Help!!Αύριο γινόμαστε γονείς και θέλουμε να το μοιράζουμε σε δυο σπίτια!!

Gianduia7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
Γεια σας,αύριο θα αποκτήσουμε έναν παίδαρο γαλανομάτη και έχουμε δύο σπίτια.Τη μισή βδομάδα είμαστε στο ένα την άλλη μισή στο άλλο(περίπου).Τα έχουμε ετοιμάσει όλα διπλά να καλύπτει το ίδιο τις ανάγκες του και στα δυο σπίτια.Διπλά ονοιχοδρόμια,διπλές αμμοδόχοι,διπλά όλα και ίδια.Και άυριο θα αγοράσω και το τσαντάκι μεταφοράς.Η σκέψη μας είναι να το μάθουμε από μικρό αυτή τη ρουτίνα για να συνηθίσει αλλά...σήμερα κάποιος γνωστός που είχε γάτα μας είπε ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 20-30 μέρες στο ένα σπίτι και μετά να ξεκινήσουμε τα πήγαινε-έλα γιατί πρέπει να συνηθίσει το χώρο του.Τώρα έχω μπερδευτεί γιατί διάβαζα στο ιντερνετ ότι το γατάκι είναι όπως το μάθεις από μικρό με τη ρουτίνα που θα υπάρχει συνήθως!!
Τι να κάνω βρε παιδιά????:worry:Πείτε μου μια γνώμη εσείς οι έμπειροι!!!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help!!Αύριο γινόμαστε γονείς και θέλουμε να το μοιράζουμε σε δυο σπίτι

Πιστεύω ότι δεν είναι και πολύ καλό που θα μεταφέρεται κάθε βδομάδα σε άλλο χώρο. Θα νιώθει σηνεχώς φοβισμένο.:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help!!Αύριο γινόμαστε γονείς και θέλουμε να το μοιράζουμε σε δυο σπίτι

Τελικά τα βολέψαμε και θα τον έχουμε στο ένα σπίτι!

Μπραβο!Νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι.Να χαιρεστε το γατουνι σας!:D

Καλά κάνατε!

Ναι μάλλον κάνατε καλά..
Εμένα πάντως η γάτα μου χαίρεται πολύ όταν πηγαίνουμε στο σπίτι των δικών μου (2 ορόφους πιο πάνω) χιχι!
Θέλει και αυτή τις εξόδους της βρε παιδί μου!:P

Κατ αρχην θα πω οτι ειναι πολυ ωραιο και ευχαριστο ,το οτι υιοθετησες ενα ζωακι-γατακι.Το οτι εχεις εις διπλουν τα αξεσουαρ του ,πολυ καλο για το γατακι.
Απο τη στιγμη που θα ειναι μαζι σας και στο ενα σπιτι και στο αλλο,η πρωτη μερα θα ειναι λιγο ζορι για εκεινο ,μεχρι να βρει τον προσανατολισμο του.
Αφου καταφερες ομως να το εχεις μονο στο ενα σπιτι,ακομα καλυτερα.
Να το χαιρεστε και να μας βαλεισ και φωτογραφιες του να το καμαρωσουμε κι εμεις.:):)

Κατ αρχην θα πω οτι ειναι πολυ ωραιο και ευχαριστο ,το οτι υιοθετησες ενα ζωακι-γατακι.Το οτι εχεις εις διπλουν τα αξεσουαρ του ,πολυ καλο για το γατακι.
Απο τη στιγμη που θα ειναι μαζι σας και στο ενα σπιτι και στο αλλο,η πρωτη μερα θα ειναι λιγο ζορι για εκεινο ,μεχρι να βρει τον προσανατολισμο του.
Αφου καταφερες ομως να το εχεις μονο στο ενα σπιτι,ακομα καλυτερα.
Να το χαιρεστε και να μας βαλεισ και φωτογραφιες του να το καμαρωσουμε κι εμεις.:):)

Πήγαινε στο θέμα με το όνομα elvis και θα δεις 3 τέλειες φωτό συν αυτή στο avatar μου.Θα μένει στο ένα σπίτι και μπορεί σε κανα μήνα να τον πάμε καμιά βόλτα στο άλλο αν έχει θετική συμπεριφορά και μπει στη ρουτίνα αυτή από τόσο μικρό μπορεί να του αρέσει!Θα δείξει..Φαντάσου άλλαξα και τις ώρες στη δουλειά μου για να τα βολέψουμε!!:);)

Ναι μάλλον κάνατε καλά..
Εμένα πάντως η γάτα μου χαίρεται πολύ όταν πηγαίνουμε στο σπίτι των δικών μου (2 ορόφους πιο πάνω) χιχι!
Θέλει και αυτή τις εξόδους της βρε παιδί μου!:P
Σίγουρα θα το πάμε καμιά βόλτα και από το άλλο σπίτι για να αφήσει τη μυρωδιά του και αφού θα βρίσκει και στο άλλο σπίτι τα ίδια πράγματα μπορεί να πετύχει αλλά όταν μεγαλώσει λίγο.Τώρα είναι πολύ μικρό ακόμα 5-6 εβδομάδων.Πάντως είχε απίστευτη αντίδραση με τη διαδρομή στο αυτοκίνητο!Το απολάμβανε!!Και μπορεί με αυτό το πηγαινε έλα μόνο να γουστάρει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back