souzy_cookie
Νεοφερμένο μέλος
άλλες στιγμές πάλι ξεχνιέμαι, νομίζω οτι με περιμένει πίσω απο την πόρτα, ασυνείδητα συνεχίζω να κάνω χώρο στο κρεββάτι μου να καθήσει μαζί μου.
οι επισκεψεις μου στον γιατρό της δεν σταμάτησαν ποτέ. μερικές φορες για να ακουσω κάποια λόγια παρηγοριάς, άλλες για να πάρω μια αγκαλιά τους εκάστοτε ασθενείς του, ωσπου πρίν μερικές μέρες του ήρθε η φαινή ιδέα.... "και γιατί δεν ιυοθετείς ένα γατάκι"?
μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό μου οτι θα μπορούσα να έχω καποιο άλλο ζωάκι μετά το θάνατο της αγαπημένης μου.
το περιεργάστηκα δυο τρεις μέρες.πέρασα πάλι απο το ιατρείο και του είπα να μου βρει ένα αρσενικό αυτή την φορά.
και να τος ο cookie!
ειναι ενός μηνα και είναι μόλις μισό κιλό.
τις πρώτες δύο μέρες οι συγκρίσεις και αναπόφευκτα η μελαγχολια μου ήταν κάτι αναπόφευκτο τον κρατούσα αγκαλιά και δάκρυζα απο ανάμεικτα συναισθήματα μεγάλη χαρά για το καινούριο πλασματάκι στο σπίτι μου μα και πόνος που η σουζυ δεν είναι πια μαζί μας....
έχω όλη την ψυχική δύναμη να τον αγαπήσω με όλα μου τα αποθέματα απο την αρχή με το ίδιο μεράκι, να δεθώ μαζί του να του προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για να τον κάνω το ευτιχέστερο γατούλη του κόσμου
p.s η αρχική σκέψη ήταν να τον ονομάσω abbath όσοι ασχολούνται με μουσική της νορβηγικής σκηνής θα ξέρουν αλλά με το που τον έφερα σπίτι άρχισε ο θωμάς μου να τσιριζει ο cookie o cookie στην προσπάθεια του να πει "να τον βαλουμε να κραταει αγκαλιταα τον cookie " (αγαπημένος ήρωας ο cookie monster) οποτε το cookie κατοχηρωθηκε με συνοπτικές διαδικασίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Πάντα θα θυμάσαι τη Σούζυ, αλλά τώρα είναι μια ανάμνηση, ενώ ο cookie είναι εδώ και περιμένει την αγάπη σου και φροντίδα.
Έστι προσπαθώ να παρηγορήσω τον εαυτό μου για το χαμό της σκυλίτσας μου της Μπέλα, που όποτε τη σκέφτομαι, 1 1/2 χρόνο μετά το χαμό της, κλαίω...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλυκούλης είναι!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!ειναι πανεμορφος!σιγουρα θα ειναι δυσκολο στην αρχη,αλλα σιγα-σιγα θα δεθεις τοσο με τον μικρουλη που δε θα μπορεις να τον αποχωριστεις!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει!Εύχομαι η αγάπη που θα σου δείξει να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το χαμό της Σούζυ.
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Ετσι και εμείς μετά τον Ξανθούλη.... τώρα έχουμε τον Ζιζού εδώ και τον Ξανθούλη στο μυαλό και στην καρδιά μας...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool