Mιλάμε για πολύ κλάμα...

Αφροδίτη μου, δεν είχα ποτέ σκυλάκι, το πρώτο μου ζωάκι - καθαρά δικό μου έτσι; - είναι ο Disney - το μαυρόασπρο μου μπουμπουκάκι. Όμως κόντεψα να τον χάσω και ήταν η πιο τρομακτική/επώδυνη βραδυά της ζωής μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Ακόμη, βίωσα τη ξαδέρφη μου που της κτύπησε το σκυλάκι της αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της. Το σκυλί κάθησε, γύρισε, την κοίταξε στα μάτια και ξεψήχυσε. Τα ουρλιακτά της ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά.
Μετά από εκείνη τη μέρα όμως, είπε πως κάθε φορά που θα σκεφτόταν το αγοράκι της, θα χαμογελούσε και θα του έστελνε θετική ενέργεια.
Ξέρεις κάτι; Σκέφτηκες ποτέ ότι ο άσχετος γιατρός μπορεί μέσα στη λανθασμένη του διάγνωση και ενέργεια να έδωσε στο σκυλάκι σου ένα πιο ήπιο τέλος από κάποιο τυχόν άσχημο τέλος; Μπορεί ότι έγινε να έγινε για καλό και το αγαπημένο σου ζωάκι να πέρασε στον άλλο κόσμο πολύ ήρεμα.
Νιώθω πως το σκυλάκι σου είναι καλά τώρα και σου κουνά την ουρά. :)
Α.. και κάτι τελευταίο. Νομίζω πως η τσαμπερδονίτσα σου (Μπήλιω) δεν θα σου αφήνει και χρόνο για πολλά πολλά. Μπήκε στη ζωή σου τόσο άμεσα. Εγώ νομίζω πως μπήκε με την έγκριση του σκύλου σου. Απόλαυσε λοιπόν τα δαγκώματα και τα γδαρσίματά της!!

O μονος λογος που δεν εκανα μηνυση στον κομπογιανιτη ηταν αυτος. Ειπα οτι ισως ηταν καλυτερα ετσι...!9 χρονων ειχε φτασει, ηξερα οτι καπου συντομα θα πεθανει. Απλα δεν ηξερα τον τροπο και τον λογο. Αφου τον ρωταγα (το ρωτησε και ο Γουιλσον στην ταινια) ποτε θα γινει αυτο, να μου πει να με προετοιμασει. Αλλα δεν το εκανε....Παντως μας αφησε να κανουμε Πασχα

Παιδια σορρυ για το ξεσπασμα μου (δε φταιω εγω , η ταινια φταιει που μου ξυπνησε εφιαλτες). Σας ευχαριστω που ησασταν εκει και ακουσατε τον πονο μου.
Σιεννα κι εγω εχω παψει να διαβαζω τον τελευταιο αποχωρισμο..σορρυ για την τρικλοποδια που σου εκανα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back