escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
07-05-09
00:16
Συγνωμη που ανοιγω το θεμα, φανταζομαι θα υπαρχουν παλαιοτερες αναφορες αλλα δε βρηκα κατι ευκολα στην αναζητηση (η τεμπελα)
Ρωτω: πως μπορω να χρησιμοποιησω catnip σε αποξηραμενη μορφη?
Ρωτω: πως μπορω να χρησιμοποιησω catnip σε αποξηραμενη μορφη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
07-05-09
09:02
ειτε το βαζεις μεσα σε ειδικα παιχνιδια, ειτε το βαζεις στο πατωμα να το μυρισει/φαει, ειτε το βαζεις στην παλαμη σου να ερθει να το μυρισει/γλειψει απο εκει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
07-05-09
10:55
Kαλημέρα!Πρόσφατα αγόρασα κι'εγώ στην δικιά μου ''κόρη'΄το ίδιο και κάνει σαν τρελλή μόλις ακούσει τον ήχο της σακουλίτσας!
Μια άλλη ιδέα είναι να τρίψεις λίγο στο ονυχοδρόμιό της-ιδανικό για γατούλες που προτιμούν τα έπιπλα για να ξύσουν τα νύχια τους.Επίσης μπορείς να βάλεις μέσα στη γατοφόρο όταν έρθει ή ώρα του γιατρού και οι γατούλες μας πάντα καταλαβαίνουν οτι δεν είναι για καλό η βόλτα!!Αυτά από μένα 
Μια άλλη ιδέα είναι να τρίψεις λίγο στο ονυχοδρόμιό της-ιδανικό για γατούλες που προτιμούν τα έπιπλα για να ξύσουν τα νύχια τους.Επίσης μπορείς να βάλεις μέσα στη γατοφόρο όταν έρθει ή ώρα του γιατρού και οι γατούλες μας πάντα καταλαβαίνουν οτι δεν είναι για καλό η βόλτα!!Αυτά από μένα 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
07-05-09
11:00
Εγώ έχω πάρει Βαλεριάνα γιατί Κατνιπ όσο κ αν εψαξα δεν μπόρεσα να βρω. Πάντως κ αυτή κάνει καλά τη δουλειά της μόνο που μυρίζει απαίσια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki