fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
18-10-09
16:14
Hello!Κοριτσια ψαχνω απεγνοσμένα να κατεβάσω απο κάπου το sims το πετς (γιατι το 3 δεν μ'αρεσε πολυ)μπηκα σε πολλα sites αλλα φοβαμαι για ιους και τετοια,επισης για μεσο για να το κατεβασω εχω το μtorrent,Αν καποιος εχει κατεβασει η ξερει απο που ειναι ασφαλς ας μου πει πλιζ!Επισης οποιος αλλος εχει απορριες τετοιου ειδους ας γραφει εδω!Περιμενω......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
18-10-09
16:20
Παιδιά, λυπάμαι, αλλά σύμφωνα με τους κανόνες:
Οπότε αναγκάζομαι να το κλειδώσω.
Απαγορεύεται αυστηρότατα το κάθε μήνυμα να περιέχει οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέρχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδία που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.
Οπότε αναγκάζομαι να το κλειδώσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool