Kαλώς ήρθες γατούλη!!!!

barbara1

Νεοφερμένο μέλος

Ο barbara1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
καλημερα και απο μενα

απο το Σαββατο το απογευμα εχουμε νεο μελος στην οικογενεια μας. το ονομα του ειναι φουσκας και ειναι ενας γλυκας :):) μας τον χαρισανε οι γειτονες. Περασαμε μια περιπετειουλα με διαροιες και διαβαζωντας προχθες το φορουμ σας καταλαβα οτι το προβλημα ηταν το γαλα που του δινα;) Το σταματησαμε λοιπον του πηρα και την κονσερβα Ιd και σε μια μερουλα εφτιαξε το εντερακι μας :P.

Εχω και ενα αγορακι 4 μιση χρονων ο οποιος εχει λυσαξει με τον γατουλη. ολη μερα θελει να τον εχει αγκαλια;) ακομα δεν εχουμε παει στον γιατρο γιατι ειναι εκτος Ελλαδος και φοβαμαι λιγακι σε σχεση με το παιδι :hmm:

Σας ζαλισα λιγακι :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς μας ήρθατε! :)
Θα περιμένω εναγωνίως τουλάχιστον μία φωτό του Φούσκα για το ενδεδειγμένο μου... οφθαλμόλουτρο.
Αλλιώς θα μείνω με την απορία, είναι Φούσκας όνομα και πράμα;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσει ο Φούσκας!Περιμένουμε φωτογραφίες του για να δούμε αν του πάει το όνομα!:up:

εβαλα και την φωτο του φουσκα!!! απολαυστε τον :):)

Καλώς ήρθες και από εμάς και να σου ζήσει ο Φούσκας!
Μέχρι το γατάκι να αποπαρασιτωθεί πρέπει να αποφεύγονται οι αγκαλιές από το μικρό και να περιορίζεστε στα χάδια. Εμείς δεν κινδυνεύουμε αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για το μικρό. Προσπάθησε να του το εξηγήσεις και βάζε τον να πλένει σχολαστικά τα χεράκια του μετά από κάθε επαφή. Σου προτείνω να επισκεφτείς άμεσα κτηνίατρο ο οποίος θα του δώσει θεραπεία για ενδοπαράσιτα και εξωπαράσιτα. Η γάτα είναι από τα καθαρότερα ζώα και δεν σημαίνει ότι θα είσαι υστερική για πάντα, αλλά για την ώρα, αυτά είναι βήματα που πρέπει να γίνουν.

εβαλα και την φωτο του φουσκα!!! απολαυστε τον :):)
Στο avatar εννοείς;Ανέβασε και μερικές στο gallery να τον απολαύσουμε,φαίνεται κουκλάκι!:rolleyes:

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους :)

ηθελα να σας ρωτησω για τον φουσκα μου.για πεντε μερες του εδινα την κονσερβα i/d οπως σας ειχα γραψει μετα πηγα και του πηρα ξηρα τροφη για Kitten νομιζω της purina και αρχισε παλι να εχει κακακια υγρα.;) τι
να κανω???? λειπει και η κτηνιατρος και δεν τον εχω παει ακομα...:(

Καλημέρα!
Αποπαρασίτωση έχει κάνει;Ίσως αυτό φταίει για τη διάρροια...:hmm:

δεν τον εχω παει ακομα στο γιατρο γιατι λειπει :( αλλα μου κανει εντυπωση που με την κονσερβα εφτιαξε

Ναι μπορεί να μην είναι τραγικό το πρόβλημα και για αυτό να έφτιαξε (ο προηγούμενος γατούλης μου είχε 40 πυρετό και διάρροια ένα μήνα με μόλυνση του εντέρου και έφτιαχνε με την κονσέρβα,ποσο μάλλον ο δικός σου που απλά δεν έχει αποπαρασιτωθεί και είναι από αυτο μαλλον).Επειδή οι μέρες περνούν και έχεις και μικρο παιδάκι στο σπίτι,μήπως θα ήταν καλύτερα να τον πας σε κάποιον άλλο γιατρό για τις πρώτες φροντίδες;Δεν είναι τίποτα,ένα σπρέι για τους ψύλλους και μια κρεμούλα για τα εσωτερικά παράσιτα.

εχεις δικιο !!! θα κανονισω να τον παω στην κλινικη που ειναι στο πικερμι. την ξερει κανεις ? πρεπει να κλεισω ραντεβου?

σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου :)

Μπορείς να δώσεις και εσύ την πάστα αποπαρασίτωσης και να εφαρμόσεις το σπρέι για τους ψύλλους. Αυτό έκανα και εγώ στο μικρούλη που βρήκα πριν δέκα μέρες αλλά το έκανα σύμφωνα με οδηγίες του κτηνιάτρου τηλεφωνικά. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του για να σου δώσει οδηγίες? Το μικρούλι σου έχει σίγουρα παράσιτα στα έντερα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διάρροια οφείλεται σε αυτό. Εντωμεταξύ, στο γατάκι που έχει ήδη παράσιτα και του παρέχεται καλή ποιότητα και μεγάλη ποσότητα γατοτροφής, η κατάσταση επιδεινώνεται.

Δεν κάνει τίποτα.Ναι νομίζω ότι κάποιοι από εδώ την εχουν δοκιμάσει,αλλά εμείς απο εδώ που είμαστε λίγο δύσκολο...Πάντως δεν είναι τίποτα,είμαι σίγουρη ότι σε οποιοδήποτε κτηνιατρείο κι αν τον πας το ίδιο είναι για μια απλή αποπαρασίτωση.
Περιμένουμε νέα σας μετά το γιατρό!:)

καλημερα. μιλησα χθες τηλεφωνικα με την κτηνιατρο η οποια ακομα απουσιαζει.μου ειπε λοιπον να του δωσω drontal ( 1/8 απο το χαπι) και να του βαλω και την αμπουλα stronghold. Τα καναμε λοιπον ολα :):):)

Ωραία,να έχεις υπόψιν σου ότι η διάρροια μπορει να συνεχιστεί λίγο ακόμα αν έχει σκουληκάκια,τα οποια θα αποβληθούν με τα περιττώματα.:sick:Πες μας αν καλυτερεψε η κατασταση ετσι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back