athina38
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εσύ τί θα μπορούσες να κάνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athina38
Νεοφερμένο μέλος
Την εχω απο κοντα σε επιβλεψη κ την ταιζωΥπάρχουν λύσεις... επικοινώνησε με την Γατοομάδα Θεσσνίκης.
Εσύ τί θα μπορούσες να κάνεις?
athina38
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/index.htm
Αλλά θα ήταν καλύτερα να είχε στειρωθεί, αφού την πιάνετε και την ταΐζετε....
athina38
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εαν θελεις ο γιατρος μας 2310329659 χειριζεται με μεγαλη επιτυχια και γατες στα τελευταια σταδια της κυησης. Εγω θα τον συστηνα χωρις δευτερη σκεψη. Η αλλη λυση ειναι να τη φιλοξενησεις εσυ η καποιος απο το φορουμ και να προωθησουμε εμεις τα γατακια μετα. αλλα σε εναμιση δυο μηνες θα πρεπει να στειρωθει κι αυτη.
Δυστυχως δεν εχουμε αλλο σπιτι φιλοξενειας ειμαστε φουλ , ακομη κι αν βρισκονταν καποιος θα πρεπει να συνεισφερεις την τροφη της γατας , αν γεννησει πολλα ενα συμπληρωματικο γάλα και την αμμο της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum