^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρωτα θα σας συστησω τον Duffy,το 9χρονο καναρινι μου.Τον Duffy μου τον χαρησε ενας θειος μου.Μου τον εφερε τον ιανουαριο του 2001.Ειναι λιπχρωμικο χιονε και αρσενικο.Μεχρι τωρα δεν εχει ζευγαρωσει.Το 2003 εχασε το πισω δαχτυλακι του.Του το εκοψε ενας αρουραιος.Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι θα παθει συψαιμια και θα πεθανει,αλλα για να μην ταλαιπωρειτε το πουλακι ηθελε να του κοψει το ποδι.Εμεις ημασταν αντιθετοι με αυτη την αποψη,ετσι του διναμε βιταμινες και του βαζαμε 2 φορες την ημερα οξυζενε και μπεντατιν στο δαχτυλακι του.Χαιρομαι που τοτε δεν ακουσα τον γιατρο,γιατι θα πεθαινε αδικα.Ο Duffy παρολο που ειναι μεγαλος σε ηλικια κελαηδαει οπως πριν.
O Τweety ηρθε πριν λιγο καιρο στην οικογενεια μας.Ειναι αρσενικο και με βαση το δαχτυλιδι ειναι 4 χρονων.Μαλλον ειναι Σγουρο του Βορρα η' Σγουρο του Νοτου.Ειναι υγιεστατος αν και τα ποδαρακια του εχουν λιγα αλατα,επειδη συνεχεια ηταν μεσα στη μπανιερα του.Την ανοιξη μαλλον θα τον ζευγαρωσουμε με μια καναρα ιδιας ρατσας.
Εδω θα σας γραφω τα νεα τους και θα ανεβαζω και καποιες φωτογραφιες τους.
Σας παρουσιαζω τον Duffy και τον Tweety:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20124&stc=1&d=1257521717
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
να σου ζησουν ..το αλλο καναρινακι ειναι ρατσας ετσι δεν ειναι??? ειναι τελειο..σε περιπτωση που το ζευγαρωσεις πολυ θα ηθελα να ανταλλαξουμε ..εγω εχω κοινα χρωματος..θα μπορουσα να σου δωσω και θηλυκο ελπιζω να βγαλω φετος..για να ζευγαρωσεις τον μεγαλο σου!!!!!μην σε αποσχολει η ηλικια του μεχρι τα 10 μπορει να ειναι καρπερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

καλε.........λυσε μου μια απορια........το ποντικι...που το βρηκε????? μεσα στο κλουβι δεν τον ειχατε??? και μεσα στο σπιτι φανταζομαι!!

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κλουβια μεσα στο σπιτι τα ειχαμε,αλλα εκεινη την ημερα ειχα τα γενεθλια μου και θα εκανα παρτυ.Αλλα επειδη θα ερχοντουσαν κατι κωλοπαιδα πολυ ζωηρα(που στο προηγουμενο παρτυ μου ειχαν βγαλει το ψαρι μου εξω απο τη γυαλα...να τα χαιρεσαι!!!!!!! πανεμορφα και τα δυο!!!!!!!
καλε.........λυσε μου μια απορια........το ποντικι...που το βρηκε????? μεσα στο κλουβι δεν τον ειχατε??? και μεσα στο σπιτι φανταζομαι!!![]()
),τα βαλαμε στην αποθηκη.Φυσικα,δεν ξεραμε οτι ειχε μπει ποντικι μεσα...
natalouko
Επιφανές μέλος

Να τα χαίρεσαι!!!!

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Tweety ειναι ρατσας.Απο καποιες φωτογραφιες που εχω δει μοιαζει με το Σγουρο του Νοτου.ο νταφυ ειναι ιδιος ο δικος μου γερουλης και αυτος 7 χρονων με εντερικα δεν κελαηδα οπως πρωτα αλλα ειναι καλα με τοσες βιταμινες που του βαζω και φετος μου χαρισε και απογονο παρα την ηλικια του!!!!!!!!!!
να σου ζησουν ..το αλλο καναρινακι ειναι ρατσας ετσι δεν ειναι??? ειναι τελειο..σε περιπτωση που το ζευγαρωσεις πολυ θα ηθελα να ανταλλαξουμε ..εγω εχω κοινα χρωματος..θα μπορουσα να σου δωσω και θηλυκο ελπιζω να βγαλω φετος..για να ζευγαρωσεις τον μεγαλο σου!!!!!μην σε αποσχολει η ηλικια του μεχρι τα 10 μπορει να ειναι καρπερα!
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυχαριστω Ναταλια μου.Χρυσάνθη είναι πολύ όμορφα τα καναρίνια σου!!!Να τα χαίρεσαι!!!!
![]()

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
O Πιτσι:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20129&stc=1&d=1257524084
Ο Ερικ:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20130&stc=1&d=1257524084
O Κρισπυ:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20131&stc=1&d=1257524084https://attachmentid=20130&stc=1&d=1257524084
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι ωραία που είναι όλα!!!

Είχα και εγώ 2 παπαγαλάκια:την Αλίντα και τον Πεπίτο!!

Αλητογατα
Νεοφερμένο μέλος
Για τον καναρινο σου τον Tweety εχω να σου προτεινω για τα ποδαρακια του μια αλοιφη που θα την αλοιβεις στα ποδαρακια του και θα κανεις ελαφρη μασαζ,καθε μερα 1 φορα την μερα για μια βδομαδα!Εγγυημενα αποτελεσματα...η αλοιφη λεγεται epithol και ειναι της εταιριας bogena beaufar!Για να μην σου δωσουν οτι ναναι ειναι εν μικρουλι βαζακι!
Τα αρσενικα ζεβρακι και παπαγαλακι που εχεις ειναι πολυ κοινωνικα σαν ειδος και ειναι καλυτερα να τους παρεις απο μια συντροφια!Θα δεις αμεσως ποσο αλλιωτικα θα νιωσουν...
Κατι αλλο....η ποτιστρα στο ζεβρακι θελει οπωσδηποτε πεταμα!Να μην αφηνεις να πιανει αλγη γιατι κρυβει παρα πολλες ασθενειες για τα πουλια και καμια φορα και σε ανθρωπους...
Μια ιδεα...με βουρτσακι για μπιμπερο να καθαριζεις τις ποτιστρες σε καθε αλλαγη νερου!Αυτο κανω κι εγω...
Φιλικα παντα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool