Kαινούριο ζώο στο σπίτι - η Νegra - το κουνελάκι μου!!!

• Thread starter Thread starter lili.
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
ποτε δεν ημουν συμφωνη με το να αγορασω κουνελακι για κατοικιδιο, πιστευα παντα πως ηταν ζωα εξοχης, ζωακια που θελουν αρκετο χωρο, που δεν κανει να εγκλωβιζονται κτλ κτλ κτλ .....αυτα τα πιστευα μεχρι να δω την negra μου, το μαυροκουνελακι που εγινε δικο μου χτες.. με το που με ειδε το μικρουλι αρχισε να με γλειφει στα χερια μου, να μου χαιδευεται σαν γατουλα...δεν το ειχα ξαναδει αυτο ουτε το ειχα ξανανιωσει ποτε με καποιο αναλογο κατοικιδιο..ετσι αυτο το κουνελακι ηλθε στην κατοχη μου, δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρω..ειναι τοσο γλυκουλι!!!! ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας!!..ειναι κοριτσακι, ειναι μαυρουλα, της φορεσα και ενα μικρο ελαφρυ κολαρο! εχει γινει τοοοοοσο ομορφη...μοναδικη στο ειδος της!..(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας....χεχε)....
απλα διαβασα πως χρειαζονται στειρωση τα κουνελακια για να ηρεμουν μετα τουσ 4-6 μηνες της ζωης τους..ισχυει? ξερει καποιος? ξερετε καποιον γιατρο που να ειναι αρμοδιος σε κουνελακια ? (γιατι απ'οσον ξερω οι κτηνιατροι πρεπει να ειδικευτουν συγκεκριμενα πανω σε συγκεκριμενα ζωα και δεν εχω καποιον υποψην μου παροτι η κτηνιατρος μου ειναι παααρα πολυ καλη αλλα ισως δεν την εμπιστευομουν σε ενα τοσο μικρο ζωακι ουτε γενικα σε καποιο τρωκτικο).
της εχω ενα μεγαλο κλουβακι, μεγαλη ποτιστρα και θελω να την μαθω να κανει την αναγκη της σε συγκεκριμενο μερος για αυτο και σκοπευω να της βαλω ενα κλουβακι μεσα στο σπιτι..βεβαια αυτο θελει υπομονη ετσι δεν ειναι?και επιβραβευση.. βεβαια εχω και την λιλι μου μεσα στο σπιτι , την αγαπημενη μου γατουλα η οποια ειναι εγκυος τωρα και θα πρεπει να προσεχω με το κουνελακι και την συμβιωση του μεσα στο σπιτι..η μαρια_λουλου που εχει κατι υπεροχα κουνελακια και ξερει απο κουνελακια ή όποια άλλη κοπέλα ξερει το οτιδηποτε, θα με βοηθουσε αν μου εδινε καποιες συμβουλες σχετικα με αυτα! σας ευχαριστω πολυ πολυ.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: καινουριο ζωο στο σπιτι-η negra-το κουνελακι μου!!!

:D

Περιμενουμε συντομα φωτογραφιες τη;:)

Επειδη ειναι θηλυκο, θα πρεπει να πας σε ενα εμπειρο κουνελογιατρο:) Καλυτερα να κανεις στειρωση στην κουνελιτσα σου περιπου 8-10 μηνων:)
Μπορεις να μου πεις περιοχη που μενεις, για να σου βρω μερικους κουνελογιατρους;:)
Δες εδω για εκπαιδευση στην τουαλετα:)
Για να γνωριστουν, μπορεις να τα βγαζεις σταδιακα μαζι, αλλα να εισαι και εσυ παρον:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι πααααρα πολυ χαλια..πεθανε το κουνελακι μου:(....δεν ξερω γιατι...ολα της τα ειχα...την τροφουλα της,το νερακι της, τις ανεσεις της, της ειχα αγορασει μεγαλυτερο σπιτακι, παρειτσα της πηρα ενα δευτερο κουνελακι που τα πηγαιναν υπεροχα...ολα ηταν τοσο τελεια...γιατι μου πεθανε? γιατι? γιατι πανω που δενεσαι με κατι να φευγει? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

μαρια λουλου μου τωρα το ειδα το post σου...χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες και για τον κουνελογιατρο..νεα κηφισια μενω..αλλα παει τωρα το κουνελακι μου..:(....μου εμεινε το 2ο κουνελακι μου...αλλα μεταξυ μας σαν το μαυρακι μου δεν ειναι..:(:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Kαινούριο ζώο στο σπίτι-η negra-το κουνελάκι μου!!!

