Estelina
Νεοφερμένο μέλος
Μια βρησκω την αγαπημενη μου μπλουζα καταπατημενη
μια το flashακη μου που το εψαχνα ολη την βδομαδα πισω απο το ψυγειο....να μην αναφερω εκεινη την καιμενη κουνουπιερα που την εχει καταμαδησει!Την βρησκω τις προαλλες μεσα στην ντουλαπα με τα ρουχα μου,ηταν σιδερομενα και τακτοποιημενα αλλα η μικρη μου κυρια φροντησε για το αντιθετο.Στην στιγμη περνω ενα αυστηρο βλεμμα και την κοιταω.Σαν κανω οτι την μαλωνω με κοιταει με αυτα τα υπεροχα καταπρασινα ματακια της και μου νιαουριζει με παραπονο σαν να μου λεει:"Ειρηνο ηθελα να παιξω δεν ηθελα να κανω ζημια αλλα να ηθελα να δω τι εχει μεσα στο ντουλαπι...."
αμα την βλεπω να με κοιταει με τα ματακια της ολα τα ξεχναω και την περνω στην αγκαλια μου.Της μηλαω γλυκα και προσπαθω να την κανω να καταλαβει οτι ειναι κακο να χαλαει τα παντα μεσα στο σπιτι.Εκεινη μολις την αγκαλιασω με¨"πλενει"και μου γουργουριζει τρυφερα.
Η μικρη μου Freya εκτος απο περιεργη ειναι και πολυ ευαισθητη θελει μονημος την προσοχη τον γυρο της αλλα ποιο πολυ την δικη μου.Δεν πειραζει που ειναι περιεργη και μου κανει το σπιτι ανω κατω.Ουτος η αλλος οταν συγκατοικεις με μια μικρη γατουλα τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα.Αλλα παρολα αυτα δεν θα την αλλαζα με τιποτα την μικρη μου σκανταλιαρα...την αγαπω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Περιεγραψε μας λιγο περισσοτερο την μικρη σου σκανδαλιαρα
και ανεβασε καμια φωτο να την καναρωσουμε και εμεις
Αληθεια ποσο ειναι τωρα?
Estelina
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας και σας ευχαριστω για το καλοσορισμα!Συντομα θα ανεβασω και αλλες φωτο της στο μενου Gallery,και συγουρα θα σας πω και μερικες ιστοριες της.
Οσο για την περιγραφη μια εικονα = χιλιες λεξεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estelina
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Estelina
Νεοφερμένο μέλος
Παρεπιπτοντος ωραια η προσευχη αλλα στα γατισια πως ειναι να μπορεσω να της την μαθω;
prince
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
βρηκα την ημ/νια που γενηθηκε ειναι:30 Απρ 2008 τωρα με βαση αυτο τα χρονια πως τα μετραω? ειναι ιδια με του ανθρωπου?
Δες εδώ.
Καλωσήρθατε εσύ και η πανέμορφη Freya!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool