Eγχείρηση στο μάτι και απορίες...

decadence

Νεοφερμένο μέλος

Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Καλησπερα,

η γατα μου μολις εκανε επεμβαση στο δεξι ματι στο εξωτερικο οπου και βρισκομαι...ειχε εμφανισει μια μαυρη μικρη κουκιδα μ αποτελεσμα αυτο να μεγαλωσει και να εξαπλωθει ...ειχε το ματακι του μονιμως κλειστο...Κατα την επεμβαση του τοποθετηθηκε Graft απ οτι μου ειπαν...Τεραστιο κοστος αλλα δεν μπορουσα να τον αφησω να χασει το ματακι του...Μετα απο επισκεψη για να δουμε την μετεγχειρητικη του πορεια μου ειπαν οτι το ματι αναρρωνει καλα μιας και η μεμβρανη αρχιζει να καλυπτει το ματι ομως βλεπουν ενα μικρο καφε σημαδακι τ οποιο μπορει ισως να γινει μαυρο οπως πριν και να χρειαστει νεα επεμβαση.,Eπισηε μου ειπαν οτι αυτο μπορει να ειναι γενετικο θεμα μιας και ειναι περσιας και ως γνωστο εχουν ευαισθητα ματακια...Τον αυγουστο θα ειμαι ελλαδα...μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινεται καποιον πολυ καλο γιατρο για ματια;;;;Θελω μια αποψη ακομα....

Ευχαριστω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Η τόση αγάπη που έχεις στο γατο-ζουζούνι σου, ώστε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αποφάσισες να προχωρήσεις στη λεπτή αυτή επέμβαση αψηφώντας κάθε κόστος, ομολογώ μ'έχει συγκινήσει...
Αν και δεν έχω τέτοια εμπειρία, θα σου συνιστούσα να δεις το θέμα μας Πρόβλημα στο μάτι οπου αναφέρεται ειδικός γιατρός για οφθαλμολογικά προβλήματα.
Εύχομαι από καρδιάς καλή ανάρρωση στο αγαπημένο σου περσάκι, να γειάνει εντελώς το ματάκι του και να μη χρειαστεί ξανά καμιά περαιτέρω επέμβαση :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back