H Mπιάνκα και το νερό

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
H Mπιάνκα μου, 6,5 χρονών γατούλα δεν έπινε ποτέ πολύ νερό :/: Πράγμα που με προβλημάτησε χρόνια πριν και το είπα στο γιατρο γιατί πρόσεξα τη διαφορά με τη Mέλανι που έπινε πάρα πολύ. Eκείνος μου είπε να μην ανησυχώ γιατί οι γάτες πίνουν όσο χρειάζονται. Eίναι 2-3 μήνες τώρα που πίνει μπόλικο. Ξαφνική αλλαγή. :hmm: Λέτε να σχετίζεται με τα νεφρά; :( Ή αλλάξανε τα κέφια της; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγάκι θα έλεγα να το δείτε. Η αλλαγή συμπεριφοράς σε σχέση με το νερό μπορεί να είναι επικίνδυνη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο δικος μου γιατρος μου ειχε πει για ζαχαρο οταν του ειχα πει για την σαρδελα και το νερο.:hmm:

Μήπως άλλαξε και το φαγητό της; Αν πχ τώρα τρώει περισσότερη ξηρή τροφή από ότι πριν είναι λογικό να διψάει και περισσότερο... Πάντως εγώ θα της έκανα εξετάσεις για νεφρά, σάκχαρο και ό,τι άλλο προτείνει ο γιατρός για να είμαι ήσυχη...

Μπορεί να είναι συμπτωματικό μπορεί και όχι. Οπότε καλύτερα πήγαινέ την στον γιατρό για προληπτικούς λόγους. Καλύτερα έτσι παρά να τρέχεις μετά.

Ολγάκι καλύτερα να την δει ο γιατρός. "Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε!!"! Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

εμενα που επινε ξαφνικα πολυ νερο,εχει νεφρικη ανεπαρκεια!:( δεν λεω οτι εχει σιγουρα κατι τετοιο και το δικο σου αλλα μια εξεταση δεν βλαπτει.

Και εγώ αυτό έχω ακούσει, ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα νεφρά. Ρώτα και την κτηνίατρο καλού κακού!

υπαρχει περιπτωση να ειναι λογο του οτι τις τελευταιες μερες εκανε λιγο περισσοτερη ζεστη????? ετσι λεω....:hmm:

Eυχαριστώ παιδιά και εγώ ετσι λέω να κάνω εξετάσεις. :/:

βρε ολγακι μου μπας πινει νερακι επειδη εχει κ ζεστη αυτη την εποχη? αλλα κανε κ εξετασεις για καλο κ για κακο

Tώρα που το σκέφτομαι πινει συχνά αλλά όχι πολύ. Eτσι κι αλλιώς όμως θα της πάρει η γιατρος αίμα την Tετάρτη :/:

Αυριο θα παει και η σαρδελα για εξετασεις γιατι εδω και μια εβδομαδα(ισως και παραπανω)πινει πολυ νερο.
Ειχε ξανα το ιδιο προβλημα τα Χριστουγεννα, αλλα ο κτηνιατρος προτιμισε να μην της κανει ακομα εξετασεις.

Θα την παω το πρωι και θα την παρω το βραδυ, γιατι θα χρειαστει να την ναρκωσει. Και επισης, θελει να της παρει και ουρα.

Μακαρι να πανε ολα καλα!:)
Ξερεις κανεις ποσο καοστιζουν οι εξετασεις?
Αιματος και ουρων?
Να παω προετοιμασμενη!;)

To minimum για τις εξετάσεις αυτές είναι :
Αιμοληψία : 5 ευρώ
Γενική Εξέταση αίματος : 10 ευρώ
Βιοχημικές Εξετάσεις αίματος : 3 ευρώ ανά συνήθη ζητούμενη παράμετρο και 5 ευρώ ανά ειδική ζητούμενη παράμετρο
Γενική Εξέταση ούρων : 10 ευρώ
Καλλιέργεια ούρων : 15 ευρώ.
Είναι τα κατώτερα όρια αμοιβών συνήθων ιατρικών πράξεων ιατρείων μικρών ζώων.
Απο 'κει και πέρα η χρέωση εξαρτάται από το γιατρό.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχει τίποτα η Σαρδέλα!! Μπορεί και να την πιάσανε οι ζέστες... ;)

Ευχαριστω!:)
Η αληθεια ειναι οτι της αλλαξα και τροφη και μπορει να οφειλεται σ'αυτο, αλλα για καλο και για κακο, ας κανει και εξετασεις.

Eλένη μου δεν τις έκανα ακομα τις εξετάσεις :/: Mάλλον εσύ θα μας πεις πρώτα και τα νουμερα και τα νέα της Σαδρελίτσας. Eυχομαι να μην ειναι τιποτα.
Aλλά έχω να πω κάποια νουμερα δυτυχώς διαφορετικά απο τις τιμές που ειπε ο tsoufis :( Προπερσυ ο τότε γιατρός μας μας «λήστεψε»!!!!! Mουρθε και μενα στα καλα καθούμενα να κάνω μια εξέταση στη Mπιάνκα γιατι απλά μου φαινόταν αδύνατη. 110 ευρώ παρακαλώ!!!!! Πριν λιγους μήνες κάναμε στο γέρο μας το Φρίσμπυ και η τωρινή γιατρος μου πήρε νομιζω 70.

Είναι πολλά τα 110 ευρώ!! Αλλά και τα 70 εμένα πολλά μου φαίνονται για μια απλή εξέταση αίματος! Ακόμα και για τους ανθρώπους οι εξετάσεις είναι πιο φτηνές!
Και εγώ θέλω να κάνω στον Ισίδωρο μια εξέταση αίματος, επειδή πάει 6 ετών, αλλά περιμένω να έρθει ο Ιούνιος για να γίνει μαζί με τη στείρωση του Ζαχαρία και μιας αδέσποτης γατούλας, μήπως μου έρθει λίγο πιο οικονομικά! Άρχισα από τώρα να μαζεύω τα χρήματα!

Ευτυχως ο γιατρος ειναι καλος και μας περνει πολυ λιγα χρηματα.
Οποτε παω αδεσποτο ή γατα του κηπου, περνει μονο τα φαρμακα που μας δινει ή τις ακτινογραφιες.
Για την σαρδελα ειχε παρει 100Ε για την στειρωση(μαζι με την αντιβιωση), 40Ε για το μικροτσιπ(ηταν η πρωτη φορα που πηγαμε) και για εμβολια περνει 20Ε το πολυ.
Οταν την παω θα τον ρωτησω κιολας για να ξερω!

Παιδια κι εγω τις εξετάσεις τις ειχα πληρωσει αδρα στον γατούλη μου. Πληρης γενικη, βιοχημική και για θυροειδη, ήταν αν θυμαμαι καλα 150 πριν 1,5 χρόνο.
Πάντως εύχομαι να ειναι όλα καλα με τα γατακια σας. Κι εγω θέλω να κανω εξετασεις του Πιου Μιου επειδη πήρε για πολύ καιρο αντιβιωση (4,5 μήνες). Δεν εχει κατι, αλλά κακό δεν κάνει να ελέγχει κανεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back