Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
11-02-15
22:38
Μη αποφεύγοντας τον πειρασμό να σχολιάσω -λίαν επιεικώς- το τρίτο τηλεφώνημα ως "αχαρακτήριστο" και τα άλλα δυο ως ανάξια λόγου,...ένας κύριος που την ήθελε για την αυλή του, μια κυρία που την ήθελε για να μένει σε μπαλκόνι μόνιμα (δεν μπορούσε τις τρίχες λέει) και μια άλλη κυρία η οποία μόνο που δεν έβρισε την κοπέλα που το φροντίζει γιατί σύμφωνα με τη γνώμη της βασανίζει το ζωντανό ενω έπρεπε να το πάει να το ''κοιμήσουν''
πιστεύω οτι αυτό που χρειάζεται η Ίνιμι, η τρυφερή αυτή μικρή καρδούλα, είναι μια πραγματικά ανθρώπινη, πολύ μεγαλύτερη και σπάνια καρδιά να την κλείσει μέσα της. Που, πέρα από την ιδιαιτερότητα, θα εκτιμήσει τα χαρίσματα που έχει αυτό το, επίσης σπάνιο, πλασματάκι, του οποίου η ζωή άρχισε δύσκολα, όμως εύχομαι ολόψυχα να έχει μια αναπάντεχα καλή τύχη που σύντομα θα της χαμογελάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
24-02-15
09:48
Καλημέρα σας! Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα αυτό....
Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω πως η μικρούλα Ινιμι είναι πλέον στο σπιτάκι του ουράνιου τόξου

δεν ήταν γραφτό να ζήσει....η κοπέλα που θα τη μετέφερε Αθήνα για να φιλοξενηθεί την είχε σε κλουβάκι....και τα ξημερώματα επειδή η μικρούλα ήταν ανήσυχη την έβγαλε έξω...αλλά την πήρε ο ύπνος...και η γάτα της που είχε τη σκότωσε....τη βρήκε νεκρή το πρωί....

Καλό ταξίδι μικρούλα μου και να χεις όλα τα καλά εκεί που πας....
Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω πως η μικρούλα Ινιμι είναι πλέον στο σπιτάκι του ουράνιου τόξου

δεν ήταν γραφτό να ζήσει....η κοπέλα που θα τη μετέφερε Αθήνα για να φιλοξενηθεί την είχε σε κλουβάκι....και τα ξημερώματα επειδή η μικρούλα ήταν ανήσυχη την έβγαλε έξω...αλλά την πήρε ο ύπνος...και η γάτα της που είχε τη σκότωσε....τη βρήκε νεκρή το πρωί....

Καλό ταξίδι μικρούλα μου και να χεις όλα τα καλά εκεί που πας....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
24-02-15
10:48
Τι να πω... Θα έθιγα το θέμα της ανευθυνότητας (πόσο μάλλον απέναντι σ'ένα τόσο εξ'αρχής εύθραυστο πλασματάκι που έχρηζε ιδιαίτερης φροντίδας) αλλά είμαι πολύ λυπημένη για να το κάνω... Τόσο τραγικά άτυχο το μωρούλι αυτό... 
Καλό σου ταξίδι ψυχούλα μου..
Μπορεί η φλογίτσα της ζωής σου να μην κράτησε πολύ σ'αυτό τον κόσμο, αλλά είθε να ανοίξεις τα ματάκια της ψυχής σου σ'έναν άλλο, καλύτερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
24-02-15
10:50
Eχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ....και η κοπέλα ακόμη πιο πολύ...δεν το ήθελε...ήταν να γίνει τι να πω...όλη νύχτα το είχε προστατευμένο στο κλουβάκι το βγαλε για λίγο και την πήρε ο ύπνος....άτυχο ήταν το καψερούλι και ειλικρινά πεθαίνω στη σκέψη των τελευταίων στιγμών....

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-02-15
10:57
Κι εγώ είμαι χάλια τώρα...
Η σύντομη ζωούλα του ήταν δύσκολη κι "έφυγε" τόσο σκληρά, τόσο άδικα...
Η σύντομη ζωούλα του ήταν δύσκολη κι "έφυγε" τόσο σκληρά, τόσο άδικα...
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
24-02-15
11:40
Πόσο άχαρη εξέλιξη πραγματικά....Λυπάμαι πάρα πολύ. Πάντως όντως πολύ πολύ άτυχη η μικρή..δε θα περίμενα ότι ένα οικόσιτο και στειρωμένο (φαντάζομαι) γατί θα μπορούσε να σκοτώσει ένα ήδη αρκετά ανεπτυγμένο γατίνι που ήταν η Inimi. Προφανώς η ιδιαιτερότητά της δεν της επέτρεψε να αναπτύξει τις άμυνες που θα είχε ένα άλλο γατί...Ό,τι και να λέμε βέβαια δεν έχει νόημα, αφού το τραγικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει, τί να γίνει; Δεν αποκλείεται πάντως να έφυγε ακαριαία και να μην ταλαιπωρήθηκε...Εξάλλου τώρα είναι πολύ ήρεμη και κανείς δε μπορεί να τη βλάψει 

Τελευταία επεξεργασία:
kat-cats
Διάσημο μέλος
24-02-15
11:51
Η Ινιμι ήταν μικρούλα.....όπως βλέπετε και στις φωτο βρέθηκε αποστεωμένη...μωράκι μωρέ μέχρι 3 μηνών.....τι να αναπτύξεις και πως να προφυλαχθεί....δεν έβλεπε οπότε πως να "καταλάβαινε" εγκαίρως.... η άλλη γατούλα είναι στειρωμένη την βρήκε από το δρόμο η κοπέλα και το μόνο γατί που δέχεται είναι αυτό που προυπήρχε....της έφερε ένα άλλο γατάκι και την δαγκώνει συνέχεια....ευτυχώς όμως η μικρή είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να ανταπεξέλθει...αλλά το μωράκι πως....έχω σκάσει παιδιά ειλικρινά....τι τύχη μωρέ....όλη νύχτα σε κλουβάκι και στις 4 το πρωί το έβγαλε....θα έφευγαν με το πρώτο λεωφορείο....απλά δεν πρόλαβε.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum