Lovers υιοθεσίας ενήλικων γατιών

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Κα γιατι κι αυτα τα μεγαλουτσικα που περιμενουν σπιτακι να μην εχουνε κι αυτα τους.. θαυμαστες τους???:);):D:DΝα τους εχουνε! εδω μπορουμε να λεμε τα καλα των ενήλικων γατιων που ξερουμε η εχουμε και γιατι ειναι εξισου καλο να υιοθετει κανεις μεγαλο.

Για τη Καλυψουλαρα σας εχω πρηξει τοσο καιρο.. δεν φταιω εγω.. εκεινη μου ζητησε να ανοιξω αυτο το ποστ...:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κα γιατι κι αυτα τα μεγαλουτσικα που περιμενουν σπιτακι να μην εχουνε κι αυτα τους.. θαυμαστες τους???:);):D:DΝα τους εχουνε! εδω μπορουμε να λεμε τα καλα των ενήλικων γατιων που ξερουμε η εχουμε και γιατι ειναι εξισου καλο να υιοθετει κανεις μεγαλο.

Για τη Καλυψουλαρα σας εχω πρηξει τοσο καιρο.. δεν φταιω εγω.. εκεινη μου ζητησε να ανοιξω αυτο το ποστ...:P:lol:
Θέλουμε και φωτογραφίες της Καλυψουλάρας, καθώς επίσης κ νέα για τον ειδύλλιο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ιδια ειναι.. επειδη φιλοξενω τα μικρα η καλυψουλαρα ειναι η αποκλειστικη απο φοβο μη τα πειραξει και τα αλλα ολα ειναι σε αλλο χωρο. Ο βουλιτσος ομως ζηταει να μπει καθε πρωι κα δεν ησυχαζει α δεν τον αφησω μεσα μαζι της. Τον κυνηγαει αυτη ουρλιαζει χρουχρου χουχου τον φτυνει!!!. κι αυτος φουντωμενος.. καθεται... μια φοβαται μια την εχει απο κοντα ....στο τελος καταληγουν αυτη κατω απο το κρεββατι να μιαουλιζει και αυτος ησυχος απο πανω... διπλα διπλα του χρονου θα τα δω και αν μαλλον... εχουμε μελλον... παντως δε σκοτωνονται και αν περασει η αρχικη της κριση που καλο ειναι να μην ειναι 3 το μεσημερι γιατι θα με διωξουνε μετα ησυχαζει και τον δεχεται η τρελαρογατιτσουλαρα που καονικα :
" Δικο μου ειναι το κρεββατι αυτο!!! δεν καταλαβα που θες .. ΚΑΙ ΕΣΥ να κοιμηθεις εδω.. εμενα με .. ρωτησες???"
attachment.php

Συνημμένα

• ka1.jpg
    ka1.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 78
εγώ δηλώνω παρούσα πάντως και θα βάλω και αγαπημένες φάτσε σύντομα. :D

Παρούσα και 'γω:).
Μπράβο yasmin για την ιδέα θα επανέρθω δριμύτερη με σαγηνευτικές φωτογραφίες.
Πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουν ότι:
Η Γριά Γάτα έχει το ζουμί:up:.

Και εγώ δηλώνω Fun της ιδέας και αν τώρα δεν είχα την Κλειώ μάλλον μεγάλο γατί θα διάλεγα να υοθετήσω έχω πάρει όλα τα γατιά μου μικρά και δεν θα είχα κουράγιο για άλλες μωρογατοτρέλες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραίο θέμα. Λοιπόν ας αναφέρουμε εδώ όλα τα καλά των ενήλικων γατιών:

1. Σου γεμίζουν οοολη την αγκαλιά και χαίρεσαι χάδια.
2. Παίζεις μαζί τους χωρίς να φοβάσαι μην τα στραπατσάρεις
3. Μπορείς το βράδυ να πας τουαλέτα χωρίς να χρειάζεται να ανάψεις όλα τα φώτα μήπως και πατήσεις κανα γατί
4. Οταν τα φωναζεις σου έρχονται
5. Όταν τα ψάχνεις...τα βρίσκεις. Δεν χρειάζεται να ψάξεις και ανάμεσα στις γρίλιες του καλοριφέρ
6. Δεν χρειάζονται να τους μάθεις την χρήση της τουαλέτας και να πετάξεις κανα-δυό χαλιά από ατυχήματα.
7. Δεν σου διαλύουν όοολο το σπιτι (μόνο το μισό):D

Έχοντας στο πατρικό μου τις δυο 10χρονες που φαίνονται στο αβαταρ , έχω να προσθέσω , παραφράζοντας λίγο το προηγούμενο μήνυμα της Κείρα ότι..

Ωραίο θέμα. Λοιπόν ας αναφέρουμε εδώ όλα τα καλά των ενήλικων γατιών:

1. Σου γεμίζουν οοολη την αγκαλιά και χαίρεσαι χάδια.
2. Παίζεις μαζί τους χωρίς να φοβάσαι μην τα στραπατσάρεις
4. Οταν τα φωναζεις σου έρχονται
5. Όταν τα ψάχνεις...τα βρίσκεις. Δεν χρειάζεται να ψάξεις και ανάμεσα στις γρίλιες του καλοριφέρ
7. Δεν σου διαλύουν όοολο το σπιτι (μόνο το μισό):D

1. Σου γεμίζουν όλο το κρεβάτι κ πρέπει να βρίσκεις καινούριες στάσεις ύπνου για μην τις ξεβολέψεις
2. Παίζεις μαζί τους κ χρειάζεσαι προστατευτικά εκπαιδευτή σκύλων
3. Όταν τα φωνάζεις απαντάνε κ περιμένουν να πας εσύ εκεί
4. Δεν χρειάζεται να τα ψάξεις αφού είναι πριν από εσένα εκεί που θες να κάτσεις
5. Το σπίτι τώρα πια κυριολεκτικά τους ανήκει , οπότε προσέχουν για να έχουν

Φυσικά όλα αυτά καλοπροαίρετα κ με λίγο χιούμορ τα γράφω :up:

Δεν χρειάζεται να τα ψάξεις αφού είναι πριν από εσένα εκεί που θες να κάτσεις
:D:D:lol:............

Έχοντας στο πατρικό μου τις δυο 10χρονες που φαίνονται στο αβαταρ , έχω να προσθέσω , παραφράζοντας λίγο το προηγούμενο μήνυμα της Κείρα ότι..

1. Σου γεμίζουν όλο το κρεβάτι κ πρέπει να βρίσκεις καινούριες στάσεις ύπνου για μην τις ξεβολέψεις
4. Δεν χρειάζεται να τα ψάξεις αφού είναι πριν από εσένα εκεί που θες να κάτσεις

:lol: :lol: :lol:
Νόμιζα οτι ο στόχος είναι να πείσουμε τους νέους γατογονείς να υιοθετήσουν ενήλικα γατιά, όχι να τους πεισουμε να διώξουν και τα μωρά που υιοθέτησαν...:lol:
Να κρύβουμε και καμιά αλήθεια, ε;:D

:lol: :lol: :lol:
Νόμιζα οτι ο στόχος είναι να πείσουμε τους νέους γατογονείς να υιοθετήσουν ενήλικα γατιά, όχι να τους πεισουμε να διώξουν και τα μωρά που υιοθέτησαν...:lol:
Να κρύβουμε και καμιά αλήθεια, ε;:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά...δεν παίζεστε !!!!!!:up::up::up::up:

θα επανέρθω δριμύτερη με σαγηνευτικές φωτογραφίες

Εκ μέρους του gatouni, μία από τις φωτογραφίες που υποσχέθηκε:

gatos1bn5.jpg

:lol:

εγω δε μπορω να τη δω.βγαζει ενα χ :(

Τώρα το πρόβλημα διορθώθηκε.
Μπορείτε να θαυμάσετε την κορμάρα της:D.

μπορείτε να θαυμάσετε και τη βούρτσα-χτένα μας, το μωσαϊκό μας, το βραχιόλι που φοράει η gatouni και φυσικά τη φωνή της CD όταν φορτώσω video κλιπάκι στο Youtube (σύντομα).

Χα χα!:lol: Να' στε καλά, και χρειαζόμουν λίγο γέλιο σήμερα! Αν μου δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσω και δεύτερη γατούλα (δλδ άμα συμφωνούσε και η Μένια βεβαίως βεβαίως..) μάλλον θα έπαιρνα άνω των 3 ετών. Ομορφα τα μικρά αλλά και η γριά κότα έχει νόστιμο ζουμί!

Εκ μέρους του gatouni, μία από τις φωτογραφίες που υποσχέθηκε:

gatos1bn5.jpg

:lol:

Πω πω κάτι κορμάρες ατελείωτες και κοιλίτσες απλωμένες!!! Βασιλικές περιποιήσεις δέχεται το CD απ' ότι βλέπω :up: (Έτσι είναι όμως, στην ηλικία της χρειάζεται κι ένα σπα για να ανανεώνει την ομορφάδα της):rolleyes:

Πού 'σαι Νότα να καμαρώσεις την (μεγαλο)κοπέλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back