Λυπαμε παρα πολυ...:'( Ευχομαι να ειναι καλα στον κουνελοπαραδεισο... Αντιο Negra:bye:

Μηπως το πηρες αρρωστο απο το πετ σοπ;
Ετρωγε και επινε νερο κανονικα;

Τωρα εχεις αλλο κουνελακι;

επινε και ετρωγε κανονικα..το μονο που ειχε προσεξει η αδερφη μου χτες και προχτες ειναι πως ηταν τα κακακια του καπως περιεργα...δεν ηταν σαν κουνελιου..ηταν πιο μεγαλα και καπως υγρα..πολυ φοβαμαι πως για αλλη μια φορα απο αυτο το πετ σοπ πηρα αρρωστο ζωο(σαν το ινδικο χοιριδιακι μου που ηταν αρρωστο και αναγκαστηκα να το στειλω σε ομαδα γιατρων και ακομα δεν εχει γινει καλα-δεν ξερω καν αν θα γινει)...απο το μεγαλυτερο πετ σοπ της ελλαδας...αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!! :(:(:( ναι εχω και 2ο κουνελακι..δεν ειχα προλαβει να το αναφερω στο φορουμ..ημουν τοσο ξετρελαμενη με το σιαμεζακι που πηρα και ξεχαστηκα για να ειμαι ειλικρινης...το 2ο κουνελακι , το πηρα για να εχει παρεα η μαυρουλα μου...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ παρεα:(..σνιφ..σνιφ.. και τα πηγαιναν πολυ καλα..αγκαλια ηταν συνεχεια το ενα με το αλλο..πολυυυ αγαπημενα..εγλειφε το ενα το αλλο κτλ...τι να πω...:( πφφφφφφ....

Θα εννοεις τα Cecals...

Cecals

Πλούσια σε βιταμίνες με έντονη μυρωδιά τα οποία τρώνε τα κουνέλια για την λήψη αυτών των βιταμινών. Αν βρίσκετε πολλά όμως τέτοια στο κλουβί του, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κτηνίατρο, καθώς το κουνέλι σας μπορεί να έχει πρόβλημα με το πεπτικό του σύστημα

πηγη
Καταλαβα πιο πετ σοπ εννοεις... Γενικα λενε παρα πολλα για αυτο το πετ σοπ...

Λυπαμαι παρα πολυ:(

Το αλλο κουνελακι πως το λενε;

Τα μεγάλα πετ σοπς να φοβάσαι lili. Μόνο το κέρδος κοιτάνε, τίποτα δεν τους νοιάζει. Λυπάμαι πολύ για το κουνελάκι σου. :(

Εχει δικιο η MissKit. Τα μεγαλα πετ σοπ θελουν να διαφημιστουν και δεν τους νοιαζει για την υγεια του ζωου... Καλυτερα να μην προτιμας αλυσιδες μεγαλων πετ σοπ για να αγορασεις ζωα, αλλα να προτιμας τα εκτροφεια.:)

Αμα θελεις, γνωρισε μας το αλλο κουνελακι σου:)

Οτι αποριες εχεις σχετικα με τα κουνελακια, ευχαριστως να σε βοηθησω:)

Σε ευχαριστω μαρια λουλου μου!!! Μισς κιτ εχεις δικιο! Απολυτο! Απο εδω και περα θα προσεχω παρα πιλυ απο που κανω δικο μου καποιο ζωακι! Το αλλο μου κουνελακι ειναι ξανθο πανεμορφο μικρουλη και το λενε κασυ!!:)

Να σου ζησει!:)

Περιμενουμε συντομα φωτογραφιες της Κασυ:)

Για φωτογραφιες:
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480:)

Κοριτσια,μπορει καποια να μου πει ποσο κοστιζουν τα κουνελακια???θελω παρα πολυ να παρω!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νάντια μου δεν γνωρίζω να σου απαντήσω πόσα κοστίζει ένα κουνέλι, όμως σε συμβουλεύω να το πάρεις από κάποιο υπεύθυνο εκτροφέα. Καλό είναι να μην στηρίζουμε τα πετ σιοπ που εμπορεύονται ζώα. Συνήθως είναι στερημένα ιατρικών εξετάσεων ή φροντίδας. Αγοράζοντας από πετ σιοπ ενθαρρύνουμε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίζουν αυτό τον ανέντιμο τρόπο χειρισμού ζώων και να στιβάζουν όλο και περισσότερα δυστυχισμένα ζωάκια μέσα στα κλουβιά τους.. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ...:)
Εχω αρχισει να ψαχνω αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι δυστυχως ουτε οι εκτροφεις ειναι καλυτεροι..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back