Mηπως μας αφορά; Ρίξτε μια ματιά!

NTALIA

Νεοφερμένο μέλος

Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Καλημέρα!Αν και αυτο θα φανει..Εντελώς τυχαια εκει που για αλλο εψαχνα βρήκα αυτό https://www.pets.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=4967 μηπως μας αφορά?Λεω εγω τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ασχολήσαι. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει τέτοια μάζωξη αδεσποτόφιλων όπως στο mycat. Προφανώς η κοπελιά μάλλον βιαζεται πολύ να κρίνει αρα και δεν αξίζει το ενδιαφέρον μας, ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι καναμε αν το ξαναδεις

:up::up::up:

:P:P:P:D:D

κατι καναμε αν το ξαναδεις

Πολυ καλη απαντηση, αν και η κοπελα θα ηθελε και λιγο κραξιμο με τις βλακειες που εγραψε!!!!

ΠΑιδιά είμαι έξαλλη.Απάντησα κι εγώ.Μα τι πράγματα είναι αυτά,χωρίς να ξέρουν καν...Μόνο άρτος και θεάματα είναι μου φαίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back