kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Και πηγαμε 4 η ωρα τα ξημεροματα στο κτηνειατρο και την εχει μεσα θα κανει εξετασεις αιματος και ακτινογραφιες μου ειπε οτι μπορει να εχει και καρκινο στ νεφρα

Ειμαι χαλια!!!εκτος οτι πηγανα ολα τ χρηματα εκει ειναι και το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ανησυχω πολυ ειναι μεγαλη σε ηλικια!!!δεν θα το αντεξω αν παθει κατι

Φοβαμαι μην με παρει τηλ και μου πει...ξερετε ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ψυχραιμια,αν και ομολογω οτι και εγω στη θεση σου,τα ιδια και χειροτερα θα ημουν,γιατι αγχωνομαι υπερβολικα και σε εμενα ειμαι απαισιοδοξη...στους αλλους ομως ειμαι αντικειμενικη...θελουμε νεα οπωσδηποτε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Κατσε να βγουν πρωτα οι εξετασεις της και βλεπεις.Ελπιζω να ειναι ολα περαστικα.![]()
Σε ευχαριστω ...μακαρι

moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Κάτσε πρώτα να βγουν οι εξετάσεις της, να δείτε τι έχει...Μπορεί και να μην είναι τίποτα ανησυχιτικό!!!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Τρωει κανονικα τελευταια;Πως ειναι η διαθεση της;
Nαι κανονικα απο ορεξη.Οσο και για την διαθεση ποτε δεν ειχε πολυ δεν ειναι και απο τις πιο δραστηριες γατες
Μπορει και ΜΑΚΑΡΙ να μη ειναι τπτ απλα τρομαξα πολυ και τον γιατρο δεν τ ακουσα καλα μου τα μασαγε

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Θα την κρατησει και σημερα την Μαουριτσα μου για τυχον απροοπτα

Μεχρι στιγμης ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ

Δοξα το Θεο

avtwvia
Διάσημο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ειναι απιστευτη γλυκια γατα εδω οταν την χτενιζω καθετε ακινιτη η μικρη μου
Εχει ενα βλεμμα και φαινεται κακουργα αλλα καμια σχεση!!!!!Εχουν θολωσει και τ ματακια της και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο την ηλικιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λογικα θα της την εκανε ο γιατρος γιατι μου ειπε οτι τα κοιταξε ολα (γενικα για ολα πληρωσα 150 ευρω)αλλα δεν εχει σημασια!!!!Σημασια εχει που ειναι καλα!!!Παντα την προσεχω ειναι η αδυναμια μου σαν μεγαλητερη ολο στη αγγαλια μου ειναι μαζι κοιμομαστεΕιναι απιστευτη γλυκια γατα εδω οταν την χτενιζω καθετε ακινιτη η μικρη μου
Εχει ενα βλεμμα και φαινεται κακουργα αλλα καμια σχεση!!!!!Εχουν θολωσει και τ ματακια της και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο την ηλικια
οχι γιωργο μου..αυτη η εξεταση για pkd..ειναι εξειδικευμενη και δεν την κανουν ετσι οι γιατροι αν δεν το ζητησεις..τεσπα..ποσο χρονων ειναι η γατουλα σου;;γιατι αφου ειναι μεγαλη και περσικη κιολας μαλλον ακουγεται ας πουμε λογικο να εχει ενα θεματακι με τα νεφρα...

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Μολις τ διαβασα στο φορουμ οτι οι Περσικες εχουν προβληματα με τ νεφρα.
Η εξεταση pkd τ δειχνει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eιναι 10 χρονων (μου τ χαρισε μια κυρια που εχει πετ σοπ και λατρευει τις γατες εχει 15 μεσα στο μαγαζι [οχι σε κλουβια ελευθερες] και την ειχε φερει απο εκτροφειο στη Κυπρο)
Μολις τ διαβασα στο φορουμ οτι οι Περσικες εχουν προβληματα με τ νεφρα.
Η εξεταση pkd τ δειχνει?
ειναι μια κληρονομικη παθηση,πολυβ συχνη στις περσικες...που δεν εξαλειφεται γιατι δυσρτυχως καποιοι ασχετοι και ηλιθιοι ζευγαρωνουν την περσικη τους γατα χωρις να της εχουν κανει εξετασεις να δουνε αν την εχει..με αποτελεσμα να υπαρχει ακομα...υπαρχει ειδικο αρθρο στο σαιτ..νοσος των πολυκυστικων ...ονομαζεται...η εξεταση αυτη δειχνει αν ειναι φορες..αλλα αν ειναι 10 ετων..ισως και να το ειχε εκδηλωσει..δεν ειμαι καθολου σιγουρη ομως,οποτε σου προτεινω να διαβασεις το σχετικο αρθρο

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/pkd-Α...ρονομική-ασθένεια-πολυκυστικών-νεφρών.226536/
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
παλι καλα δεν εχουμε αυτα τ συπτοματα :Κάποια κλινικά σημάδια είναι η κατάθλιψη, η έλλειψη ή η μείωση της όρεξης, η πολυδιψία, η πολυουρία και η απώλεια βάρουςΚαι αναφερει οτι εμφανιζεται κατα τ 7 χρονια(σα μεσο ορο)
Οποτε γλιτοσαμε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Όλα να πάνε γρήγορα καλά.

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Athanasia79
Νεοφερμένο μέλος
και του εκανε ακτινογραφια. Διέγνωσε ότι το νεφρό του εχει διπλσιαστει σε ογκο λογω φλεγμονης. φλεγμονη εχει επισης και στο έντερο και απο οτι μου ειπε ο γιατρος εχει προκληθει απο το ιδιο μικροβιο . οι εξετασεις αιματος εδειξαν οτι δεν εχει επηρεαστει η νεφρικη λειτουργια. μου εδωσε αντιβιοτικα και αντιφλεγμονωδη.ποια ειναι η γνωμη σας; θα γλιτώσει;;;;;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool