christine1
Νεοφερμένο μέλος

Χτες βρήκα στη Jinx μου ένα περίεργο κόκκινο σημαδάκι στο λαιμό και σήμερα την πήγα στον κτηνίατρο..
Πήρε δείγμα από τρίχες για καλλιέργεια και μου είπε να βάζω μέρα παρά μέρα Betadine. Είναι Hot Spot λέει...
Αν δείξει κάτι χειρότερο η καλλιέργεια, που δεν αντιμετωπίζεται με Betadine, θα μου δώσει μιά άλλη αλοιφή.
Είχε κανείς σας ποτέ κάτι παρόμοιο? Αντιμετωπίζεται εύκολα?
Thnx προκαταβολικά

P.S. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα..Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christine1
Νεοφερμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
(τελικά κάνει να βάζουμε στη γατα Betadine ή όχι???)

christine1
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά κ δεν έπαθε ποτέ κανένα γατάκι τίποτα ίσα ίσα, άλλωστε τα περισσότερα ανθρώπινα φάρμακα κάνουν κ για την γάτα, πόσο μάλλον αυτά που είναι για εξωτερική επάλειψη. Ο κτηνίτρός μου πάντως πάντα αυτό μου λέει να βάζω όταν υπάρχουν εκδορέςκαι γω δεν το ξέρω....αλλά για να σου έδωσε Betadine, όπως λέει και η Σλιθεριν , δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό
(τελικά κάνει να βάζουμε στη γατα Betadine ή όχι???)![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν υπάρχει κ κάποιο πιο εξειδικευμένο πάντως έγώ έχω βάλει σε πάρα πολλά γατάκια ακόμα κ στα αδεσποτάκια όταν τσακώνονται κ έχει αποδειχθεί θαυματουργόΝαι. αλλά νομίζω σε κάποιο ποστ διάβασα ότι δεν κάνει αυτό για τους ανθρώπους και ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για τα ζώα....δεν θυμάμαι σε ποιό ποστ το είδα...θα ψάξω μήπως το βρω![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
κάπου δίαβασα βέβαια ότι κάνει και το μπεταντίν αλλά αραιωμένο με νερο

JohnDVM
Διάσημο μέλος
betadine υπαρχει και για κτηνιατρικη χρηση που ειναι διαλυμα μικροτερης συγκεντρωσης απο το ανθρωπινο
christine1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
christine1
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πάλι καλά που δε γέμισε το καημένο...Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα εντελώς!Ακόμα με το betadine είμαστε..ευτυχώς η ανάλυση έδειξε ότι είναι ένας απλός μύκητας και δεν εξαπλώνεται..το καλό είναι ότι ξεκοκίνησε και απλά το σημείο δεν έχει τρίχες..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool