Looking for kitten

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

elijah

Νεοφερμένο μέλος

Η elijah είναι αόρατη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σε όλους! Εδώ και αρκετό καιρό θέλω να αποκτήσω ένα βρετανικό κοντότριχο γατάκι. Το πρόβλημά μου είναι πως στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικώ δεν κατάφερα να βρω κάποιον εκτροφέα της συγκεκριμένης ράτσας και δεν θα ήθελα να πάω σε pet shop. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει, αν γνωρίζει κάποιον εκτροφέα ισως?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα elijah και καλώς ήλθες στο MyCat! :)
Εάν θέλεις, κοίταξε στο επίσημο site του ΕΟΓ. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! Έχω ψάξει ήδη στο συγκεκριμένο site και βρήκα δυο εκτροφεία άλλα είναι και τα δύο στην αθήνα. Επικοινώνησα μαζί τους άλλα ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Επιπλέον δεν νομίζω να μπορούν να στείλουν το γατάκι θεσ/νίκη και μένα θα επιβαρύνει πολύ το μπατζετ μου ένα μινι ταξίδι στην αθήνα. Για αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος για εκτροφείς στη θεσσαλονίκη ή για ιδιώτες που επιθυμούν να δώσουν ένα τέτοιο γατάκι!

ίσως βρεις και κάποιο άλλο γατάκι στα χαρίζονται του mycat

Όντως, ρίξε μια ματιά και στα χαρίζονται! Ποτέ δεν ξέρεις ...ένα γατάκι που γεννήθηκε σε μια αυλή μπορεί να σου κλέψει την καρδιά και να γίνει η αγάπη σου, η συντροφιά σου, η ζωή σου!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back