Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Εγώ έτσι κάνω όταν λείπω για λίγες μέρες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
..... και ο αδερφός σου θα λείπει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
και ο αδερφός σου θα λείπει???

Από τον αδερφό μου θέλω να προφυλάξω τον Πρέστο! Όσο δεν είμαι εδώ κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτά που του λέω: Καπάκι τουαλέτας ορθάνοιχτο, πιάτα με αποφάγια στον πάγκο της κουζίνας, ξεχνάει να δει αν έχει νερό το γατί και τέτοια! Δε μπορώ να βασιστώ πάνω του δυστυχώς

Raisa
Περιβόητο μέλος
Από τον αδερφό μου θέλω να προφυλάξω τον Πρέστο!

aretha
Περιβόητο μέλος
Πάντως, οι τρεις μέρες δεν είναι μεγάλο διάστημα. Νομίζω ότι με μπόλικο νερό και φαγητό (ίσως με μια αυτόματη ταΐστρα, για να μην το φάει όλο με τη μία) και με δύο μεγάλες αμμολεκάνες θα τα καταφέρει μια χαρά και μόνος του ο Πρέστο.
Το ξενοδοχείο που τα πηγαίνω κοστίζει 7 ευρώ τη μέρα, μικρό ποσό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην υποχρεώνεσαι σε κανέναν

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Δεν προσφέρθηκα εξαρχής, γιατί σε περίπτωση που μένεις μακριά μου, είναι δύσκολο να έρχομαι λόγω διαβάσματος για την εξεταστική.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ όλες! Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να τον αφήσω σε ξενοδοχείο, δεν τα πολυεμπιστεύομαι...Και δεν θέλω να αλλάξει και περιβάλλον![]()
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.... καλύτερα στο σπίτι του
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μένω Τούμπα...Αλλά αν έχεις εξεταστική άστο, κάτσε να διαβάσειςΣε ποια περιοχή μένεις;
Δεν προσφέρθηκα εξαρχής, γιατί σε περίπτωση που μένεις μακριά μου, είναι δύσκολο να έρχομαι λόγω διαβάσματος για την εξεταστική.

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Raisa
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όχι ακόμα...Μάλλον θα αρκεστώ στις υποσχέσεις του αδερφού μου ότι θα τον προσέχει...Τι θα κάνεις τελικά; Βρέθηκε λύση;![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ακόμα...Μάλλον θα αρκεστώ στις υποσχέσεις του αδερφού μου ότι θα τον προσέχει...![]()
Να προσέχουμε μήπως εμείς τον αδερφό σου? Δωσε τηλ σπιτιου να βλεπουμε αν ειναι εκει και τον προσεχει

Θα κανουμε και μια επισκεψη αιφνιδιασμουνα δουμε αν ειναι καλα!!!

ruko
Διάσημο μέλος

Μια πιθανή λύση για το μέλλον είναι να ζητήσεις από κάποια οικιακή βοηθό που μένει κοντά σου (κάποιου γνωστού σου, αν δεν έχεις δική σου) να περνάει μια φορά την ημέρα για να τον ελέγχει. Νομίζω ότι αυτό κάνει η Βικτωρία, δεν ξέρω αν το εφαρμόζει και κανένας άλλος.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχείς, για δυο-τρεις μέρες θα επιβιώσει!
Μια πιθανή λύση για το μέλλον είναι να ζητήσεις από κάποια οικιακή βοηθό που μένει κοντά σου (κάποιου γνωστού σου, αν δεν έχεις δική σου) να περνάει μια φορά την ημέρα για να τον ελέγχει. Νομίζω ότι αυτό κάνει η Βικτωρία, δεν ξέρω αν το εφαρμόζει και κανένας άλλος.![]()
Κοίτα εγώ την πρώτη μου την γάτα την είχα αφήσει μεχρι και 15 μέρες μέσα στο σπίτι έχοντας απλα μία φίλη μου να έρχεται μέρα παραμέρα και να της φρεσκάρει το νερό και το φαί.....
για 3-4 μέρες μπορεί ανετα να αντέξει ακόμα και με τον αδερφό σου..... το θέμα είνα να μην αρχίσει τις κακές παρέες και μετά θέλει ποτό τσιγάρο και ροζ περιοδικά

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool