aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εσύ fan του Harry Potter?Το δικό μου όπως είναι φανερό είναι το όνομα του κοιτώνα, Slytherin γραμμένο διαφορετικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

??εγω εχω τρελα με τα βιβλια.πηρα το εβδομο αμεσως μολις βγηκε και τωρα εχω περιπου 100 σελιδες για να το τελειωσω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι άλλη!!! Μη κοιτάτε την ηλικία μου καλέ, κρύβω ένα παιδί μέσα μου!κι αλλοι φαν του Harry Potter??εγω εχω τρελα με τα βιβλια.πηρα το εβδομο αμεσως μολις βγηκε και τωρα εχω περιπου 100 σελιδες για να το τελειωσω!!

Όταν είχε βγει το πρώτο μου είχε κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα το είχε διαβάσει ο ανηψιός μου, κι επειδή μου είχε πει τα καλύτερα το διάβασα σε μια νύχτα. Έκτοτε τα διαβάζω μετά μανίας και για να τα εμπεδώσω πρώτα τα παίρνω στα αγγλικά και όταν βγουν και στα ελληνικά τα ξαναδιαβάζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ! Κι εγώ!! Φανατική οπαδός (των βιβλίων όμως, γιατί οι ταινίες...κι αλλοι φαν του Harry Potter![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όντως οι ταινίες μας το χάλασαν λίγο αν και έχουν πολύ καλό cast (Gary Oldman, Emma Thompson, Maggie Smith, Ralph Fiennes κ.α.).Κι εγώ! Κι εγώ!! Φανατική οπαδός (των βιβλίων όμως, γιατί οι ταινίες...)
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α! Σ'αρέσει ο κακός Severus Snape?Και Άλαν Ρίκμαν!![]()
![]()
Θα μου πεις και ο Ralph Fiennes, που τον λατρεύω, τον Λόρδο Voldemort παίζει αλλά ακόμα κι έτσι ωραίος είναι....

aretha
Περιβόητο μέλος
Με τον Άλαν Ρίκμαν έχω κολλήσει από το Dogma, καταπληκτική ταινία και τρομερός ρόλος (ο άγγελος - φωνή του Θεού με τα γεννητικά όργανα "of a Ken doll")Α! Σ'αρέσει ο κακός Severus Snape?![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!το τι δουλεμα βεβαια εχω φαει για το οτι μ'αρεσει ο Χαρυ Ποττερ δε λεγεται...
προσωπικα θεωρω τον τροπο που γραφει η Rowling απλα καταπληκτικο!!εχει φοβερη φαντασια,ξερει να σε κανει και να συγκινεισαι και να γελας!ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο το πως καθισε και εφτιαξε ολη αυτη την ιστορια.και δε θεωρω οτι τα βιβλια ειναι παιδικα οπως λενε.απο το τρια και μετα δεν ειναι τοσο "απλα" κι εχει πολλα μηνυματα που θελει να περασει,για τη φιλια,για τη γενναιοτητα,την αγαπη κτλ.
μεχρι το 3 παντως η διαφορα βιβλιου-ταινιας δεν ηταν εμφανης.το βιβλιο που αλλαξαν τελειως οταν εγινε ταινια ηταν το 4

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 7 βιβλιο θελω να το διαβασω στα ελληνικα και περιμενω πως και πως να ερθει 3 Νοεμβριου που θα βγει!!! Το 6 βιβλιο το διαβασα σε μιση μερα!!! Εχασα ολα τα μαθηματα της σχολης, δεν ειχα φαει, μονο στην τουαλετα πηγαινα... Τρελα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έγώ πάντως πρέπει σίγουρα να είμαι η μόνη 30+ (πολύ ++++ όμως!!!!) φανΑ χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχουν και αλλοι γαν του Χαρι Ποτερ γιατι νομιζα πως ειμαι απο τους λιγους 20 και βαλε φαν ...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντροπη! Και οι φιλοι μου με δουλευουν που και που...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πες τους υπάρχουν και χειρότερα! Υπάρχω κι εγώ, fan του Harry Potter στα γεράματα.....Ντροπη! Και οι φιλοι μου με δουλευουν που και που...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Moderators καντε κάτι!
anabou
Διάσημο μέλος
Αν είναι δυνατόν τι σκέφτομαι να κάνω όταν πάρω πτυχίο τώρα που το σκέφτομαι, έχω ξεφύγει μου φαίνεται!
aretha
Περιβόητο μέλος
Το παν είναι να έχει στόχους κανείς στη ζωή!Αν είναι δυνατόν τι σκέφτομαι να κάνω όταν πάρω πτυχίο τώρα που το σκέφτομαι, έχω ξεφύγει μου φαίνεται!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου μενουν τωρα οι τελευταιες 50 σελιδες του βιβλιου,κι εχω πορωθει!!!διαβαζω ακαταπαυστα τις τελευταιες ημερες και το βιβλιο ειναι πραγματικα τελειο!!περιμενα πως και πως να δω πως θα δωθει λυση και απαντηση σε ο,τι ειχε αφησει μετεωρο ως τωρα κι υπαρχουν και μερικες εκπληξεις
μολις το τελειωσω θα παθω καταθλιψη βεβαια(ετσι παθαινω παντα οταν τελειωνω ενα βιβλιο που λατρευω,οσο το διαβαζω βιαζομαι να δω το τελος,και μολις το τελειωσω ευχομαι να ειχε κρατησει παραπανω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι φαν του harry potter..
περισσοτερο μου αρεσει ενας αλλος ηθοποιος τον οποιο δεν ξερω αν κανει να τον αναφερο σε αυτο το θεμα γιατι μπορει και να τα κανουμε σαλατα
λετε να ανοιξω ενα αλλο θεμα να σας μιλησω γι αυτον;
ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια αλλα..Θ-Ε-Ο-Σ!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool