Eξαιρετικά επείγον! Χάθηκε γάτος που δεν μπορεί να τραφεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Παρακαλώ βοηθείστε όλοι όπως μπορείτε με αναδημοσιεύσεις ειδικά όσοι μένετε στη περιοχή Πεντέλης.

Σας παραθέτω την αγγελία

" ο γατουλης επειδη ηταν παντα ελευθερος και κλειστηκε σε κλουβι απο βραδυς για να γινει στειρωση το επομενο πρωι αγριεψε και μολις πηγανε να του βαλουνε νερο πηδηξε και εφυγε απο το παραθυρο του wc πριν προλαβει ο κτηνιατρος να τον πιασει. ο κτηνιατρος ειναι ο Mιχάλης Κλήμης Μπαρμπουα Ελιζας 4 Πεντελη.

Εχει ειδοποιησει τα περισσοτερα σπιτια εκει κοντα, ο γατος εφυγε απο την πανω πλευρα του οικοπεδου στην οδο Κοτζια, (εκει γυρω Βικτωρ Ουγκο, Τιμοθεου, Σουρη) και ελπιζω να τριγυρναει καπου εκει! δυστυχως παρολο τις απειρες αφισες που εχω βαλει δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο! σιγουρα εχει τρομοκρατηθει και εχε ικουρνιαξει καπου!

Δεν πλησιαζεται ευκολα και επειδη δεν εχει δυναμη αφηνει ολα τα αλλα γατια να φανε και παει μετα σε οτι περισεψει... εχει στοματιτιδα και περνει αγωγη. Σας παρακαλω ενημερωστε οπου μπορειτε! κοντευω να τρελαθω απο την στεναχωρια μου. ευχαριστω εκ των προτερων.

Το τηλ μου ειναι Μαριαννα 6945385307 και Γιαννης 6977348804

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΚΛΜ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΟ.. ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..
ΜΑΡΙΑΝΝΑ"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• σοσ.jpeg
    σοσ.jpeg
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • GATOULIS2.jpeg
    GATOULIS2.jpeg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back