Let's make some music!

Shakespeare

Δραστήριο μέλος

Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
Αναρωτιομουν ποσες/οι απο εσας ασχολειστε με τη μουσικη, παιζετε καποιο οργανο κλπ! :)

Σκεφτομαι εδω και καιρο να δημιουργησω ενα γκρουπ με ξενο ποπ/ροκ/τζαζ κυριως υφος και πριν αρχισω τις αγγελιες κλπ, ειπα να ρωτησω εδω τη γατοοικογενεια μου (ελα να βλεπω το δακρυ να πεφτει!:P)

Αντε να αρχισουμε τις mycat συναυλιες!!!

ps. εγω τραγουδαω, εχουμε drums και αναζητω κιθαρα, πληκτρα και μπασο! :)

Για "δηλωσεις συμμετοχής" ή απλά για μια καλημέρα βρε αδερφέ, απευθυνθείτε και στη myspace προσωρινή σελίδα μου στο
www.myspace.com/yorgosx

Οποια/ος ενδιαφερεται ειναι ευπροσδεκτη/ος!!!!
Αλλά πείτε μου και γενικά τη σχεση σας με τη μουσική, τι σας αρεσει κλπ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω σχέση με τη μουσική εκτός από το να την ακούω όμως θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία για την προσπάθειά σου αυτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ πάλι ούτε στο μπάνιο δεν τολμάω να τραγουδήσω,:redface::redface:απο μέσα μου όμως είμαι η καλύτερη του χωριού.:lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ πάλι ούτε στο μπάνιο δεν τολμάω να τραγουδήσω,:redface::redface:απο μέσα μου όμως είμαι η καλύτερη του χωριού.:lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ πάλι τραγουδάω στο μπάνιο όταν θέλω να διώξω του υπόλοιπους από μέσα:D

Shakespeare έχεις στενή σχέση με τη μουσική;?! :blink: Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα κι εδώ! Η μουσική με ακολουθεί! :P
Εμένα η κατεξοχήν ασχολία μου είναι η μουσική. Σπουδάζω μουσικολογία στο Α.Π.Θ. και γενικά ασχολούμαι με το τραγούδι. Αλλά βλέπεις είμαι Θεσσαλονίκη! :happy:
Πάντως μπράβο σου, συνέχισε! Πολύ χαίρομαι όταν ανακαλύπτω κόσμο που δημιουργεί και εκφράζεται μέσα από τη μουσική.

Επίσης, ήθελα από καιρό να σου πω.. η φωτό στην υπογραφή σου ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ;) :D

Γεια και χρόνια πολλά για τα γενέθλια,έστω και καθυστερημένα!
Εγώ παίζω κιθάρα,σταμάτησα δεύτερη μέση,έκανα κλασσική για αρκετά χρόνια.Με όλα τα παρεμφερή,σολφέζ,ντικτέ και δε συμμαζεύεται...Σου εύχομαι να κάνεις γρήγορα το όνειρό σου πραγματικότητα!Θα μας καλέσεις στην πρώτη σου συναυλία ε;:P:up:

Shakespeare έχεις στενή σχέση με τη μουσική;?! :blink: Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα κι εδώ! Η μουσική με ακολουθεί! :P
Εμένα η κατεξοχήν ασχολία μου είναι η μουσική. Σπουδάζω μουσικολογία στο Α.Π.Θ. και γενικά ασχολούμαι με το τραγούδι. Αλλά βλέπεις είμαι Θεσσαλονίκη! :happy:
Πάντως μπράβο σου, συνέχισε! Πολύ χαίρομαι όταν ανακαλύπτω κόσμο που δημιουργεί και εκφράζεται μέσα από τη μουσική.

