Malibu, μεθυστικό μωρό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Κάποιος "έξυπνος" με έβαλε με την αδερφή μου μέσα σε ένα κουτί και με παράτησε σε μια πλατεία.
Ευτυχώς μας άκουσε μια κοπέλα και μας μάζεψε, γιατί αλλιώς δεν θα ζούσαμε τώρα.
Πήγαμε στον γιατρό, αποπαρασιτωθήκαμε και φιλοξενούμαστε προσωρινά. Η αδερφή μου βρήκε σπιτάκι κι εγώ ακόμα περιμένω.
Είμαι μόλις 30 ημερών κοπέλα, μαθημένη στην άμμο μου και τα πάω καλά και με σκυλιά.
Θα δοθώ σε σπίτι με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία, για να μην καταλήξουν άλλα γατάκια παρατημένα σε κούτες.
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com

100_1998.jpg

100_1996.jpg

100_1999.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλίτσα μου, ψυχή μου!!!! Τι παραπονιάρικα ματάκια είναι αυτά;;; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

P2040555.jpg

P2040549.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχακιιιιιιιι τι ματακια ειναι αυτα.....Ουφ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι το ίδιο γατί που μεγάλωσε; Εντυπωσιακό! Καλή τύχη μ'ένα εξίσου εντυπωσιακό σπιτάκι :)

Το ίδιο είναι ναι :D

Ήταν και είναι πανέμορφη! Καλότυχη να ναι :)

Η μικρή μας κατσικώθηκε εκεί που φιλοξενούταν :D.
Κλειδώστε παρακαλώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back