DVD για να χαζεύουν οι γάτες όσο λείπουμε από το σπίτι...

miamiamia

Νεοφερμένο μέλος

Η miamiamia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Εχω δει στο ιντερνετ dvd που κυκλοφορουν στο εμποριο για γατες κ τα βαζεις να παιζουν στο Dvd οταν λειπεισ απο το σπιτι.Υπαρχουν πολλοι τιτλοι
1)Cat DVD
2)Cat Sitter
3)Kitty goes hunting/fishing
4)Video Catnip
5)The purrfect DVD
και αλλα..αλλα ειναι ολα στο εξωτερικο κ εχουν πολλα εξοδα αποστολης.Εχει κανεισ κατι υποψην του απο εδω Ελλαδα?Εψαξα κ αν μπορω να κατεβασω κατι αλλα τιποτα..Ειναι φοβερα!κοιταξτε αντιδραση.. https://www.youtube.com/watch?v=Lb_kbBhPzUU&feature=related :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα κάνει το ίδιο με την απλή τηλεόραση.. και τις εκπομπές που βλέπουμε ετσι και αλλιώς...
και ειδικά ΣΚΑΙ...!! "ΤΟ ημερολόγιο των αιλουροιδών"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ωρες δειχνει το ημερολογιο των αιλουροειδων?απλα θελω κατι για τις ωρες που λειπω στη σχολη για να μην εχω τοσες τυψεις..η ζιζελ μου εντυπωσιαζεται με την προφυλαξη οθονης που εχω που ειναι ενας σκυλος καρτουν που πηγαινει περα δωθε..αλλα θελω κατι σε ποντικακια,γατακια..

Η ψιψι ρίχνει κάτι ροχαλητά όταν φεύγουμε απ'το σπίτι, μέχρι να γυρίσουμε και να σηκωθεί για να φάει το τέρας λιώνει στον ύπνο

τι ωρες δειχνει το ημερολογιο των αιλουροειδων?απλα θελω κατι για τις ωρες που λειπω στη σχολη για να μην εχω τοσες τυψεις..η ζιζελ μου εντυπωσιαζεται με την προφυλαξη οθονης που εχω που ειναι ενας σκυλος καρτουν που πηγαινει περα δωθε..αλλα θελω κατι σε ποντικακια,γατακια..

Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά μέρα είναι.. Αλλά έχει σίγουρα ντοκυμαντέρ κάθε μέρα στις 19,45 και στις 15,40.

ΑΝ δεν έχεις πρόβλημα μπορέις να αφήνεις και την τηλεόραση ανοιχτή στον ΣΚΑΙ και να πάιζει.. Αν και εγώ το αποφεύγω, γιατι αλλιώς γίνεται ΠΙΟ νευρικό απο ότι είδη ειναι το Τερατάκι μου!! :rolleyes::rolleyes:

Το καλύτερο βέβαια, που δεν αντικαθιστάτε με τίποτα ειναι το μεταξύ μας παιχνίδι, το κυνηγητό και το κρυφτό!! :up::up:

Μπορείς να δεις το πρόγραμμα στο in.gr σίγουρα θα λέει ποιες ώρες και μέρες το έχει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back