Kαταδικάστηκαν για παραμέληση!!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
ακουσατε για δυο ηλικιωμενους στην Αγγλια που καταδικαστηκαν γιατι παραμελουσαν το λαμπραντορ τους με αποτελεσμα να ζυγιζει 73 κιλα και να μην μπορει να κανει πανω απο 4 βηματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

73 κιλά;;; Έλεος! Υπάρχει κάπου φωτογραφία; :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, το είδα πριν λίγο στις ειδήσεις! Ντροπή τους! Εξοργίστηκα και με τον ιδιοκτήτη που είπε οτι το καημένο το σκυλί ήταν ευτυχισμένο, όπως πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι! Έλεος!!! Μόνο 4 βήματα μπορούσε να κάνει, μετά δεν άντεχε και ξάπλωνε! Τους άξιζε η καταδίκη και μπράβο σε αυτόν που το κατήγγειλε! Μετά σου λένε ζωόφιλοι....

Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση (και κατα συνέπεια ούτε ειδήσεις) έχει κανείς κάποια πηγή για το θέμα;

Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Στο Μega το είδα.

και εγω το ειδα και στεναχωρηθηκα και μαλιστα ετσι οπως το ειδα απο μακρια στην αρχη νομιζα οτι ηταν γουρουνι

Κι εγώ το είδα στις ειδήσεις! Απαράδεκτοι. Καλά δεν το έβλεπαν το ζωντανό ότι έχει γίνει έτσι?
Είδα και το τεράστιο γατάκι που το έσκασε από το σπίτι του όταν μπήκε ο ιδιοκτήτης του στο νοσοκομείο και το βρήκαν γιατί προσπάθησε να μπει σε ένα άλλο σπίτι για να φάει και κόλλησε στο πορτάκι!

καλα το γατουνι ειναι πολι φατσα:) αν και πρεπει να αρχησει διαιτα:P
Το ειδα και εγω με το σκιλι παναγια μου πος το καταντησανε ετσι το ζωντανο θα παει απο καρδια με τοσο λιπος σισορευμενο καλα τους κανανε να τιμωρουνται παραδειγματικα για να μη το ξανακανουν και αλλοι.

εψαξα λιγο αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω πηγη γι'αυτο...αντε να πηγαινες να καταγγειλει κατι τετοιο εδω.θα γελαγανε μια μερα.

ευρηκα!!!
κοιταξτε εδω

https://news.scotsman.com/latest_odd.cfm?id=64042007

https://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,1989217,00.html

https://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2476938,00.html

αν βαλετε στην αναζητηση "obese labrador"βγαζει πολλα τελικα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back