Jack russell & διατροφή

Backdrop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
Παιδιά νομίζω πως έχουμε πρόβλημα!!

Έχω μια φιλη που έχει ένα αξιολάτρευτο jack russell (1 χρον.) το οποιο όμως μονιμως κάνει διάρροιες! Ενώ τον πάει στον κτηνίατρο και του δίνει φάρμακο τις συνεχίζει!
Του δίνει royal canin...
Εχει κανεις εμπειρία από αυτήν τη ράτσα? Είναι τόσο ευαίσθητα?
Γενικότερα γνωρίζετε τροφές που βοηθούν στην καλύτερη και πιο ομαλή λειτουργία του εντέρου?

Σήμερα θα τον πάει για εξετάσεις αίματος, να δουν μήπως υπάρχει πρόβλημα!
Να ρωτήσω κάτι? Μην με κραξετε αμα πω χαζομάρα!:D
Στα σκυλιά κάνουν εξετάσεις κοπράνων?

Υ.Γ.Ο κτηνίατρος της δεν της έχει προτείνει κάποια άλλη τροφή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαιως και κανουν εξεταση κοπρανων και σε σκυλακια και σε γατακια.ομως ειναι διαφορετικη η χλωριδα του εντερου των ανθρωπων και των ζωων. Γιαυτο εαν γινει η εξεταση σε κανονικο μικροβιολογο πρεπει να ξερει τι θα ψαξει. Ετσι μου ειχε πει εμενα ο μικροβιολογος γιατιειχαν αιμα στα κοπρανα και το εψαξα.Δεν γνωριζει εαν υπαρχει κτηνιατρος μικροβιολογος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε... φαντασου δεν το ηξερα καν!!
Οκ θα το πω στη φίλη μου να το εχει στο νου της!

δεν του έχει κάτσει καλά η τροφή λογικά ..δεν σημαίνει πώς επειδή είναι καλή θα του πηγαίνει μία χαρά(σε πολλά γίνεται αυτό) .αφού πρώτα όμως την πάει στον κτηνίατρο για εξετάσεις μήπως φταίει κάτι άλλο ,πάρτε μία νέα τροφή και κάντε σωστή δοσολογία την καινούρια με την παλιά ώστε μην γίνει χειρότερα το στομάχι του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back