Catnip αποξηραμένο

• Thread starter Thread starter escape
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Συγνωμη που ανοιγω το θεμα, φανταζομαι θα υπαρχουν παλαιοτερες αναφορες αλλα δε βρηκα κατι ευκολα στην αναζητηση (η τεμπελα)
Ρωτω: πως μπορω να χρησιμοποιησω catnip σε αποξηραμενη μορφη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειτε το βαζεις μεσα σε ειδικα παιχνιδια, ειτε το βαζεις στο πατωμα να το μυρισει/φαει, ειτε το βαζεις στην παλαμη σου να ερθει να το μυρισει/γλειψει απο εκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημέρα!Πρόσφατα αγόρασα κι'εγώ στην δικιά μου ''κόρη'΄το ίδιο και κάνει σαν τρελλή μόλις ακούσει τον ήχο της σακουλίτσας!:PΜια άλλη ιδέα είναι να τρίψεις λίγο στο ονυχοδρόμιό της-ιδανικό για γατούλες που προτιμούν τα έπιπλα για να ξύσουν τα νύχια τους.Επίσης μπορείς να βάλεις μέσα στη γατοφόρο όταν έρθει ή ώρα του γιατρού και οι γατούλες μας πάντα καταλαβαίνουν οτι δεν είναι για καλό η βόλτα!!Αυτά από μένα :)

Εγώ έχω πάρει Βαλεριάνα γιατί Κατνιπ όσο κ αν εψαξα δεν μπόρεσα να βρω. Πάντως κ αυτή κάνει καλά τη δουλειά της μόνο που μυρίζει απαίσια
icon15.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back