Catnip; - Πού το βρίσκω;

Metal_Giorgos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Metal_Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Ακουσα γι'αυτο στο σκαι.Μηπως ξερει κανεις που το βρισκω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακουσα γι'αυτο στο σκαι.Μηπως ξερει κανεις που το βρισκω?

Εξαρτάται από που είσαι.Στην Θεσσαλονίκη το βρήκα σε μαγαζί με βότανα,που το έχει μια πελάτισσα μου(περιοχή Χαλκέων) ,της το εξήγησα τι ακριβώς είναι και μου το έφερε. Είναι σε αποξηραμένη μορφή, δεν μου το βρήκε σε μορφή σπόρων που ήθελα, για να το φυτέψω σε γλάστρα.:worry:
Έχω ακούσει ότι και στον Πειραιά υπάρχει σε αντίστοιχο μαγαζί με βότανα.:)
Η επίδραση του στις γάτες είναι εκπληκτική.Αν και θεωρητικά υπάρχουν γάτες που το "σνομπάρουν".;)
Και στις δυο δικές μου αλλά και στις γάτες των φίλων μου γατομαμάδων, είχε εκπληκτικά αποτελέσματα!;);)
'Οπως επίσης η αποξηραμένη βαλεριάννα είχε εκπληκτική επίδραση στην νωχελική και σοβαρή Μυρτούλα μου.
Στην κυριολεξία έκανε βαρελάκια!;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Catnip?-Που το βρισκω?

Βασικα ειχα ρωτησει σε ενα pet shop εδω στην κομοτηνη που σπουδαζω και μου ειπε οτι μπορει να μου φερει σπορους.Αλλα τι να τους κανω εγω τους σπορους που ειμαι και ασχετος?

Βασικα ειχα ρωτησει σε ενα pet shop εδω στην κομοτηνη που σπουδαζω και μου ειπε οτι μπορει να μου φερει σπορους.Αλλα τι να τους κανω εγω τους σπορους που ειμαι και ασχετος?

Ναι για φαντάσου και τόσο καιρό ψάχνω για σπόρους....δεν πίστευα ότι πωλούνται στην Ελλάδα, μόνο μέσω internet.:worry:
Zήτησε του να σου φέρει σε αποξηραμένη μορφή....κάπως σαν τσάι να το φανταστείς(εμένα αυτό μου θύμισε και η μυρωδιά του).
Και αν δεν μπορεί ό πετ-σοπάς σίγουρα θα μπορούν να σε εξηπυρετήσουν σε κατάστημα με βότανα-μπαχαρικά.:)
Συνήθως σε παλιά-παραδοσιακά μαγαζιά με βότανα-μπαχαρικά σε αγορές τα βρίσκεις πιο εύκολα.:)

Απάντηση: Catnip? - Πού το βρίσκω?

οκ,ευχαριστω για την απαντηση:)

οκ,ευχαριστω για την απαντηση:)

Τίποτα καλέ, όταν το βρεις πες μας τι επίδραση είχε στην γάτα σου!;);)
Είναι το σιαμεζάκι στο avatar;:)

να σας ρωτησω.τι ειναι αυτο;δεν το εχω ξανακουσει και πως βοηθαει τις γατουλες;

ει κ εγω απο κομοτηνη ειμαι:):):clapup:

Απάντηση: Χόρτο γάτας

μολις το βρηκα και γω και της πηρα ενα δωρακι και κανει σαν τρελη.
πραγματικα ειναι απολαυση να τη χαζευω ετσι οπως κανει..
της εβαλα και λιγο μεσα σ ενα παιχνιδακι της και παλαβωσε!το πεταει πανω κατω,το κυνηγαει,το μασουλαει,κυλιεται χαμω..φενεται πολυ ευτυχισμενη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back