Harry Potter

aspasiapef

Διάσημο μέλος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
Το δικό μου όπως είναι φανερό είναι το όνομα του κοιτώνα, Slytherin γραμμένο διαφορετικά.
Κι εσύ fan του Harry Potter? :P:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι αλλοι φαν του Harry Potter:rolleyes::up:??εγω εχω τρελα με τα βιβλια.πηρα το εβδομο αμεσως μολις βγηκε και τωρα εχω περιπου 100 σελιδες για να το τελειωσω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι αλλοι φαν του Harry Potter:rolleyes::up:??εγω εχω τρελα με τα βιβλια.πηρα το εβδομο αμεσως μολις βγηκε και τωρα εχω περιπου 100 σελιδες για να το τελειωσω!!
Κι άλλη!!! Μη κοιτάτε την ηλικία μου καλέ, κρύβω ένα παιδί μέσα μου!:rolleyes:
Όταν είχε βγει το πρώτο μου είχε κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα το είχε διαβάσει ο ανηψιός μου, κι επειδή μου είχε πει τα καλύτερα το διάβασα σε μια νύχτα. Έκτοτε τα διαβάζω μετά μανίας και για να τα εμπεδώσω πρώτα τα παίρνω στα αγγλικά και όταν βγουν και στα ελληνικά τα ξαναδιαβάζω.;)

κι αλλοι φαν του Harry Potter:rolleyes::up:
Κι εγώ! Κι εγώ!! Φανατική οπαδός (των βιβλίων όμως, γιατί οι ταινίες... :down:)

Κι εγώ! Κι εγώ!! Φανατική οπαδός (των βιβλίων όμως, γιατί οι ταινίες... :down:)
Όντως οι ταινίες μας το χάλασαν λίγο αν και έχουν πολύ καλό cast (Gary Oldman, Emma Thompson, Maggie Smith, Ralph Fiennes κ.α.).

Και Άλαν Ρίκμαν! :inlove::inlove: :redface:

Και Άλαν Ρίκμαν! :inlove::inlove: :redface:
Α! Σ'αρέσει ο κακός Severus Snape?:confused: Θα μου πεις και ο Ralph Fiennes, που τον λατρεύω, τον Λόρδο Voldemort παίζει αλλά ακόμα κι έτσι ωραίος είναι....:inlove::inlove::inlove:

Α! Σ'αρέσει ο κακός Severus Snape?:confused:
Με τον Άλαν Ρίκμαν έχω κολλήσει από το Dogma, καταπληκτική ταινία και τρομερός ρόλος (ο άγγελος - φωνή του Θεού με τα γεννητικά όργανα "of a Ken doll") :lol::lol:

κι εγω λατρευω τον Ολντμαν και τον Ρικμαν:inlove:!!!
το τι δουλεμα βεβαια εχω φαει για το οτι μ'αρεσει ο Χαρυ Ποττερ δε λεγεται...:redface:προσωπικα θεωρω τον τροπο που γραφει η Rowling απλα καταπληκτικο!!εχει φοβερη φαντασια,ξερει να σε κανει και να συγκινεισαι και να γελας!ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο το πως καθισε και εφτιαξε ολη αυτη την ιστορια.
και δε θεωρω οτι τα βιβλια ειναι παιδικα οπως λενε.απο το τρια και μετα δεν ειναι τοσο "απλα" κι εχει πολλα μηνυματα που θελει να περασει,για τη φιλια,για τη γενναιοτητα,την αγαπη κτλ.
μεχρι το 3 παντως η διαφορα βιβλιου-ταινιας δεν ηταν εμφανης.το βιβλιο που αλλαξαν τελειως οταν εγινε ταινια ηταν το 4:down:τωρα πως θα μεταφερουν ακομα και σε 3 ωρες 1000 σελιδες βιβλιο(βλεπε 5)δεν ξερω...:hmm:

Α χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχουν και αλλοι γαν του Χαρι Ποτερ γιατι νομιζα πως ειμαι απο τους λιγους 20 και βαλε φαν ... Και εγω τρελαινομαι για τα βιβλια, εχω ολα τα παιχνιδια για PC και ολες τις ταινιες. Οι ταινιες δεν συγκρινονται με τα βιβλια αλλα εχω την μανια της συλλογης... :P Το 7 βιβλιο θελω να το διαβασω στα ελληνικα και περιμενω πως και πως να ερθει 3 Νοεμβριου που θα βγει!!! Το 6 βιβλιο το διαβασα σε μιση μερα!!! Εχασα ολα τα μαθηματα της σχολης, δεν ειχα φαει, μονο στην τουαλετα πηγαινα... Τρελα!!!

Α χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχουν και αλλοι γαν του Χαρι Ποτερ γιατι νομιζα πως ειμαι απο τους λιγους 20 και βαλε φαν ...
Έγώ πάντως πρέπει σίγουρα να είμαι η μόνη 30+ (πολύ ++++ όμως!!!!) φαν:lol::lol::lol:

Εχω φαει πολυ δουλεμα παντως... Και στο λυκειο που καποια στιγμη ειχαμε να γραψουμε για εναν ανθρωπο που θαυμαζουμε (ειχα βαλει την Ευα Ομηρουλη) και οταν διαβασα ειναι μια πετυχημενη συγγραφεας πεταχτηκε ενας εξυπνος και λεει Ναι αυτη που γραφει τα χαρι ποτερ!! :( Ντροπη! Και οι φιλοι μου με δουλευουν που και που...

Ντροπη! Και οι φιλοι μου με δουλευουν που και που...
Πες τους υπάρχουν και χειρότερα! Υπάρχω κι εγώ, fan του Harry Potter στα γεράματα.....:rolleyes::lol::lol:

Λετε να φτιαξουμε ενα θεμα για τον Χαρι Ποτερ να το καψουμε??? :P

Δεν είναι κακό!!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά του αλλάξαμε τα φώτα αυτού του θέματος...:P

Moderators καντε κάτι!

Και αφού τα συμμάζεψα ας γράψω κι εγώ. Είμαι φαν του αλλά δεν έχω διαβάσει κάποιο από τα βιβλία, μόνο τις ταινίες έχω δει. Βασικά μόνο οι πρώτες δύο ήταν κάπως παιδικές οι υπόλοιπες όχι. Τα βιβλία θέλω να τα διαβάσω κάποια στιγμή αλλά επειδή ξέρω ότι θα πορωθώ και δεν θα τα αφήνω κάτω (και είναι και πολλά και τεράστια) το αποφεύγω. Μόλις πάρω το πτυχίο και ξεμπερδέψω με τα διαβάσματα θα τα ξεκινήσω.

Αν είναι δυνατόν τι σκέφτομαι να κάνω όταν πάρω πτυχίο τώρα που το σκέφτομαι, έχω ξεφύγει μου φαίνεται!

Αν είναι δυνατόν τι σκέφτομαι να κάνω όταν πάρω πτυχίο τώρα που το σκέφτομαι, έχω ξεφύγει μου φαίνεται!
Το παν είναι να έχει στόχους κανείς στη ζωή! :P :lol: :lol:

Μηπως εχει καμια και παιχνιδια για τον υπολογιστη? Η εχετε παιξει? Ειναι φοβερα! Ειδικα το 5 ειναι τελειο, μπορεις να πας παντου στο καστρο και στην αυλη... Και τα παντα ειναι φτιαγμενα οπως φαινονται στις ταινιες, και οσα δεν υπαρχουν στις ταινιες ειναι με την βοηθεια της Ροιλινγκ!!!

Ο αδερφος μου λατρευει τα παιχνιδια!!!

εμενα μου μενουν τωρα οι τελευταιες 50 σελιδες του βιβλιου,κι εχω πορωθει!!!διαβαζω ακαταπαυστα τις τελευταιες ημερες και το βιβλιο ειναι πραγματικα τελειο!!περιμενα πως και πως να δω πως θα δωθει λυση και απαντηση σε ο,τι ειχε αφησει μετεωρο ως τωρα κι υπαρχουν και μερικες εκπληξεις:Pμολις το τελειωσω θα παθω καταθλιψη βεβαια(ετσι παθαινω παντα οταν τελειωνω ενα βιβλιο που λατρευω,οσο το διαβαζω βιαζομαι να δω το τελος,και μολις το τελειωσω ευχομαι να ειχε κρατησει παραπανω:rolleyes:)

εγω παλι8 εχω δει μονο τις ταινιες και μου αρεσαν πολυ!:) αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι φαν του harry potter..:/: περισσοτερο μου αρεσει ενας αλλος ηθοποιος τον οποιο δεν ξερω αν κανει να τον αναφερο σε αυτο το θεμα γιατι μπορει και να τα κανουμε σαλατα:redface::redface: λετε να ανοιξω ενα αλλο θεμα να σας μιλησω γι αυτον;;)
ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια αλλα..Θ-Ε-Ο-Σ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back