H Μπίλια μου είναι έγκυος!

kittie

Νεοφερμένο μέλος

Ο kittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα!
Η αγαπημένη μου γατούλα σύντομα θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. :) Είναι 10 μηνών. Κατάλαβα ότι είναι έγκυος πριν απο 2 εβδομάδες περίπου,όταν παρατήρησα πως η κοιλίτσα της είχε αρχίσει να φουσκώνει. Στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και ο κτηνίατρος,
Πότε περίπου να περιμένω το ευτυχές γεγονός; Και κάτι ακόμη: εάν της ετοιμάσω ένα χώρο για να γεννήσει πιστεύετε ότι θα πάει εκεί όταν έρθει η ώρα; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό τα γεννητούρια!
Σίγουρα θα είναι το κάτι άλλο τα πιτσιρίκια,
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί της έχω αδυναμία! Καμιά ιδέα για το πότε να περιμένω τα γεννητούρια?

Δυστυχώς, δεν έχω ιδέα γιατί την Σεχραζάτ την στείρωσα μικρή.
Αν έπαιρνες κανένα βιβλίο για γάτες έτσι, λίγο μεγαλούτσικο για να περιλαμβάνει και τα περι... μητρότητας...;;)

kittie καλωσήρθατε κι εσύ και η Μπίλια σου! Με το καλό τα γεννητούρια! Η εγκυμοσύνη στις γάτες κρατά γύρω στους 2 μήνες. Αν της ετοιμάσεις έναν χώρο και της τον δείχνεις συχνά λογικά θα τον προτιμήσει. Να κρατάς κλειστές τις ντουλάπες για καλό και για κακό γιατί μπορεί να τις προτιμήσει!

οι γατουλες κανουν μου φαινετε 60 ημερες

Η εγκυμοσύνη της γάτας διαρκεί 56 ημέρες περίπου.
Όσο για το μέρος, πολύ φοβάμαι ότι όσο και να το προετοιμάσεις, εκείνη έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Θέλω να πω ότι μπορεί να τρυπώσει σε ένα εξαιρετικά "καβαντζωτό" σημείο για προστασία κλπ. αλλά απ' την άλλη μπορεί να σε εκπλήξει κιόλας. Η δική μου είχε γεννήσει φόρα παρτίδα στον διάδρομο!
Με το καλό!!!

Ο κτηνιατρος μου εχει πει οτι η κυηση της γατας διαρκει 62 μερες.
Επισης, οι γατες προτιμουν να γεννηνε στις γωνιες(αγνωστο το γιατι).
Στην δικια μου, της ειχα βαλει μια χαρτοκουτα στην αγαπημενη γωνια της γωνια στο μπαλκονι οπου γεννησε.
Θυμαμαι γεννησε Κυριακη, απο το πρωι αρχισε να φωναζει και οταν καταλαβαμε τι θα γινοταν την βαλαμε σε μια κουτα.
Την αφησαμε μονη της(η γιαγια μου λεει οτι αν διακοψεις την γεννα μιας γατας, μπορει ακομα και να πεθανει)και την βλεπαμε που και που.
Το πρωτο μωρο, το γεννησε στη μεση της βεραντας, αλλα μετα το μετεφερε στην γωνιατσα που της ειχα ετοιμασει. Εκει εκανε και τα αλλα δυο.
Το απογευματακι μεταφεραμε τα μωρα μαζι με την γατα σε μια καθαρη και δροσερη(ηταν καλοκαιρι)κουτα για να κοιμηθουν. Η προηγουμενη ειχε γεμισει αιματα και υγρα.
Στην γατα επειδη ηταν εξαντλημενη απο την γεννα της πηγαινα κοντα το νερο και το φαγητο της για να φαει.

Ελπιζω ολα να πανε καλα!
Και να ξερεις....τα μωρα ειναι πολυ σκανταλιαρικα!:)

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Το μόνο που απομένει να κάνω λοιπον είναι να περιμένω...
Θα της ετοιμάσω μια κούτα κοντά στο πανεράκι που κοιμάται και ας ελπίσουμε ότι θα πάει εκεί. Μια μέρα χώθηκε σε μια ντουλάπα,σφήνωσε και δεν μπορούσε να βγει! Ευτυχώς που την άκουσα και την έβγαλα! Το κακό είναι, ότι επειδή η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι συρταρωτή, έχει μάθει να την ανοίγει με το ποδαράκι της!:)
Περιμένω πώς και πώς τη μεγάλη μέρα! Να φανταστείτε τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου ότι έχει γεννήσει!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω όταν θα έχω νεότερα.

Αντε με το καλό, εμένα η blackie μου γέννησε πριν απο 5 εβδομάδες και με την βοήθεια των παιδιών εδώ, δώσαμε όλα τα γατάκια. Όντως ότι και να ετοιμάσεις, εκείνη θα αποφασίσει που θα παει να χώσει τα μικρούλια της. Η blackie μας γέννησε πάνω στο κρεββάτι του γιού μου, κατω απο το πάπλωμα....καταλαβαίνεις !!!!!
Μετά τα μετακόμισε μέσα στην ντουλάπα του, είχαμε βάλει ενα μεγάλο καλάθι και χουχουλιάσε εκεί!!! Αντε με το καλό, τα γατουλίνια είναι απίθανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back