Hμερολόγιο αδεσποτολογίου 2009

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Το πρώτο μας ημερολόγιο έχει τίτλο, ¨ημερολόγιο θαυμάτων"
παρουσιάζονται ζωάκια τα οποία ζητούν σπίτι καιρό τώρα,
κάποια από αυτά ίσως τα έχετε γνωρίσει μέσα από τις επισκέψεις σας σε στέγες και σπίτια εθελοντών, κάποια θα τα έχετε δει να φιγουράρουν σε αγγελίες σε φόρουμ, πιστεύουμε ότι τους αξίζει μια δεύτερή ευκαιρία, για να τα γνωρίσει περισσότερος κόσμος, για να ταξιδέψουν παντού σε σπίτια, σε γραφεία όπου υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να τα βλέπουν!
Είναι μια πολύ καλή προτάση για δώρο,
διατίθετε δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφη, μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ

κοστίζει 5.50 ευρό και οποιος θέλει να το αγοράσει συνισφέρει για τις στειρώσεις αδέσποτων γατών.
Για να το παραγειλετε τυπ'ωμενο με τη γραφιστική του επεξεργασια στελνετε μαιλ στο adespotakia@gmail.com
με θεμα:ημερολόγιο.
Ευχόμαστε όλοι το 2009 να συμβεί ένα μεγάλο θαυμα και ναβρουν σπίτι οσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως στέλνουμε τα χρήματα; Με αντικαταβολή με κούριερ, γίνεται;

Ηαβάνα, δεν ανοίγει η ηλεκτρονική μορφή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι zoo πειδη μενεις μακρια θα το στειλουμε ταχυδρομικα.
σε βολευει?

ναι zoo πειδη μενεις μακρια θα το στειλουμε ταχυδρομικα.
σε βολευει?

Ωραία. Ευχαριστώ.
Θα μου πείτε από που το παραλαμβάνει και τι ώρες και θα στείλω εγώ τον κούριερ να το παραλάβει και να σας πληρώσει. Οπότε, μου το φέρνει και άμεσα. ( Στείλε μου πμ, με το τηλέφωνό σου ξανά, αν και νομίζω ότι το έχω).

;)

Εγώ θα ρωτήσω και θα σου πώ αριθμό.:)

Και σε μένα δεν ανοίγει η ηλεκτρονική μορφή.
Θα στείλω mail για την παρ/λία.

Δείτε το εδώ: https://adespotologio.blogspot.com/

θα μου το στειλετε με την αγγελικη εμενα??

Θέλω κι εγώ. Θα συνενοηθούμε πως να το πάρω:)

ηλεκτρονικη μορφή

https://oceanis.mm.di.uoa.gr/~vivi/calendar/ADESPOTOLOGIO-calendar-2009.pdf
πληκτρολογιστε την πιο πάνω διευθυνση , νομίζω το εμφανίζει κανονικά.:)

Το φρεσκάρω.. λίγο.. και να ρωτήσω..

Έχουν βγεί τα τυπωμένα????? :)

Θα μιλήσουμε με πμ.

paiδια λογω τοων απεργιων συλλατηριων και διαφορων αλλων ενεργειων το καθυστερησαμε λιγο αλλα εχει τυπωθει και θα ξεκινησου αμεσα οι αποστολες μολισ ανοιξουν τα ταχυδρομεια,
πραγματικα το mycat αγκαλιασε στη κυριολεξια αυτο το ημερολογιο.
:):up::)

Εγώ το εχω πει στην Βιβή θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!Και θέλω 2!!!!Που και ποτε παραλαμβάνω και πως φυσικά και τελικά πόσο!!!!!!

Κι εγώ έχω πει θέλω ημερολογιάκι:) Πως μπορώ να το πάρω πείτε μου μόνο

Ωπα,πως μου ξεφυγε αυτο;Σιγουρα θελω ενα για μενα,κι αναλογα με την τιμη θα παρω μαλλον και για φιλους.Περιμενω ΡΜ.

Το ημερολόγιο κοστίζει 5.50?, τα έσοδα πάνε για στειρώσεις.:)

Υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή την οποία κατεβάζετε αν θέλετε απο δώ.

Για παραγγελίες στέλνετε μαιλ στο adespotakia@gmail.com με θέμα ημερολόγιο. :)

Γεια σας και γω θέλω δύο ημερολόγια:).

παρελήφθησαν σημερα τα ημερολογια παιδια ειναι καλυτερα αποτι φανταζομουν , νομιζα οτι θα ηταν σε φωτοτυπικο χαρτι αλλα καμια σχεση!!:D
μας πηγε λιγο παραπανω γιατι δεν υπολογιστηκε το φπα, οποτε η τελικη τιμη του ημερολογιου του αδεσποτολογιου ειναι 6 ευρο .
στην Aggeliki θα το παει η kiseki,
οσοι εχετε στειλει μαιλ η πμ με τις διευθυνσεις σας θα το παραλαβατε ταχυδρομικα με αντικαταβολη.στις 7 ιανουαριου, αυριο θα παω να κανω την ομαδικη αποστολη στο ταχυδρομειο οποτε οποιος θελει ας μου στειλει ονοματεπωνυμοτεμαχια και διευθυνση σε πμ.η στο μαιλ kstaytrue@gmail.com
η adespotakia@gmail.com

διαθεσιμο πλεον ειναι και το φωτογραφικο ημερολογιο του κτηνιατρειου κεντρου γατας, αλλα νομιζω εχει ανοιχτει αντιστοιχο θεμα:happy:

σου εστειλα ενα email για να παραγειλω
καλη χρονια

και εγώ !:)
(ΜΗΝ βρείτε ευκαιρία, και βάλετε και καμία γάτα μέσα!!):P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back