Hot spots...

christine1

Νεοφερμένο μέλος

Η christine1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα :)

Χτες βρήκα στη Jinx μου ένα περίεργο κόκκινο σημαδάκι στο λαιμό και σήμερα την πήγα στον κτηνίατρο..
Πήρε δείγμα από τρίχες για καλλιέργεια και μου είπε να βάζω μέρα παρά μέρα Betadine. Είναι Hot Spot λέει...
Αν δείξει κάτι χειρότερο η καλλιέργεια, που δεν αντιμετωπίζεται με Betadine, θα μου δώσει μιά άλλη αλοιφή.

Είχε κανείς σας ποτέ κάτι παρόμοιο? Αντιμετωπίζεται εύκολα?
Thnx προκαταβολικά :)

P.S. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα..Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός τι σου είπε είναι κάτι σαν δερματίτιδα; δεν το έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο αλλά αφού σου έδωσε Betadine φαντάζομαι ότι δεν έιναι κάτι σοβαρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είπε ότι είναι μύκητας και μάλλον δεν θα βγεί σε άλλο σημείο...απλά πήρε δείγμα για καλλιέργεια για να σιγουρευτεί

και γω δεν το ξέρω....αλλά για να σου έδωσε Betadine, όπως λέει και η Σλιθεριν , δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό

(τελικά κάνει να βάζουμε στη γατα Betadine ή όχι???):hmm:

Μου είπε να της βάλω το χειρουργικό το betadine, όχι το κόκκινο που βάζουμε όταν χτυπάμε. Αυτό το συγκεκριμένο κάνει αφρό μαζί με νερό, και μετά πρέπει να το ξεπλύνεις..να δούμε...

και γω δεν το ξέρω....αλλά για να σου έδωσε Betadine, όπως λέει και η Σλιθεριν , δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό

(τελικά κάνει να βάζουμε στη γατα Betadine ή όχι???):hmm:
Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά κ δεν έπαθε ποτέ κανένα γατάκι τίποτα ίσα ίσα, άλλωστε τα περισσότερα ανθρώπινα φάρμακα κάνουν κ για την γάτα, πόσο μάλλον αυτά που είναι για εξωτερική επάλειψη. Ο κτηνίτρός μου πάντως πάντα αυτό μου λέει να βάζω όταν υπάρχουν εκδορές

Ναι. αλλά νομίζω σε κάποιο ποστ διάβασα ότι δεν κάνει αυτό για τους ανθρώπους και ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για τα ζώα....δεν θυμάμαι σε ποιό ποστ το είδα...θα ψάξω μήπως το βρω:hmm:

Ναι. αλλά νομίζω σε κάποιο ποστ διάβασα ότι δεν κάνει αυτό για τους ανθρώπους και ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για τα ζώα....δεν θυμάμαι σε ποιό ποστ το είδα...θα ψάξω μήπως το βρω:hmm:
Δεν ξέρω αν υπάρχει κ κάποιο πιο εξειδικευμένο πάντως έγώ έχω βάλει σε πάρα πολλά γατάκια ακόμα κ στα αδεσποτάκια όταν τσακώνονται κ έχει αποδειχθεί θαυματουργό

Hibitαne αυτό είναι το αντίστοιχο του μπεταντίν....και είναι λέει κατάλληλο για ζώα,
κάπου δίαβασα βέβαια ότι κάνει και το μπεταντίν αλλά αραιωμένο με νερο;)

Οταν ελεγεHot spots εννοουσε τη χαρακτηριστικη αλλοιωση που κανουν οι μυκητες:) betadine υπαρχει και για κτηνιατρικη χρηση που ειναι διαλυμα μικροτερης συγκεντρωσης απο το ανθρωπινο:)

Ααα..και γω νόμιζα ότι ήταν η ασθένεια!! χεχεχε...οπότε μάλλον περιμένουμε την ανάλυση από την καλλιέργεια για να μάθουμε τι μύκητας είναι...

Τελικά μάθατε τι ήταν αυτό που ταλαιπωρούσε το γατουλάκι;Έφυγαν οι μύκητες ή επιμένουν;

Ακόμα με το betadine είμαστε..ευτυχώς η ανάλυση έδειξε ότι είναι ένας απλός μύκητας και δεν εξαπλώνεται..το καλό είναι ότι ξεκοκίνησε και απλά το σημείο δεν έχει τρίχες..:)

Ακόμα με το betadine είμαστε..ευτυχώς η ανάλυση έδειξε ότι είναι ένας απλός μύκητας και δεν εξαπλώνεται..το καλό είναι ότι ξεκοκίνησε και απλά το σημείο δεν έχει τρίχες..:)
Πάλι καλά που δε γέμισε το καημένο...Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα εντελώς!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back