maxi2
Δραστήριο μέλος
Η συσκευασία είναι των 85gr με πολύ πρακτικό άνοιγμα , πολύ καλή μυρωδιά (αρέσει ακόμα και σε εμένα) και σας βεβαιώ ότι τα γατουλίνια πέφτουν με τα μούτρα για να το φάνε.. δεν σηκώσανε κεφάλι μέχρι που εξαφανίστηκε κάθε ίχνος από την λιχουδιά τους.
Δεν θα έλεγα ότι είναι για πλήρες γεύμα μιας και μια ενήλικη γάτα των 3,5Kg χρειάζεται 3 τέτοια σακουλάκια.. άρα η δικιά μου η μία που είναι σχεδόν 4.5kg χρειάζεται 4.
ʽΈτσι την προτείνω για λιχουδιά και μόνο.
Συστατικά & διατροφική ανάλυση (όπως αναγράφονται στη συσκευασία «Φιλετάκια από Κουνέλι»
[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4% κουνέλι), εκχύλισμα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριού, ανόργανα άλατα και σάκχαρα.
2^=Περιεκτικότητα
Πρωτεΐνες | 14.0%
ʽΈλαια & Λίπη | 2,5%
Υγρασία | 79,0%
Τέφρα | 2,2%
Ινώδεις ουσίες | 0,5%
2^= Βιταμίνες και μέταλλα
Βιταμίνη Α | 1110IU/kg
Βιταμίνη D3 | 140IU/kg
Βιταμίνη Ε | 10mg/kg
[/table]
Βλέπουμε λοιπόν ότι από την άποψη των πρωτεϊνών η τροφή είναι πολύ καλή ακόμα και για μικρότερες γάτες.
Η τιμή τους είναι σχετικά καλή. Στο PetShop μιας και δεν το βρήκα σε SuperMarket κοστίζει 0,75 λεπτά και σε σχέση με άλλες κονσέρβες τις ίδιας ποσότητας αυτές είναι λίγο πιο ακριβές. Αλλά για λιχουδιά και όχι σαν κύριο γεύμα, πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του μιας και φαίνεται πεντανόστιμο… έτσι τουλάχιστον έδειξε η δημοσκόπηση των γατιών μου..
Κυκλοφορεί σε 5 γεύσεις:
1. Φιλετάκια από Κουνέλι
2. Ψάρια του Ωκεανού και Γαρίδες
3. Φιλετάκια από Σολομό
4. Φιλετάκια από Βοδινό
5. Γλώσσα και Γαρίδες
Όλες οι συσκευασίες της GourmetPerle είναι από φύλλο αλουμινίου που σφραγίζεται στις ειδικές σακούλες για να διατηρήσει τη φρεσκάδα.
Παραθέτω φωτογραφίες από τις συσκευασίες και σε ώρα δράσης των γατιών μου…
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως έπρεπε να της πάρω πραγματικό φιλέτο σολομού...
Next time!
marigo173
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το δίνω και γω στον Όμορφο όταν ακούει και δεν πειράζει το μικρό 2 φοές όλες κι όλες μέσα στις 15 μέρες
Αλλά σήμερα ξεσάλωσαν με το κοτοπουλάκι βραστό με ρυζάκι που τους έκανα,ο Όμορφος ακόμα με κοιτά και γλύφετεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum