help meeeeeeeee

• Thread starter Thread starter elenidn
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
γειά σας παιδιά!!!εχω μία γατούλα περσίας ...και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα .. ενώ τη χτενίζω σχεδόν καθε μέρα και δεν έχει κόμπους ανακάλυψα πως έχει κόμπους εεεεε πως να το πώ....:redface:με λίγα λόγια γύρω απο τα γεννητικά της όργανααα:mpliaks: :blink:..παιδιαααααα δε μπορώ να τους ξεμπλέ3ω με τίποτα μιας κ η μικρή μου σε αυτό το σημείο μοθ απαγορεύει το οτιδήποτε ...μήπωσ μπορείτε να μου προτείνετε κατι ???????:redface::/::cat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κουρεα κανετε μια προναρκωσουλα και της τα κοβει. Μετα προληπτικα της κοβεις με ψαλιδη τις μακρυες τριχες σε κεινη τη περιοχη και ετσι εχεισ το κεφαλι σου ησυχο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λέτε ε ?? ποπο βρε παιδιάααα τι είναι αυτοοοοο!!!!και ο κτηνίατρος μου είχε πει να τη προσέχω γτ απο κόμπουσ μπορεί να κάνει δερματίτιδες !!!!!:( αλλά εκεί δε σκέφτηκα καν να τη χτενίζω ...:(

Δεν ειναι τρομερο ουτε κανουν ευκολα δερματιτιδες κι επειδη εκει ειναι δυσκολο να χτενισεις καλυτερα να κοψεις και να τελειωνεις θα τη βοηθαει και στο να καθαριζεται

ευχαριστώ πάρα πολύυυυυ!!!να ρωωτήσω και κάτι ακόμη ...βλέπω πως τώρα που αρχισε να ζεσταίνει πολύ ο καιρός σα να ταλαιπωρείται ι μπέμπα μου ..τι μπορώ να κάνω ?? να ψεκάζω με νεράκι το σώμα της ή οχι ??

αχ και μένα ο μικρός έχει κάνει κόμπους γύρω από εκεί:redface:δεν με αφήνει με τίποτα να βουρτσίσω εκεί ενώ γενικά δεν έχει κανένα πρόβλημα...έχω αγχωθεί,τους ψαλίδισα λίγο αλλά δεν έγινε και κάτι έχει ακόμα και άλλο.Έχω αγχωθεί μήπως τον πειράξουν είναι αρκετά μεγάλοι:(

ετσι και τησ δικιάς μουυυ ..είναι αρκετά μεγ'αλοιιιιι.....κ ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως την ενοχλόυνεεεε..........

Εμείς του Κανέλλου, ο οποίος δεν αφήνει με τίποτα να τον βουρτσίσεις εκεί πίσω, του τα κουρεύουμε κάθε 3-4 μήνες στον κτηνίατρο, κι όλα καλά...Ούτε δερματίτιδες, ούτε να κολλάνε επάνω ακαθαρσίες και βλέπουμε και το ωραίο του πωπουδάκι... Όσο για τη ζέστη, μια υγρή πετσετούλα στην πλατίτσα τους, κάτω από τις μασχάλες και το λαιμουδάκι κάνει μια χαρά δουλειά και τα δροσίζει ωραιότατα!

χιχιχιχιχι!!!βλεπετε το ποπουδάκι του εεεε?????

μπορειτε να τους κοψετε και μονοι σας αν εχετε κουρευτικη μηχανη ή ενα ψαλιδι για να αραιωνει το πυκνο τριχωμα (ειναι ακινδυνο στην χρηση του και δεν υπαρχει περιπτωση να τραυματιστει η γατουλα).

so-sp13.jpg

χιχιχιχιχι!!!βλεπετε το ποπουδάκι του εεεε?????

Ναιαιαιαι!!! βέβαια... και έχει πολύ ωραίο ποπουδάκι και πολύ ωραία μπουτάκια ο άτιμος... Να, κάτι τέτοια κάνουμε και βγαίνουμε εκτός θέματος... Φταίμε, δε φταίμε που είναι κουκλάκια και θέλουμε να τους πατήσουμε μικρές, ζουμερές δαγκωνίτσες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back