Επίσης, ήθελα από καιρό να σου πω.. η φωτό στην υπογραφή σου ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ;) :D

Να'σαι καλα Orion!
H μουσικη αποτελει ενα μεγαλο κομματι μου, παρ'ολο που εγινε συνειδητο αρκετα αργα, απο την αποψη οτι δεν σπουδασα κατι τετοιο, αλλα ειχα στραφει προς την αλλη μου αγαπη, τη ζωγραφικη και το σχεδιο.
Ασχολουμαι με το τραγουδι 5 χρονια βεβαια με μαθηματα κλπ, και νομιζω ηρθε η ωρα να δραστηροποιηθω!:)

thanks και για την υπογραφη, θα συμφωνησω οτι ειναι υπεροχη η φωτο:)

Γεια και χρόνια πολλά για τα γενέθλια,έστω και καθυστερημένα!
Εγώ παίζω κιθάρα,σταμάτησα δεύτερη μέση,έκανα κλασσική για αρκετά χρόνια.Με όλα τα παρεμφερή,σολφέζ,ντικτέ και δε συμμαζεύεται...Σου εύχομαι να κάνεις γρήγορα το όνειρό σου πραγματικότητα!Θα μας καλέσεις στην πρώτη σου συναυλία ε;:P:up:
Τελεια, ενδιαφερεσαι? χεχε
Φυσικα και θα καλεσω ολοτο γατοφορουμ στο επομενο live! Δεν θα ειναι η πρωτη μου συναυλια ωστοσο, εχω κανει καμποσα live στο παρελθον :P και ευχαριστω και για τις ευχεεες

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ! Ειτε ασχολειστε ειτε οχι, βγαλτε το μουσικο σας αχτι οποιο κι αν ειναι αυτο!

Βλέπω μουσικόφιλο το My Cat ! :cool: Πολύ χαίρομαι!
Moukelis κρίμα που σταμάτησες την κιθάρα! Δε σου λείπει;? Εγώ έχω κάνει ακουστική κιθάρα την παλεύω με κάτι κομμάτια αυτή την περίοδο στη σχολή που είναι να δώσω εξετάσεις αλλά έλειπα σε πολλά μαθήματα λογω άλλων υποχρεώσεων και τώρα πρέπει να τα μάθω μέσα σε λίγες μέρες... :blink: Αλλά βασικό μου όργανο είναι το πιάνο.
Ουφ! Τι μου θυμίσατε τη σχολή;;!! Έχω και μια εργασία που με αγχώνει... :(

Το τραγούδι σου στο myspace είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!!! Δεν το τραγουδάει ο Elvis; Ε; ποιος τραγουδάει;

Να'σαι καλα Orion!
H μουσικη αποτελει ενα μεγαλο κομματι μου, παρ'ολο που εγινε συνειδητο αρκετα αργα, απο την αποψη οτι δεν σπουδασα κατι τετοιο, αλλα ειχα στραφει προς την αλλη μου αγαπη, τη ζωγραφικη και το σχεδιο.
Ασχολουμαι με το τραγουδι 5 χρονια βεβαια με μαθηματα κλπ, και νομιζω ηρθε η ωρα να δραστηροποιηθω!:)

thanks και για την υπογραφη, θα συμφωνησω οτι ειναι υπεροχη η φωτο:)

Βλέπω είσαι καλλιτεχνική φλέβα! ;) Χαίρομαι ιδιαίτερα.
5 χρόνια ε;? σύγχρονο ή κλασσικό τραγούδι; εγώ έχω 1 χρόνο που κάνω σύγχρονο αλλά σκέφτομαι να συνεχίσω και κλασσικό... :hmm:

Βλέπω μουσικόφιλο το My Cat ! :cool: Πολύ χαίρομαι!
Moukelis κρίμα που σταμάτησες την κιθάρα! Δε σου λείπει;? Εγώ έχω κάνει ακουστική κιθάρα την παλεύω με κάτι κομμάτια αυτή την περίοδο στη σχολή που είναι να δώσω εξετάσεις αλλά έλειπα σε πολλά μαθήματα λογω άλλων υποχρεώσεων και τώρα πρέπει να τα μάθω μέσα σε λίγες μέρες... :blink: Αλλά βασικό μου όργανο είναι το πιάνο.
Ουφ! Τι μου θυμίσατε τη σχολή;;!! Έχω και μια εργασία που με αγχώνει... :(
Έκανα περίπου πέντε χρόνια και κάτι,αλλά σταμάτησα επειδή είχα και γλώσσες και στο σχολείο δυσκόλευαν,και η κλασσική απαιτεί πολύ πολύ διάβασμα και εξάσκηση από ένα σημείο και μετα,θα ξέρεις κι από το πιάνο.Ήταν και η αρμονία,και οι ώρες αυξάνονταν.Εντάξει μου λείπει αλλά κάνω κι άλλα πράγματα και εκτονώνομαι,φωτογραφία,κατασκευές...:)

