Eύρεση εκτροφείου γάτας Σομαλίας

Δαντέλα

Νεοφερμένο μέλος

Η Δαντέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά,
Έχω εντυπωσιαστεί από την όλη δομή και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μπράβο σε όλη την ομάδα!
Εδώ και 1μισυ χρόνο μετά το χαμό της γατούλας μου προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με τον εκτροφέα κο Παναγιώτη Μπότη παιδίατρο που διαμένει στην Ύδρα και διατηρούσε πρίν χρόνια το μοναδικό απόσο γνωρίζω εκτροφείο Σομαλιανής γάτας στην Ελλάδα το "ΧΥΔΡΟΝΕΤΤΑ".Δυστυχώς όμως λόγω δυσκολιών δεν το διατήρησε.Το άλλο μέλλος της οικογένειάς μας που είναι ένα θηλυκό γουέστ χαίλαντ τέρριερ (προερχόμενο από Ελληνική επιλεκτική εκτροφή της κας Καλαϊτζιδάκη) είναι αρκετά μελαγχολικό από τότε. Αν κάποιος γνωρίζει εκτροφέα ή ιδιώτη ιδιοκτήτη που πιθανόν να έχει γατάκια σομαλίας θα εκτιμηθεί δεόντως οποιαδήποτε πληροφορία!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον πρεπει να φερεις ενα απο εξωτερικο....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε γνωρίζω αλλα αν θες μπορωω να σου βρω μια ιδια σε αδέσποτακι ( εχουν αναμιχθει τοσες ρατσες με αυτα που μπορεις να βρεις καθε ρατσα σε αντιγραφο αδεσποτο με πολύ παρομοια χαρακτηριστικα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, μάλλον είναι δύσκολο να βρεις γάτα Σομαλίας στην Ελλάδα.. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πανέμορφες και ιδιαίτερες γάτες με πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα! Η δική μου είναι απίστευτη και μιλάει συνέχεια:D! Αλλά μιας και ζω στη Σουηδία ήταν έυκολο να βρω τέτοια ράτσα.
Ελπίζω να αλλάξει η νοοτροπία στην Ελλάδα ώστε να ασχολείται και να σέβεται ο κόσμος περισσότερο τα κατοικίδια αλλά και να υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον για όλες τις ράτσες.:happy:

Πολύ όμορφη φυλή... εύχομαι να βρεις τη γατούλα που ονειρεύεσαι... :)

Ναι, μάλλον είναι δύσκολο να βρεις γάτα Σομαλίας στην Ελλάδα.. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πανέμορφες και ιδιαίτερες γάτες με πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα! Η δική μου είναι απίστευτη και μιλάει συνέχεια:D! Αλλά μιας και ζω στη Σουηδία ήταν έυκολο να βρω τέτοια ράτσα.
Ελπίζω να αλλάξει η νοοτροπία στην Ελλάδα ώστε να ασχολείται και να σέβεται ο κόσμος περισσότερο τα κατοικίδια αλλά και να υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον για όλες τις ράτσες.:happy:
Ειμαι σιγουρη ότι ειναι πολυ ξεχωριστες...Οποτε εχεις χρονο και διαθεση,ανοιξε της ενα θεματακι να τη χαρουμε κι εμεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back