Cotton- μικρούλης ψάχνει για σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

niaourini2_2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Με λένε Cottonaki και είμαι ένα μικρό αρσενικό γατάκι!

Στον δρόμο με βρήκαν μέσα σε ένα κουτάκι και τώρα ψάχνω για σπιτάκι!

Ο Cotton είναι 1,5 μηνών, πολύ παιχνιδιάρης και φιλικός, ήδη έχει μάθει να πηγαίνει στην άμμο του και αναμένεται να κάνει τα πρώτα του εμβόλια.

Αριθμός τσιπ: 941000016721625

Σωματείο Αδεσποτολόγιο: 4354/2010

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6907353609

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mikros1.jpg
    mikros1.jpg
    956,1 KB · Εμφανίσεις: 122
  • mikros4.jpg
    mikros4.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 135
  • mikros3.jpg
    mikros3.jpg
    431,3 KB · Εμφανίσεις: 100
  • mikros5.jpg
    mikros5.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 107
Τελευταία επεξεργασία:
Γλυκιά μου χνουδομπαλίτσα....... Την καλύτερη τύχη να έχεις! :kissing:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aba ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!

ο μικρός είναι "ζουζουνάκι" :alljumpy:και ελπίζουμε σύντομα να βρει μαμά ή μπαμπά!

Τι όμορφο αγόρι....ναζιάρικο και πανέμορφο! με το καλό να βρει το σπιτάκι του:)

Τι όμορφη μουσουδίτσα! Καρδιά μου μακάρι να βρεις γρήγορα την οικογένεια σου!

Όμορφο κουτσουνάκι, τρυφερό...:baby::inlove:.Πραγματικά "μπαμπακερό" (cotton) αλλά μαζί με silk (μετάξι);)
Να'ναι πάντα γερό και τύχη του..μεταξένια!:D

Αχ σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια! Ευχηθείτε να βρούμε γρήγορα το σπιτάκι μας!

Θαυμάστε μας σε καινούργιες περιπέτειες!

DSC_0696editededited.jpg

Είμαστε μες την τσαχπινιά!
tinypic.com

DSC_0686editededited.jpg

Μας αρέσει η ζεστούλα κοντά στο τροφοδοτικό...

P6102342editededited.jpg

Έχουμε πολλή φωτογένεια!!8)

P5312090edited.jpg

Και ρίχνουμε και κάτι ύπνους τρικούβερτους!:yawn:

Έχουμε και λογαριασμό στο Facebook για να γίνουμε γνωστοί και να βρούμε γρήγορα τους γατογονείς μας!

https://www.facebook.com/pages/Cotton-SeForHo/336038836549138?sk=info

Κάντε share και like!!

8

Τελευταία επεξεργασία:
Κοιτά το μωρε πόζες! Λες και σου μιλάει μεσα απο τις φωτογραφιες. :D ποιος μπορει να το δει και να μην το ερωτευτεί να το παρει σε ενα ζεστό σπιτάκι να του προσφέρει τα παντα?

Καλά...δεν έχω ξανά δει τέτοιες πόζες! Είναι πολύ τσαχπίνικο και τρυφερό!

καλή τύχη στο μωράκι! :baby:

Καλή τύχη στο μικρουλάκο! :)
Με τέτοιες ματάρες, πώς να μην έχει φωτογένεια!!

Η πρώτη μας φωτο...

DSC_0635edited.jpg

μία άκρως καλλιτεχνική..

P5231789edited.jpg

είμαστε και παιχνιδιάριδες!!

P6172420edited.jpg

ποιός είπε ότι οι γάτες με τα ποντίκια δεν είναι φίλοι;;

P6162397edited.jpg

please προωθήστε τη σελίδα μας στο facebook..πρέπει να βρούμε σπιτάκι άμεσα..

https://www.facebook.com/pages/Cotton-SeForHo-Searching-For-Home/336038836549138?fref=ts

Ψυχή μου είσαι πολύ όμορφο!!! Το απόγευμα θα το προωθήσω και στο facebook.

P6172420edited.jpg
P6162397edited.jpg
Κοιτάτε πλάσμα!!:worship:
Κουκλίνι μου... που με τόση χάρη τεντώνεσαι κι αποκαλύπτεις τα τριανταφυλιά σου πατουσάκια, ματάρες μου εκφραστικές... :inlove: :inlove:
Η ευχή μου να βρείτε γατογονιό αντάξιο της ομορφιάς και της χάρης σας:D

Cottonάκι μας βγήκες πολύ τσαχπίνικο για τόσο μωρό! Μεγάλη φάτσα προβλέπω ότι θα γίνει ο μικρός...να βρει το καλύτερο σπίτι! :D

Υιοθετηθήκαμε!!!:clapup:

DSC_2200.jpg

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας που ευχηθήκατε να βρούμε σπιτάκι και όσους βοήθησαν πιο άμεσα σε αυτό, ειδικά τη Βιβή από το Αδεσποτολόγιο καθώς και τις Βάνα και Ιφιγένεια, φίλες μας από το facebook που μας στήριξαν σε οριακές στιγμές!

parrotaki μου να προσέχεις! :inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back