Help, ξενοδοχείο για γάτες

Misa Misa

Νεοφερμένο μέλος

Η Misa Misa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Βύσσα (Έβρος). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα. Αυγούστου βρήκα μια γατούλα σε άθλια κατάσταση και την πείρα σπίτι να την κάνω καλά! Το Νοέμβρη πρέπει να λείψω για οκτώ μέρες και δεν έχω να την αφήσω πουθενά! Ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο για γάτες στην Θεσσαλονίκη για να την αφήσω ? Η γάτα είναι φοβικη με άλλες γάτες και γενικά ζώα! Επίσης είναι μια γατούλα που θέλει συνέχεια ανθρώπινη παρέα αλιος κλαίει! Ξέρετε αν Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο που θα της δώσει φροντίδα και αγάπη όσο θα λείπω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα. Αυγούστου βρήκα μια γατούλα σε άθλια κατάσταση και την πείρα σπίτι να την κάνω καλά! Το Νοέμβρη πρέπει να λείψω για οκτώ μέρες και δεν έχω να την αφήσω πουθενά! Ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο για γάτες στην Θεσσαλονίκη για να την αφήσω ? Η γάτα είναι φοβικη με άλλες γάτες και γενικά ζώα! Επίσης είναι μια γατούλα που θέλει συνέχεια ανθρώπινη παρέα αλιος κλαίει! Ξέρετε αν Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο που θα της δώσει φροντίδα και αγάπη όσο θα λείπω?
Καλησπέρα Misa Misa και καλώς ήρθες στο Mycat.:)
Μια και λες ότι είναι φοβική με άλλα ζώα και χρειάζεται και την ανθρώπινη παρέα, ρίξε μια ματιά στο θέμα μας Cat sitters που φυλάνε γατούλες είτε στον χώρο τους, είτε στον δικό μας.
Στο μεταξύ ίσως σου απαντήσουν και φίλοι που μένουν Θεσσαλονίκη και ξέρουν. Δυστυχώς είμαι από Αθήνα και δεν γνωρίζω καθόλου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ και καλός σας βρήκα :-)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back