Kινδυνεύει να γεννήσει στο δρόμο!

athina38

Νεοφερμένο μέλος

Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Πανεμορφη νεαρη γατουλα στην γειτονεια μου ειναι στις μερες της να γεννησει κ αν καποιος δεν ευαισθητοποιηθει θα γεννησει στον δρομο.Εγω στο σπιτι δεν εχω την δυνατοτητα απο τα δικα μου ζωα.Παρακαλω αν μπορει να γινει κατι απο καποιους να με βοηθησουν!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν λύσεις... επικοινώνησε με την Γατοομάδα Θεσσνίκης.

Εσύ τί θα μπορούσες να κάνεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν λύσεις... επικοινώνησε με την Γατοομάδα Θεσσνίκης.

Εσύ τί θα μπορούσες να κάνεις?
Την εχω απο κοντα σε επιβλεψη κ την ταιζω

Πως θα επικοινωνησω υπαρχει καποιο νουμερο?

Εδω
https://www.freewebs.com/thessalonikicatgroup/index.htm

Αλλά θα ήταν καλύτερα να είχε στειρωθεί, αφού την πιάνετε και την ταΐζετε....

Ναι ετσι επρεπε ναχει γινει αλλα δεν την προλαβα .Τωρα τι γινεται που ειναι γεματη μωρα η καημενη.:(

Και τώρα γίνετε... μίλα με την γατοομάδα. ¨Η μπορείς αν εχεις γιατρό να την πας και εσυ.

Παιδια εγω θα συμβουλευα να στειρωθει εχουμε ηδη 3 που γεννησαν απο 8 απο 2 και απο 4 και οι δυο τελευταιες ειναι στο γιατρο γιατι δεν βρηκαμε ακομη σπιτι. Ισως να βρουμε απο αυριο στη μια αλλα περιμενω επιβεβαιωση. Δεν μπορουν να μεινουν εκει πανω απο δυο μερες υποψην εχει παρα πολλα γατακια τωρα.

Εαν θελεις ο γιατρος μας 2310329659 χειριζεται με μεγαλη επιτυχια και γατες στα τελευταια σταδια της κυησης. Εγω θα τον συστηνα χωρις δευτερη σκεψη. Η αλλη λυση ειναι να τη φιλοξενησεις εσυ η καποιος απο το φορουμ και να προωθησουμε εμεις τα γατακια μετα. αλλα σε εναμιση δυο μηνες θα πρεπει να στειρωθει κι αυτη.

Δυστυχως δεν εχουμε αλλο σπιτι φιλοξενειας ειμαστε φουλ , ακομη κι αν βρισκονταν καποιος θα πρεπει να συνεισφερεις την τροφη της γατας , αν γεννησει πολλα ενα συμπληρωματικο γάλα και την αμμο της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back