Το τραγούδι σου στο myspace είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!!! Δεν το τραγουδάει ο Elvis; Ε; ποιος τραγουδάει;

Εγω τα τραγουδαω βρε :redface::redface::redface: thanks!!!:redface:

Βλέπω είσαι καλλιτεχνική φλέβα! ;) Χαίρομαι ιδιαίτερα.
5 χρόνια ε;? σύγχρονο ή κλασσικό τραγούδι; εγώ έχω 1 χρόνο που κάνω σύγχρονο αλλά σκέφτομαι να συνεχίσω και κλασσικό... :hmm:

Συγχρονο κανω κι εγω.. για κλασσικο το εχω σκεφτει αλλα προς το παρον μαλλον δεν θα το τολμησω γιατι θα μπερδευτω!!!:P

Εγω τα τραγουδαω βρε :redface::redface::redface: thanks!!!:redface:
Αλήθεια το λες;;;;; Εσύ τραγουδάς;;; ή μήπως μου κάνεις πλάκα;

Εσύ ακούγεσαι στα τραγούδια σ'αυτή τη σελίδα;;;
Ουάου! Πολύ ωραία φωνή! :up: Μ'αρέσει πολύ η χροιά σου. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ! Κυνήγησέ το ;) Θά'θελα πολύ να τραγουδούσα κάποια στιγμή μαζί σου.
Μ'έχει μπερδέψει λίγο η φωνή σου, θα μπορούσες να είσαι τενόρος αλλά και βαρύτονος.. μάλλον το δεύτερο. [μού'χει μείνει απ'τη χορωδία, μην παρεξηγείς! :redface: :P]

Αλήθεια το λες;;;;; Εσύ τραγουδάς;;; ή μήπως μου κάνεις πλάκα;

Οχι, γιατι να κανω πλακα? :) it's me.

Εσύ ακούγεσαι στα τραγούδια σ'αυτή τη σελίδα;;;
Ουάου! Πολύ ωραία φωνή! :up: Μ'αρέσει πολύ η χροιά σου. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ! Κυνήγησέ το ;) Θά'θελα πολύ να τραγουδούσα κάποια στιγμή μαζί σου.
Μ'έχει μπερδέψει λίγο η φωνή σου, θα μπορούσες να είσαι τενόρος αλλά και βαρύτονος.. μάλλον το δεύτερο. [μού'χει μείνει απ'τη χορωδία, μην παρεξηγείς! :redface: :P]

:redface: Eυχαριστω για τα καλα σας λογια παρα πολυ.
Χαρα μου να τραγουδησουμε μαζι Οrion! Mαλλον προς τενορος ειμαι συμφωνα με τη δασκαλα(αν και ορος του κλασσικου)!:P

Οχι, γιατι να κανω πλακα? :) it's me.
μα είσαι ταλέντο!!!! :up::up::up: θέλουμε CD (ή DVD ότι έχεις) Πραγματικά μου θυμίζει πολύ τη φωνή του Elvis ειδικά στην αρχή

μα είσαι ταλέντο!!!! :up::up::up: θέλουμε CD (ή DVD ότι έχεις)

χεχε προς το παρον δεν εχω τιποτα απο τα 2, αλλα μολις κανω καποιο demo της προκοπης ευχαριστως να το μοιραστω μαζι σας!
:D
(να φανταστεις και αυτα στο myspace ειναι ηχογραφημενα με αστεια ποιοτητα, με ενα μικροφωνακι για web συνομιλιες)

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σ'αρέσει πολύ αυτό που κάνεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. :)
Καλή συνέχεια σ'ό,τι κι αν κάνεις!

Τώρα το άκουσα κι εγώ.:confused:Στ'αληθεια είσαι πολύ καλός,κυνήγα το!:up:

χεχε προς το παρον δεν εχω τιποτα απο τα 2, αλλα μολις κανω καποιο demo της προκοπης ευχαριστως να το μοιραστω μαζι σας!
:D
Να κάνεις, να κάνεις, καταπληκτική εκτέλεση χωρίς να θέλω να σε παινέψω κ χωρίς να ξέρω πολλά από μουσική νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο τραγούδι γιατί προσπαθησε κ ο Bono να τραγουδήσει το Unchained Melody αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εκτέλση:down:
Σου εύχομαι μετά το demo κ έναν πλατινένιο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back