konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
22-06-13
22:06
Αρ.τσιπ.945000001372317
Η Harley απεγκλωβίστηκε από τις ρόδες μηχανής. Είναι μια ημιμακρύτριχη μαύρη καλλονή, περίπου 7 μηνών. Είναι ήδη στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη. Θα δοθεί μόνο για σπίτι, σε γονείς που θα την αγαπήσουν και θα την δεχτούν σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας τους. Αν θέλετε να γνωρίσετε την μικρούλα μας από κοντά, επικοινωνήστε στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com.
Η Harley απεγκλωβίστηκε από τις ρόδες μηχανής. Είναι μια ημιμακρύτριχη μαύρη καλλονή, περίπου 7 μηνών. Είναι ήδη στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη. Θα δοθεί μόνο για σπίτι, σε γονείς που θα την αγαπήσουν και θα την δεχτούν σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας τους. Αν θέλετε να γνωρίσετε την μικρούλα μας από κοντά, επικοινωνήστε στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-06-13
15:18
Απάντηση: Harley η μηχανόβια
Γλυκιά μου αύρα! Να βρεις σύντομα τον άνθρωπο που θα του αλλάξεις και θα σου αλλάξει τη ζωή!
Γλυκιά μου αύρα! Να βρεις σύντομα τον άνθρωπο που θα του αλλάξεις και θα σου αλλάξει τη ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-06-13
15:25
Τα καλύτερα για την μικρή μηχανόβια!
Τα καλύτερα για την μικρή μηχανόβια!

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
06-11-13
12:32
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
06-11-13
14:12
Eίναι πανέμορφη....μακάρι να βρει γρήγορα το σπιτάκι της!!!
Eίναι πανέμορφη....μακάρι να βρει γρήγορα το σπιτάκι της!!!
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
06-11-13
16:35
Αχ, μόνο εμένα μου φαίνεται ή είναι σα να φοράει γυαλιά...ειδικά στην πρώτη φωτογραφία! Καλή τύχη στη γλυκούλα!
Αχ, μόνο εμένα μου φαίνεται ή είναι σα να φοράει γυαλιά...ειδικά στην πρώτη φωτογραφία! Καλή τύχη στη γλυκούλα!
07-11-13
11:54
Απαράμιλλη γοητεία!
Απαράμιλλη γοητεία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki