Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-05-08
14:40
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
HOME [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]/ Χρήσιμες Πληροφορίες / Εφημερεύοντα Κτηνιατρεία / Μάϊος[/FONT]
Επιλέξτε τον μήνα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα εφημερεύοντα κτηνιατρεία του Νομού Αττικής για το έτος 2008.[/FONT]
Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΗΜΕΡΑ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΠΕΡΙΟΧΗ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΤΗΛΕΦΩΝΑ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΗΜΕΡΑ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΠΕΡΙΟΧΗ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΤΗΛΕΦΩΝΑ[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-05-08
15:24
και 1888 επειδη και η λιστα μπορει να μην τηρειται..
τι να κανουμε στην ελλαδα ζουμε.
τι να κανουμε στην ελλαδα ζουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
04-05-08
19:24
Μπράβο βρε Κατερίνα! 
Πολύ χρήσιμο! Ελπίζω να είναι και αχρείαστο!

Πολύ χρήσιμο! Ελπίζω να είναι και αχρείαστο!
Havana
Διάσημο μέλος
04-05-08
20:42
https://www.skmza.gr/efimer2007_3.pdf
και εδω ειναι η ενωση κτηνιατρων μικρων ζωων ελπιζω να ειναι πιο εγκυρος..
κριμα εχω απογοητευτει απο τις εφημεριες
και εδω ειναι η ενωση κτηνιατρων μικρων ζωων ελπιζω να ειναι πιο εγκυρος..
κριμα εχω απογοητευτει απο τις εφημεριες

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
04-05-08
20:46
Ασ'τα... Όντως το όλο θέμα είναι απογοήτευση γιατί κι εγώ όταν χρειάστηκε προσφάτως ένα εφημερεύον κτηνιατρείο, έπαιρνα τηλέφωνα στα ανακοινωμένα εφημερεύοντα κτηνιατρεία και κανείς δεν απαντούσε... 
Havana
Διάσημο μέλος
04-05-08
21:00
εμενα μια φορα μου απαντησε ενα εφημερευον κετηνιατρος που ειχε κανει προωθηση στο κιν του και ηταν στα μπουζουκια...αλλα τσακιστηκε και ηρθε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum