Havana... άσπρη γατούλα με πορτοκαλί ουρά!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mulan1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
Προωθώ αγγελία από το φιλοζωικό σωματείο M.K.O. Thessaloniki Cat Group (ως εκ τουτου δεν χρειαζεται και η αναγραφη αριθμου τσιπ) https://www.facebook.com/photo.php?...16501875.57291.161825510505563&type=1&theater

Αξιζει να ανοιξετε το λινκ! Ειναι ενα πανεμορφο ασπρο με προτοκαλι, θηλυκο, απαλο γατακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 31032012977.jpg
    31032012977.jpg
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 146
Είναι πολύ όμορφη η Havana! :)
Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι!! Ειναι πολυ τρυφερη γατουλα της αγκαλιας!

Είναι ΟΛΟΪΔΙΑ με τη δική μου! Μιλάμε κλώνος! Και τι σύμπτωση, και αυτή ταλαιπωρήθηκε με ψώρα/ωτίτιδα και γι'αυτό δεν μπορώ να το ρισκάρω :((
(η δική μου το ξεπέρασε? μετά από 6 μήνες θεραπείας)

Άχου η γλυκουλίνα μου! Να βρει γρήγορα το σπιτάκι που την αγκαλιάσουν για πάντα με αγάπη και γουργουρητά! :D

Καλή σου τύχη ψυχούλα μου!!!

Ευτυχως εμεις ξεμπερδεψαμε γρηγορα με την ωτιτιδα, μεσα σε ενα μηνα αν και ηταν αρκετα προχωρημενη ( ο γιατρος μας ειναι καταπληκτικος)

επίσης το γατάκι δίνεται και για φιλοξενία με τα βασικά έξοδα καλυμμένα και δώρο αμμολεκάνη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back