Eίναι Korat;

Όλγα18774

Δραστήριο μέλος

Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Πρόσφατα μετακόμισα στο Πόρτο Ράφτη.Οι γείτονες μας έχουν πολλές γατούλες ,κεραμιδογατούλες όλες εκτός από μία που από την μέρα που ήρθαμε έχει κάνει κατάληψη στην καρδια και στην αυλή μου.
Μοιάζει πάρα πολυ με αυτές τις γατούλες που είδα .Γενικότερα είναι αφέντρα.
Ανάμεσα σε 15-20 γάτες που υπάρχουν εδώ πρώτη αυτή θα φάει όχι γιατί το προσπαθω εγώ αλλά γιατι ακόμη κ οι γάτοι της γειτονιάς μόλις την βλέπουν στρίβουν?
Αυτό λέει κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι το κορατ?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικα κόρατ είναι φυλή,πολύ σπάνια πλέον,και με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικα.Επισης,καθε γατουλα,ανεξαρτητως φυλης,εχει το δικο της χαρακτηρα.

Μοιαζει τρελλά!!!!

Μοιάζει πάααααρα πολυ.Θα προσπαθήσω να την τραβηξω φωτο να μου πείτε.

Με φωτο καλο μου δε γινεται να αποφασισουμε αν ειναι καποιας συγκεκριμενης φυλης η γατουλα.Μπορεις ομως να τη φερεις στην επομενη εκθεση γατας,οπου θα υπαρχουν εεμπειροι κριτες φυλων για να την εξετασουν και να σου πουν.;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back