Meeting

iaswnas

Νεοφερμένο μέλος

Ο iaswnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Πριν τις διακοπές…. Ας…τα πουμε!

Ψήνεστε για κανένα meeting Παρασκευή και 13 (ωραία μερα) στο κέντρο?
Προτείνω Σύνταγμα ή Εξάρχεια πλατεία κατά της 9 .Ακούω προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.Γατοφωτογραφίες σε album επιθυμητές.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμε μεσα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ! Κι εγώ! (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;):P
Προτείνω Εξάρχεια, έτσι για αλλαγή και επειδή πήγα πρόσφατα σ' ένα ωραίο βαρ.

Κι εγώ! Κι εγώ! (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;):P
Προτείνω Εξάρχεια, έτσι για αλλαγή και επειδή πήγα πρόσφατα σ' ένα ωραίο βαρ.

Άμα πάμε σε βαρ έρχομαι κι εγώ :P:P

Δυστυχώς όμως πήζω μέχρι τα μαλλιά αυτές τις μέρες με την εξεταστική. Αν όμως κανονίσουμε κανένα επιπλέον meeting μετά τις 18/7 όπου τελειώνω είμαι μέσα! :up:

Καλέ, κανονίζουμε και για μετά, μη χολοσκάς.
Καλό κουράγιο με την εξεταστική, αλλά θυμήσου, ένα απόγευμα δεν θα σε σώσει (γεννήθηκα για να βάζω φωτιές):D

Αχ! Αστα ruko, δε φαντάζεσαι πόσο με έχει ζορίσει αυτή η εξεταστική!
Δίνω σχεδόν κάθε μέρα (να φανταστείς από την Τετάρτη μέχρι σήμερα έχω δώσει 5!) και κάθε απόγευμα μου είναι πολύτιμο :(
Έχω κάνει μια πατέντα και δίνω όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (χειμερινά και εαρινά) για να τελειώσω μια ώρα αρχύτερα να μπορώ να πάω έγκαιρα στο μεταπτυχιακό..

Άστα.! Ζω ένα δράμα!

:P

Πω πω...:blink:
Καλή δύναμη. Όλα να πάνε καλά και να πάρεις το πτυχίο σου!

Αχ! Αστα ruko, δε φαντάζεσαι πόσο με έχει ζορίσει αυτή η εξεταστική!
Δίνω σχεδόν κάθε μέρα (να φανταστείς από την Τετάρτη μέχρι σήμερα έχω δώσει 5!) και κάθε απόγευμα μου είναι πολύτιμο :(
Έχω κάνει μια πατέντα και δίνω όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (χειμερινά και εαρινά) για να τελειώσω μια ώρα αρχύτερα να μπορώ να πάω έγκαιρα στο μεταπτυχιακό..

Άστα.! Ζω ένα δράμα!

:P
έγκαιρα?

Γιατί τι θα γίνει μετα να δεν ελιμαι αδιακριτος (που ειμαι ειμαι :P).Ολα εχουν τη χαρη τους και η φοιτητικη ζωή ...ακόμα μεγαλύτερη χαρη....δες το σα πορεια οχι σα στοχο εξαλλου και η ζωη μια πορεια ειναι

μμμμμμμμ ψηνομαι κ εγω μεσα ειμαι

ok...να πούμε πλατεία εξαρχείων στο κάτω περίπτερο? Και λαος να μαζευτεί η περιοχή είναι συνηθισμένη απο πορείες...και συγκεντρώσεις δε θα δίνουμε στόχο

δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλα..μάλλον θα έρθω...

Ποιο είναι το κάτω περίπτερο στα Εξάρχεια?
Ουτε κι εγω ξερω αν θα έρθω.

εγω παλι προτεινω ομονοια

Ομονοια τρένο σταθμό? να πάμε που ομως απο εκει (εξάρχεια με τα ποδια ισως...?)...χμμμ ή να πουμε τοτε Συνταγμα εξω απο το μετρό για να παμε jacksons που θα εχει και μεγααααλα τραπέζια?

Λεπον
Δεδομένα
Παρασκεύη 9 η ώρα :D

Ζητούμενα :hmm:
Μερος
1.Πλατεία Εξάρχεια
2.Ομονοια
3.Σταθμό Σύνταγμα.
Ψηφισε σήμερα και κερδισε πλουσια δώρα!!!

Εγω μεσα ειμαι σε ολα αλλα επειδη πρεπει να δωσω μια απαντηση...
λεω...
+1 Εξάρχεια
Να καταλήξουμε ομως καπου αν γινεται εως τεταρτη βραδυ για να μη μπλεχτουνε οσοι ερθουνε :)

Αχ αχ αχ ......
Εγω ψηνομαι καιζηλευω αλλα δυσκολο να ανεβω Αθηνα.... Θα το ηθελα παρα πολυ

Ρε παιδιά τι Παρασκευή? Πολύ πακέτο μέρα. Γιατί δεν μένουμε στα κλασσικά? Κυριακή απογευματάκι στο Μοναστηράκι? :redface:

Εμένα δεν με αφήνει η μαμά μου να πηγαίνω βράδυ στα Εξάρχεια. :P

Ρε παιδιά τι Παρασκευή? Πολύ πακέτο μέρα. Γιατί δεν μένουμε στα κλασσικά? Κυριακή απογευματάκι στο Μοναστηράκι? :redface:

Εμένα δεν με αφήνει η μαμά μου να πηγαίνω βράδυ στα Εξάρχεια. :P

Μα θα είναι και η μαμά σου εκει το εχουμε κανονίσει ....

έγκαιρα?

Γιατί τι θα γίνει μετα να δεν ελιμαι αδιακριτος (που ειμαι ειμαι :P).Ολα εχουν τη χαρη τους και η φοιτητικη ζωή ...ακόμα μεγαλύτερη χαρη....δες το σα πορεια οχι σα στοχο εξαλλου και η ζωη μια πορεια ειναι

Μην ανησυχείς, είμαι υπέρ της αδιακρισίας :P

Λοιπόν, αν δε δώσω όλα μου τα μαθήματα τώρα θα δώσω τα μισά τον Σεπτέμβρη. Το μεταπτυχιακό που θα πάω είναι στην Αγγλία και ξεκινάει 17 Σεπτεμβρίου. Και δεν προλαβαίνω να δώσω τότε τα μαθήματα γιατί χάνω την έναρξη (και ίσως ολόκληρο το μεταπτυχιακό).
Και είπα να τα δώσω όλα μαζεμένα τώρα για να ξεμπερδεύω με τα μαθήματα και το πτυχίο έγκαιρα. Αν δεν το έκανα, πιθανόν να έχανα ολόκλρο τον χρόνο.. Ε και δε θυσιάζω έναν ολόκληρο χρόνο για να αποφύγω την πίεση της εξεταστικής!
Συγνώμη αν τα είπα μπερδεμένα, αλλά ΕΙΝΑΙ μπερδεμένα ! :P

Λοιπόν Ανακεφαλαίωση
Παρασκευή 9 η ώρα στο περίπτερο απέναντι απο το Γρηγόρη στα εξάρχεια.

Αναγνώριση απο νεα κινητο στο χέρι η οσοι/οσες εχουν μουστάκια ας τα γλύφουν

εγώ ξουρίζομαι..:lol: τελοσπαντων δεν ξερω αν θα τα καταφερω...αν ειναι θα με δείτε αξαφνα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back