Clean junking

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια δράση που αφορά την αισθητική των πόλεων που ζούμε, κάποια βαμπιράκια παρεμβαίνουν παράνομα και παράτυπα στον οπτικό μας άξονα , περνώντας πληροφορίες που συνήθως είναι garbage και γεμίζουν το υποσυνείδητο μας ,
αποτέλεσμα, στο τέλος της μέρας να έχουμε εισπράξει πολλές άχρηστες πληροφορίες και να μην έχουμε χαρεί το ελάχιστο πράσινο που υπάρχει πίσω από όλα αυτά τα μηνύματα...
τι εννοώ..
δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε..
το πιο ισως σημαντικό σε όλη αυτή τη φιλοσοφία, είναι το πρακτικό της κατάστασης, με μια πένσα παρεμβαίνεις και επαναπροσδιορίζεις το ζωτικό σου περιβάλλον, πετάς στο κάδο ανακύκλωσης όλα αυτα που σε εμποδίζουν να θυμηθείς πως είσαι άνθρωπος.
Προτιμώ να κατέβω απο το αυτοκίνητο να ρωτήσω έναν περαστικό που βρίσκεται το σουβλατζίδικο του Θανάση παρά να το δω σε μια πινακίδα πάνω σε ένα δέντρο..

περισσότερα στο
https://www.cleanjunkies-cleanjunkies.blogspot.com/
όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καπου το ειδα κι εγω αυτο προσφατα,ειναι οι τυποι που βγαινουν με τα πενσακια και βγαζουν τις πινακιδες ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αυτοί είναι..
:lol:
μάλλον στη tv θα το είδες..

εγώ τουλάχιστον από εκεί το έμαθα..
και αποπειράθηκα το πρώτο μου cleanjunking τη Κυριακή, η αίσθηση την ώρα που κόβεις το σύρμα η το Tie wrap είναι απίστευτηηηηη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back