Desdemona
Διάσημο μέλος
Ξέρεις πως είναι τα αγόρια μεταξύ τους![]()

Λες να μου τον χαλάσει; (Τον αδερφό μου εννοώ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λες να μου τον χαλάσει; (Τον αδερφό μου εννοώ)
![]()
έ!!! τι όταν γυρίσεις ο αδερφός σου θα πίνει μονο βρασμένο catnip και το πιο hot κορίτσι θα ειναι μία περσική σε ξανθό χρυσό!!!! τι λες μωρέ εγώ για τον γάτο ανυσηχώ

Desdemona
Διάσημο μέλος
Έγραψες πάλι!!!έ!!! τι όταν γυρίσεις ο αδερφός σου θα πίνει μονο βρασμένο catnip και το πιο hot κορίτσι θα ειναι μία περσική σε ξανθό χρυσό!!!! τι λες μωρέ εγώ για τον γάτο ανυσηχώ![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
έ!!! τι όταν γυρίσεις ο αδερφός σου θα πίνει μονο βρασμένο catnip και το πιο hot κορίτσι θα ειναι μία περσική σε ξανθό χρυσό!!!! τι λες μωρέ εγώ για τον γάτο ανυσηχώ![]()

Που τα βρίσκεις και τα λες;...

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
Ε!!!! σαν Μάγισσα έχω και γώ τα μαγικά μου

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki