Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ήθελα γάτα απεγνωσμένα....είχα πάθει βαρύ στερητικό σύνδρομο από έλλειψη γάτας επί 17 χρόνια
Ο άντρας μου αντιδρούσε, γιατί ήξερε ότι αναγκαστικά το γατάκι θα στειρωνόταν και δεν ήθελε να ακούσει για γάτα
Ειδικά για αρσενικό, γινόταν έξαλλος

Ε, λοιπόν, έπρεπε να είναι θηλυκό το γατί και να του έρθει ξαφνικά, μπαμ και κάτω!!Για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι θηλυκό (καμιά φορά η νύχτα βγάζει επίσκοπο κι η αυγή μητροπολίτη, ως γνωστόν

) κοιτούσα να βρω κανένα τρίχρωμο ή ταρταρούγα!!! Και άρχισα το ψάξιμο σε όλα τα σχετικά και άσχετα sites....ώσπου πέφτω σε αγγελία του my cat ,όπου χαρίζονταν τέσσερα γατάκια αδελφάκια......
ΚΑΙ.......να, δυό τριχρωμούλες, η μια ξεβαμένη, η άλλη κανονική

Στην αρχή ήμουν αναποφάσιστη, ώσπου πρόσεξα καλύτερα τα ματάκια της ξεβαμένης....ήταν τόσο γλυκά και αγαθιάρικα, που την ερωτεύτηκα
Ζήτησα και μου στείλανε κι άλλες φωτό, να σιγουρευτώ ότι είναι τρίχρωμη, μου έστειλαν....
Σε λίγες μέρες πήγα και την πήρα, γνώρισα και τη μαμά της, την Γκόλφω (η οποία, δυστυχώς, μετά ένα χρόνο περίπου χάθηκε μυστηριωδώς), που ήταν ίδια η Μπασσέτ χωρίς άσπρο όμως- μια κούκλα!!!
Για να με ξεφορτωθεί ο άντρας μου, του είπα ότι την βρήκα πεταμένη σε ένα χωράφι κοντά στο μετρό (ακόμη αυτό νομίζει, ενισχύθηκε δε η άποψή του καθώς μάζεψα και την Οντίλ, οπότε μάζεψε κι αυτός από το δρόμο τον "αδελφό του" τον τσο-Μπάνη και είμαστε κοπλέ )

Ήταν τόοοοοσο μικρούλα , ούτε δύο μηνών....
Στις 16 Μαΐου φέτος κλείσαμε τρία χρόνια. Για εμένα ήταν τρία απόλυτα ευτυχισμένα χρόνια με αυτήν την υπέροχη γάτα, ελπίζω και για αυτήν να ήταν εξίσου ευτυχισμένα (και να μη με έχει αντιπαθήσει που της κουβάλησα το μαυρούλι-μικρούλι
)
Μπασσέτ μου, Μπάσσυ μου, Μπάχχχχχχχυ μου, λατρεία μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....η μπαχχυ μας μωρο!!!!!!!!!..Πωπω....πανεμορφο,γλυκυτατο σαμιαμιδακι!!

Απο το my cat λοιπον και η Μπαχχυ μας...δεν το ηξερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω την Bailey την βρηκα σε αγγελια στο mycat. εψαχνα μικρο γατακι αλλα στο τελος το κλικ μου το εκανε η ενήλικη ξανθια κυρία. Αν και στην αρχη η συμβίωση δεν ηταν ευκολη, ηταν η καλύτερη επιλογή που εκανα και ειμαι ευγνωμον που ήρθε στη ζωή μου.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πόσο αθώο βλέμμα!!!! (που πήγε αυτό το βλέμμα;;;;
Εξαφανίστηκε ΕΝΤΕΛΩΣ!!!) 
-Bailey...

Πόόόσο όμορφηηηη!!! Καλά, και τα δύο σου τα γατόνια είναι ,απλά, ΑCATΑΜΑΧΗΤΑ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Από εκείνη τη στιγμή, αν και δε φαινόταν καλά στη φωτογραφία το προσωπάκι και τα ματάκια, μου έγινε έμμονη ιδέα.
Κατά το απογευματάκι, αναρτώνται και άλλες φωτογραφίες και μαθαίνω και το όνομα της μικρής: Gabriella
Κάτι στο βλέμμα της γατούλας με κέρδισε και με την ενθάρρυνση του συζύγου μου, το αποφάσισα να την υιοθετήσω. Ετοιμάστηκε το ταξίδι στην Αθήνα για την παραλαβή της Gabie με τη mycatική στήριξη του πολυαγαπημένου σε όλους μας Γατοτριγώνου: Αχιλλέας, Μελίνα, Αιμίλιος, της μανούλας τους και του μπαμπά τους, η φιλόξενη αγκαλιά των οποίων έκανε τα πάντα στην Αθήνα πιο εύκολα!
Αυτή η mycatική υιοθεσία, έφερε ανθρώπους κοντά, δημιούργησε φιλίες και χάρισε στη ζωή μας περισσότερη χαρά, αγάπη, ευτυχία και ομορφιά!

Όπως πρότεινε και το Μαρινάκι: "Ποιός είπε, ότι στους δύο τρίτος δε χωρεί;"
Ναι, λοιπόν, υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία...Bijoux, Σεβάχ και Gabriella (Μαρίνα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιός θα είναι ο τίτλος, είναι και οι δύο υπέροχοι!)
Και να, μερικές φωτογραφίες της Νεραϊδούλας μου, της Gabriella (Princess of the Midnight), στην καινούργια της οικογένεια, μαζί με τη Μπιζουδίτσα και το Σεβάχ:
(Μαριλίζα σ' ευχαριστούμε πολύ και σου στέλνουμε την αγάπη μας!)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι...ω ναι...την εχω ξαναπει ετσι....ειναι μια ΝΕΡΑΙΔΑ!!!!!!!!!....εμενα αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν τη βλεπω..

...και δεν κερδισε μονο εσενα...ενα θα σου πω.Μου γραφει κατευθειαν η σταυρουλα μας..(pennylane)...πωπω...τι γατα ειναι αυτη;;;(σορυ σταυρουλα που σε δινω..

)..πολυ την λιγουρευοταν.Ε...οταν εμαθε οτι θα την υιοθετησεις εσυ..πεταξε την σκουφια της...καταρχην γιατι εισαι απο τις καλυτερες γατομαμαδες,και καταδευτερον...γιατι θα μπορεσει να χουφτωσει....στο ιδιο μερος μενετε..
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι η Σταυρούλα θα τη γνωρίσει σύντομα! Έχω πάθει πλάκα κι εγώ!Τη χαζεύω συνέχεια! Είναι σαν ξωτικό!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Ναι η Σταυρούλα θα τη γνωρίσει σύντομα! Έχω πάθει πλάκα κι εγώ!Τη χαζεύω συνέχεια! Είναι σαν ξωτικό!
Πούπυ εσένα θα σε κανονίσω καλά όποτε έρθω Ζάκυνθο.

Δημητρούλα είναι φοβερό γατόνι! Το έχω ερωτευτεί παράφορα λέμε.

Ανυπομονώ να το βουτήξω και να αρχίσω τις αγκαλίτσες και τα χουφτώματα.

Πωπω! Το πόσο χάρηκα όταν έμαθα ότι θα πάρεις εσύ την Gabie δεν λέγεται! Πέταξα από την χαρά μου!

Επίσης είναι και λάτρης της Frida Kahlo η μικρή
Και τώρα για αυτό την αγαπώ πιο πολύ ακόμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι ότι η εμφάνιση της Νεραϊδούλας περνάει απαρατήρητη (μάτια έχετε και βλέπετε), αλλά έχω κολλήσει τόόόσο πολύ με τον χαρακτήρα της.....
Δεν έχω δει τέτοιο χαρακτήρα σε άλλη γάτα -και πιστέψτε με, έχω ποικιλία μέτρων σύγκρισης, αφού όλες μου οι φίλες και οι φίλοι είναι γατογονείς, και αφού από μικρή υιοθετούσα όποια γάτα έβρισκα στο διάβα μου (στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό)...
Η φωτογραφία που τα δείχνει να αναπαύονται και τα τρία στη σειρά δείχνει ότι, μάλλον, ηρέμησαν catά πολύ τα πνεύματα, ε;;; Καλό αυτό! Τώρα θα αρχίσεις να τα απολαμβάνεις χωρίς το άγχος της μεταξύ τους συμφιλίωσης...

υγ. μια διαφήμιση με μπισκότα -δεν θυμάμαι ποια μάρκα- έχει μια μεινκουνίτσα ίδια με τη gabie! όποτε την βλέπω σας θυμάμαι!

υγ2. καλά που δεν έβαλαν καμία αγγελία για τον αδελφό της τον dragon

: γιατί θα περνούσα πραγματικά δύσκολες ώρες....................
(για όσους δεν ξέρουν τί εστί dragon,είναι ο αδελφούλης της gabie..... τί ¨αδελφούλης¨, ΑΔΕΡΦΑΡΟΣ! Ένας μεινκουν τερρρρρρρρράστιος.... δεν έχω δει πιο όμορφο και πιο εντυπωσιακό γάτο! Με κάτι χρώματα, με κάτι ραβδώσεις......
Δεν έχω δει τόσο εντυπωσιακό γάτο..... Έχω φάει καψούρα τρελλή για την πάρτη του! Αρκεί να σας πω ότι για κανα-δυο μέρες αφού τον είδα, ξάπλωνα να κοιμηθώ και τον σκεφτόμουν συνεχώς! Συμπτώματα έρωτα, κανονικά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
(
για όσους δεν ξέρουν τί εστί dragon,είναι ο αδελφούλης της gabie..... τί ¨αδελφούλης¨, ΑΔΕΡΦΑΡΟΣ! Ένας μεινκουν τερρρρρρρρράστιος.... δεν έχω δει πιο όμορφο και πιο εντυπωσιακό γάτο! Με κάτι χρώματα, με κάτι ραβδώσεις...... Δεν έχω δει τόσο εντυπωσιακό γάτο..... Έχω φάει καψούρα τρελλή για την πάρτη του! Αρκεί να σας πω ότι για κανα-δυο μέρες αφού τον είδα, ξάπλωνα να κοιμηθώ και τον σκεφτόμουν συνεχώς! Συμπτώματα έρωτα, κανονικά! )
Πόσο, μα πόσο σε νιώθω.....αααααααααχχ!Αξέχαστη εμπειρία ο Dragon!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool