βρηκαν σπιτι και εμεις υοθετησαμε την Ριτα, η οποια απο τοτε μενει στην αυλη και ειναι ελευθερη να πηγαινει βολτα στη γειτονια οποτε θελει. Μια μερα ομως, ηρθε στο σπιτι μας ενας ομορφος γκρι γατουλης, ο Μπατμαν. Ο καημενος πρεπει να ηταν καπου 2 μηνων και χρειαζοταν μια μανουλα. Η Ριτα λοιπον τον υοθετησε.... Τον θηλαζε, (αν και δεν νομιζω να ειχε πια γαλα, επαιζε κατα καποιο τποπο, τον ρολο της πιπιλας...!
) τον φροντιζε σαν τον μοναχογιο της και περνουσε τον περισσοτερο χρονο της μαζι του...
Απο τοτε, η Ριτουλα μας τα παει τελεια με τις γατουλες και τις αγαπαει πολυ!

Η δικη μου ιστορια αφορα την σκυλιτσα μου την Ριτα. (εχει σχεση και με γατακια φυσικα)
Λοιπον που λετε, μια φορα κι εναν καιρο, ηταν μια σκυλιτσα που την ελεγαν Ριτα. Την Ριτα καποιος "καλος" ανθρωπος, μια ωραια μερα, την παρατησε στη γειτονια μας... Την βλεπαμε τις πρωτες μερες να κανει βολτες στη γειτονια, μεχρι που μια μερα, ειδαμε μια γειτονισσα να κουβαλαει την Ριτα αγκαλια και να την μεταφερει! (Η Ριτα μας δεν ειναι και κανα μικρο σκυλακι...) Την ρωτησαμε που την πηγαινε και μας ειπε πως την ειχε χτυπησει αμαξι και την πηγαινε στα μωρα της! (Εμεις δεν ειχαμε ιδεα οτι ειχε κουταβακια!) Πηγαμε και τα ειδαμε. Ηταν 6. Ευτυχως δεν ειχε χτυπησει. Απλα ειχε τρομαξει.
Οι μερες περνουσαν, τα μικρα μεγαλωναν ωσπου μια μερα, η γειτονισσα μας εφερε στη Ριτα 4 μικρα γατακια που βρηκε πεταμενα σε ενα σκουπιδοτενεκε με την ελπιδα οτι θα τα θηλασει. Και τα θηλασε!!! Τα φροντιζε μαζι με τα δικα της μωρακια και μεγαλωναν ολα μαζι ευτυχισμενα...
Σιγα σιγα, τα γατακια και τα σκυλακια βρηκαν σπιτι και εμεις υοθετησαμε την Ριτα, η οποια απο τοτε μενει στην αυλη και ειναι ελευθερη να πηγαινει βολτα στη γειτονια οποτε θελει. Μια μερα ομως, ηρθε στο σπιτι μας ενας ομορφος γκρι γατουλης, ο Μπατμαν. Ο καημενος πρεπει να ηταν καπου 2 μηνων και χρειαζοταν μια μανουλα. Η Ριτα λοιπον τον υοθετησε.... Τον θηλαζε, (αν και δεν νομιζω να ειχε πια γαλα, επαιζε κατα καποιο τποπο, τον ρολο της πιπιλας...!
) τον φροντιζε σαν τον μοναχογιο της και περνουσε τον περισσοτερο χρονο της μαζι του...Απο τοτε, η Ριτουλα μας τα παει τελεια με τις γατουλες και τις αγαπαει πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lina&lara
Νεοφερμένο μέλος
Η lina&lara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα.
25-07-10
18:34
Καλά, πολύ ωραίο θέμα! Ήθελα να το δημιουργήσω αλλά με προλάβατε!
Λοιπόν, αστεία ιστορία με τη Λάρα (χρειάζεται να κάνω επιλογή γιατί το μικρό με κάνει να ξεκαρδίζομαι συχνά!
). Η Λάρα αγαπάει αρκετά το νερό και με ακολουθεί στη ντουζιέρα όταν πλένομαι. Ανεβαίνει στο τοιχάκι και με κοιτάει να πλένομαι, και όταν η βρύση είναι κλειστή μπαίνει ολόκληρη μέσα στη ντουζιέρα και βρέχει τα πατούσια της και πίνει νερό από το πάτωμα. Ένα βράδυ λοιπόν εκεί που είμαι στη ντουζιέρα και σαπουνίζομαι και η Λάρα καθιστή στο τοιχάκι και με κοιτάει, ξαφνικά τη βλέπω να αρχίζει να κοπανάει το κεφάλι της πάνω κάτω παρατηρώντας με. Πρώτη σκέψη "Το γατί μου είναι metalhead και κάνει head banging!".
Δεύτερη σκέψη "Βρε λες να έπαθε κάτι το ζωντανό?" Σταματάω το σαπούνισμα, σταματάει κι αυτή το κοπάνημα του κεφαλιού. Λέω κι εγώ "Μπα, στιγμιαίο θα ήταν" και συνεχίζω το μπάνιο μου. Να σου την ξανά να κοπανάει το κεφάλι της η Λάρα! Εκεί κάτι άρχισα να ψιλιάζομαι, οπότε άρχισα να σαπουνίζομαι πιο αργά και τι διαπιστώνω? Το γατί παρακολουθούσε το σφουγγάρι!!!
Ένα σας λέω, εκείνο το βράδυ πέρασα 5 λεπτά διπλωμένη στα δύο με τα σαπούνια παντού, να μη μπορώ να πάρω ανάσα από τα γέλια, και η Λάρα να με κοιτάει όλο απορία του στυλ "Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ περίεργα πλάσματα".
Λοιπόν, αστεία ιστορία με τη Λάρα (χρειάζεται να κάνω επιλογή γιατί το μικρό με κάνει να ξεκαρδίζομαι συχνά!
). Η Λάρα αγαπάει αρκετά το νερό και με ακολουθεί στη ντουζιέρα όταν πλένομαι. Ανεβαίνει στο τοιχάκι και με κοιτάει να πλένομαι, και όταν η βρύση είναι κλειστή μπαίνει ολόκληρη μέσα στη ντουζιέρα και βρέχει τα πατούσια της και πίνει νερό από το πάτωμα. Ένα βράδυ λοιπόν εκεί που είμαι στη ντουζιέρα και σαπουνίζομαι και η Λάρα καθιστή στο τοιχάκι και με κοιτάει, ξαφνικά τη βλέπω να αρχίζει να κοπανάει το κεφάλι της πάνω κάτω παρατηρώντας με. Πρώτη σκέψη "Το γατί μου είναι metalhead και κάνει head banging!".
Δεύτερη σκέψη "Βρε λες να έπαθε κάτι το ζωντανό?" Σταματάω το σαπούνισμα, σταματάει κι αυτή το κοπάνημα του κεφαλιού. Λέω κι εγώ "Μπα, στιγμιαίο θα ήταν" και συνεχίζω το μπάνιο μου. Να σου την ξανά να κοπανάει το κεφάλι της η Λάρα! Εκεί κάτι άρχισα να ψιλιάζομαι, οπότε άρχισα να σαπουνίζομαι πιο αργά και τι διαπιστώνω? Το γατί παρακολουθούσε το σφουγγάρι!!!
Ένα σας λέω, εκείνο το βράδυ πέρασα 5 λεπτά διπλωμένη στα δύο με τα σαπούνια παντού, να μη μπορώ να πάρω ανάσα από τα γέλια, και η Λάρα να με κοιτάει όλο απορία του στυλ "Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ περίεργα πλάσματα".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki