giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τον βρεις ξερω πως ανησυχεις αλλα μην απελπιζεσαι αυτο το κανει ο λαμπης μου συνεχεια βεβαια βγες κ ψαξτον λιγο φωναξε το ονομα του να σε ακουσει γιατι μπορει να φοβατε εξω στο δρομο. αυτο κανω κ εγω οταν την κοπαναει!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:τοσκασμενο
στις 12 το βραδυ
Θα τον δεσω
![]()
γιατί μωλέ τι σου φταίει το γατί

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Όπως και να 'ναι πάντως ευτυχώς γύρισε κι από δω και πέρα πρόσεχε όταν ανοίγεις την πόρτα. 
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είδες που στά λεγα;;; Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά

Δεν λες καλά που ήταν μόνο 12 ώρες; Εμένα η Ζαν μια φορά είχε φύγει για πάνω απο 24 και το είχαμε πάρει απόφαση οτι χάθηκε. Τελικά ήρθε μόνη της έξω απο την εξώπορτα και νιαούριζε

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και αυτή η περίπτωση θα ήτανε ευνοϊκότερη από το να πάθαινε κάτι χειρότερο.. Τέλος καλό, όλα καλά.. Και ο δικός μας εξαφανιζότανε με τις ώρες (όχι στην πόλη όμως), αλλά πάντα επέστρεφε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιταξτε εδω ερχεται παλι το ερωτημα και το διλημα φυλακισμενα σ ενα χρυσο κλουβι πλασματα που ειναι ελευθερα και ανεξαρτητα ... απο τη μια να μην παθουν κακο και απο την αλλη το να τα κρατας μεσα ...Ο δικος μου ειχε παθει καταθλιψη απο το μεσα .το Σαββατο το σκασε βρηκε τροπο, Ισως να μονολογουσε Καλυτερα μιας ωρας ελευθερης ζωης παρα σαραντα χρονια ... Τινα πω αυτη τη στιγμη τον ψαχνω εχω γινει χαλια κλαιω , ελπιζω ,περιμενω .Αλωνισα τα περιξ της γειτονιας και περα απο αυτη Λειπει απο το Σαββατο . Δεν ξερω ποσο τελικα ειναι καλο το μεσα και ποσο το εξω ...Το θεμα ειναι οτι θελουν να βγουν και μεις τα κραταμε με το ζορι Ουτε κι αν ειναι να γινη κατι οτι θα το προλαβουμε . Μια παροιμια λεει αν ειναι να πας απο πνιγμο θα πνιγης και στην ερημο ...Παντως ο πονος του χαμου ειναι δυσκολος ...Σημειωτεων τον κρατουσα μεσα με νυχια και με δοντια Φοβομουν και δικαια να μην τον χασω
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώτα, τι να πω... σαν να ξαναζώ το δράμα μου. Mόνο που ελπίζω εσύ κι αυτός να είστε πιο τυχεροί. θέλω να πιστεύω οτι θα γυρίσει. Kαλή τύχη μέσα από την καρδιά μου. Kουράγιο. Πρέπει να ελπίζεις, ακόμα.
Σχετικά με δίλημα: Tρεις μήνες πρίν ο γιατρός τους μου είπε: «Oι γάτες δεν είναι καλό να βγαίνουν απο το σπίτι». Δεν τον πίστεψα και του λέω «ακόμα και εδώ; Δεν νομίζω. Eδώ είναι παράδεισος. Tο μόνο που φοβάμαι είναι η αγέλη με σκυλιά δολοφόνους αλλά προσέχω και με το παραμικρό «γαβ» πετάγομαι έξω. Oύτε αυτόκίνητα περνάνε απο εδώ κάτω...». «Kινδυνεύουν από χιλιες δυο αιτίες » είπε. Aκόμα δεν ξέρει τι έγινε. Δεν μπορώ να του το πώ. Eίχε δίκιο; Στην δική μου περίπτωση, είχε, τελικά. Δεν μπορώ να ρισκάρω. Aυτό που πρέπει να πω σίγουρα είναι, από την αρχή να μην μάθουν τον κήπο και σίγουρα όχι τον δρόμο. Aν απο κάτω είχε κίνηση ποτέ δεν θα τις άφηνα να βγουν. Eίναι να μην μάθουν. Eλπίζω η δικια μου να συνηθίσει με τον καιρό το μπαλκόνι. Δεν μπορώ να την βλέπω δυστυχισμένη.
Gemini, που είσαι γλυκειά μου; Eσύ τι λες για τη συνάντηση; Bρε, Michelle μου, τι θα κάνουμε τελικά; Ξέρεις κάτι; Eίμαστε διαφορετική περίπτωση απο το e-steki. Mας δένει κάτι κοινό, που διψάμε να μοιραστούμε. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλους που ανταποκριθήκατε στον πόνο μου. Eίστε ήδη φίλοι.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:Ολγα ευχαριστω Ακομα ψαχνω! Και ελπιζω! Ηθελε τοσο πολυ να βγει εξω που το κανε τεχνη Πηδουσε στο χερουλι της εξωπορτας ,ξηλωσε το σοβατεπι διπλα απο την πορτα νομιζωντας οτι ετσι θα ανοιξη η πορτα , διαφορα τελος παντων Τωρα τον σκεφτομαι συνεχεια μου λειπει ,μας λειπει ολους βασικα Και για ολα μαλον φταιει ο κτηνιατρος που δεν τον στειρωσε σωστα Γινονται κι αυτα δυστυχως! ειχε τον ενα ορχι υποπλαστικο και πιθανοτατα δεν τον εβγαλε γι αυτο και ο γατουλης μου εκανε σαν να μην στειρωθηκε . Μακαρι να ρθει μακαρι να τον δω εξω απο την πορτα Το χω ξαναζησει γμτ και δεν μ αρεσει! Εβγαλα και αφισες και τις κολησα στις κολονες μπας και γινει τιποτα μηπως τον ειδε κανεις!
Αχ βρε Γιώτα μου,δεν ξερω τι να πω.Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλά τέτοιο γατί μπορεί να σου το βουτήξανε κιόλας.Εγώ όμως πιστεύω ότι ψάχνει για κορίτσια και ότι σύντομα θα ξαναέρθει.Κάνε λίγη υπομονή.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:Αυτο κανω Ολγα μου υπομονη και προσμενω Τρεις την ωρα ανοιγω την πορτα ακομα και τη νυχτα σηκωνομαι μπας και ηρθε και θελει να μπει μεσα...Αλλα οσο περναν οι μερες δεδομενου και οτι δεν ηταν μαθημενος εξω κ Περσιας τα οποια δεν εχουν αντοχες ... απλα ελπιζω
Η Τάνια είμαι,όχι η Όλγα.Μας μπέρδεψες
Θα έρθει,πίστεψε το και θα έρθει.Η δικιά μου έκανε 20 ημέρες.Την είχαν βουτήξει αλλά εκείνη βρήκε το δρόμο και γύρισε πίσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool